ایده های جدید برنامه های اندروید - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2) +--- موضوع: ایده های جدید برنامه های اندروید (/showthread.php?tid=12446) |
ایده های جدید برنامه های اندروید - pakhshe_ava - 11-30-2014 11:14 PM سلام خسته نباشید به همه شما دوستان عزیز بعد از موفقیت در راه اندازی دفتر پخش عمده فروشی لوازم آرایشی و بدست آوردن 4 ویزیتور و شروع ب کار که همه ایده ها و .... از همین سایت برداشتم و شروع کردم دیدم وقت خالی تو دفتر دارم و چون برنامه واسه اندروید مینویسیم میخواستم یه نظر سنجی کنم در مورد ایده ها و برنامه های آندروید ؟؟؟؟؟ منون میشم از همه شما که نظرتون و ایده هاتون رو در مورد برنامه های اندروید بگید ؟ از خودم شروع میکنم : ایده = یه نرم افزار که متن ی آهنگ رو بگیره از کاربر و خود آهنگ به ایمیلش فرستاده بشه فیلدهای لازم ورودی کاربر: متن آهنگ - نام خواننده - ایمیل منتظر شما و ایده های جدیدتون هستم RE: ایده های جدید برنامه های اندروید - hellboy1366 - 01-30-2016 04:20 PM دوست عزیز کار خوبیه ولی یه چیزی ،ادم غلغلکش میاد احساس میکنه اگه پیشنهاد بده سو استفاده شده از ابتکار و خلاقیتش حداقلش اینه که شما با توجه به وجدان کاری که حتما دارید پیشنهاد تقسیم منصفانه سود در صورت دادن ایده مناسب توسط اعضا رو بدین چون همانطور که میدونید دادن ایده در بسیاری از شاخه های شغلی در خارج از ایران یک شغل مهم و پر در آمد حساب میشه. خلاصه که با عرض شرمندگی ادم احساس میکنه یا شما خیلی زرنگید که البته حتما همینطوره یا... |