به دنبال نام زیبا برای ثبت برند، نظر شما چیست؟ بیا تو - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارآفرین (/forumdisplay.php?fid=108) +--- انجمن: برند(Brand) (/forumdisplay.php?fid=111) +--- موضوع: به دنبال نام زیبا برای ثبت برند، نظر شما چیست؟ بیا تو (/showthread.php?tid=12626) |
به دنبال نام زیبا برای ثبت برند، نظر شما چیست؟ بیا تو - masoud_t - 01-07-2015 11:44 AM سلام من چند روزی هست عضو این سایت شدم و به خوبی با افراد آشنا نیستم ولی دوست دارم کمکم کنید 1 ماهی هست درگیر انتخاب نام برای برند مواد غذایی هستم در زمینه بسته بندی حبوبات،خشکبار،ادویه،قندوشکر ممنون میشم نظر شما را هم در مورد نام بدونم؟؟؟[/font][/size] RE: به دنبال نام زیبا برای ثبت برند، نظر شما چیست؟ بیا تو - مهدی 1 - 01-07-2015 11:51 AM یک کتاب اطلس ایران بگیر ، نام بسیاری از روستاهای ایران ، علی الخصوص شمال کشور نام های زیبایی برای برندسازی هستند . هر چند خیلی از اونها هم الان برندهای بسیار معروفی هستند RE: به دنبال نام زیبا برای ثبت برند، نظر شما چیست؟ بیا تو - masoud_t - 01-07-2015 12:07 PM (01-07-2015 11:51 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط: یک کتاب اطلس ایران بگیر ، نام بسیاری از روستاهای ایران ، علی الخصوص شمال کشور نام های زیبایی برای برندسازی هستند . ممنونم مهدی جان RE: به دنبال نام زیبا برای ثبت برند، نظر شما چیست؟ بیا تو - MFRKING - 01-08-2015 11:05 AM نام انتخابی باید ساده باشه باید کسی وقتی شنیدش بتونه بدون شک و تردید بنویسدش و اشتباه نکنه جدید باشه مثلا سامسونگ شاید برای ما بی معنی باشه اما با تکرار برامون معنی پیدا میکنه ... پس دنبال اسم ابتکاری باش ... |