پخش پوشاک - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179) +--- انجمن: مشاوران ویژه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=188) +--- موضوع: پخش پوشاک (/showthread.php?tid=12668) |
پخش پوشاک - keihancpu - 01-16-2015 10:25 PM سلام خدمت دوستان عزیز چند وقتیه دارم به این موضوع فکر میکنم برنامه اینه که از تهران روسری و شال بخرم و بیام توی شهرستان پخش کنم سیستم پخش به این صورته که آگهی بازاریاب بزنم و سود خوب بهش بدم تا باهام کار کنه حالا سوالاتی پیش میاد که از دوستانی که اطلاعاتی دارن ممنون میشم پاسخ بدن 1-اگر جایی برای فروش با پایینترین قیمت میدونین معرفی کنین دریغ نفرمایید(اگر تبلیغ میشه پخ کنید) 2-اصلا آیا روسری جنس مناسبی برای اینکار هست؟آیا جنس مناسبتری مدنظرتون هست؟چرا؟ 3-برای اینکار کدوم بهتره؟حقوق +پورسانت به بازاریاب یا پورسانت عالی به بازاریاب مشکلاتی که ممکنه توی اینکار پیش بیاد چه خواهد بود و در کل پیشنهادتون مرسی از شما دوست عزیز ![]() RE: پخش پوشاک - keihancpu - 02-05-2015 11:58 PM دوستان کسی نظری نداره؟ |