تاحالا این سوال گذری از ذهنتون رد شده؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37) +--- موضوع: تاحالا این سوال گذری از ذهنتون رد شده؟ (/showthread.php?tid=12280) |
تاحالا این سوال گذری از ذهنتون رد شده؟ - moreez - 10-29-2014 10:34 PM سلام بچه ها تاحالا این سوال برا شما پیش اومده یا اگه فکر کردین تونستین جوابی برای این سوال پیداکنین که واقعا سهم من از از این دنیا از این زندگی چیه؟قراره که به چی برسیم؟یا چطوری میتونیم به سهممون برسیم و یا اصلن سهمی توی این دنیا داریم؟ با در نظر گرفتن تحمل تمام سختیها ومشکلات روزمره؟؟؟ من که نمیدونم سهم من از این دنیا چیه؟فقط نگاه کردن،لبخند زدن،شاد بودن برای مدت کوتاه،غمگین بودن،به دست آوردن دل کسی یا شکستن دل کسی،..........................................................................................؟؟؟ ممنون میشم که بهم کمک کنین RE: تاحالا این سوال گذری از ذهنتون رد شده؟ - moreez - 10-30-2014 06:20 PM کسی از دوستان یا اساتید در این موردنظری نداره؟ ![]() ![]() RE: تاحالا این سوال گذری از ذهنتون رد شده؟ - رنسانس فکر - 10-30-2014 07:45 PM اقای بهجت فرموده بودن اومدیم با زندگی قیمت پیدا کنیم نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم یعنی اگر بخوایم به زندگی فقط مادی نگاه کنیم خداوند به فقرا ظلم کرده(نعوذ بالله) اما اگه خداوند حکیم بدونیم از شرایط فعلی رضایت پیدا می کنیم چون در بدترین شرایط زندگی باز هم افرادی هستند که در حسرت زندگی ما باشند در حد علم کم خودم مطلبی ارائه دادم و بزرگان انجمن بیشتر میتونن کمک کنن RE: تاحالا این سوال گذری از ذهنتون رد شده؟ - یک همراه سبز - 10-30-2014 09:07 PM سلام...... این سوال بارها و بارها برای من پیش اومده! قطعا هر کسی سهمی از این دنیای بی کران نعمت الهی داره! اینکه خداوند باری تعالی خیر الرزاقین هست کاملا درسته! ولی اینکه هر کدام از ما چه میزان سهمی داریم این دیگه بستگی به تلاش و سعی خودمون داره! وَأَن لَّيْسَ لِلْإِنسَانِ إِلَّا مَا سَعَى ﴿۳۹﴾ و اينكه براى انسان جز حاصل تلاش او نيست (۳۹)(سوره نجم) آنچه هستی هدیه خداوند به توست و آنچه میشوی هدیه تو به خداوند اگه احتمالا از جایگاهی که هستید رضایت ندارید شما درخت نیستید می توانید حرکت کنید و خودتان را تغییر دهید و برای تغییر کردن زندگی تان باید افکارتان را تغییر دهید چرا که زندگی بازتاب افکار و باورهای ماست! RE: تاحالا این سوال گذری از ذهنتون رد شده؟ - moreez - 10-30-2014 11:38 PM ممنونم از دوستان بابت جواب ولی بیشتر مشکل من سر اینه که خدای بزرگ و با عظمتی که قادر به هرکاریه چرا باید مارو خلق کنه بعد ماهم برای اینکه به نیازهامون برسیم با همدیگه جنگ کنیم تا بتونیم اونو بدست بیاریم و زندگی راحتی داشته باشیم حالا چه اون جنگ برای بدست آوردن نفت باشه چه اثبات وجود آفریننده ای بزرگ،قادر،توانا،... به مخلوقاتی که فقط به دنبال عیش و نوش و خوش گذرانی هستن که خودش اونهارو بوجود آورده در کل سوالم اینه که چرا مارو بوجود آورده ویا اصلن چرا در یک چشم به هم زدن همه انسانهای نااهل رو نابود نمیکنه تا همه حساب کار دستشون بیاد در آخر از خالقم عذر میخام که اگه ی همچین سوالاتی تو ذهنم هست که نباید مطرح میکردم و اونهارو بیان کردم بازم از دوستان عالمی که بهم کمک میکنن تا ابهامات این مخلوق خدا رفع بشه ممنونم. RE: تاحالا این سوال گذری از ذهنتون رد شده؟ - رنسانس فکر - 10-31-2014 02:17 PM گاهی اوقات ما میدونیم که اگر کاری را به فلان شخص واگذار کنیم ممکن است از عهده آن کار بر نیاید اما این فرصت را به او می دهیم تا خودش را اثبات کند اگر موفق بود خوشا به سعادتش اما اگر غیر از این بود برای انجام کارهای بعدی همین کار اشتباه را دلیل و مدرک کار او قرار میدهیم یعنی فرصت داشتی اما درست استفاده نکردی... خداوند هم چون حکیم است و میداند که فلان شخص در اینده فلان خطا را خواهد کرد اما به او اجازه میدهد تا در روز قیامت قصاص قبل از جنایت نکند(نعوذ بالله) و گاهی فرد اینقدر گناه کند تا در اخرت از خجالتش بهتر بربیان ![]() یعنی همین امکانات ظالمین یک روزی علیه خودشون استفاده میشود چون هر چی نعمت و امکانات بیشتر باشه مسئولیت بیشتر... RE: تاحالا این سوال گذری از ذهنتون رد شده؟ - moreez - 10-31-2014 06:55 PM (10-31-2014 02:17 PM)رنسانس فکر نوشته شده توسط: گاهی اوقات ما میدونیم که اگر کاری را به فلان شخص واگذار کنیم ممکن است از عهده آن کار بر نیاید اما این فرصت را به او می دهیم تا خودش را اثبات کند اگر موفق بود خوشا به سعادتش اما اگر غیر از این بود برای انجام کارهای بعدی همین کار اشتباه را دلیل و مدرک کار او قرار میدهیم یعنی فرصت داشتی اما درست استفاده نکردی... با سپاس از دوست خوبم(رنسانس فکر)جواب قسمت دوم سوالمو گرفتم ولی جواب قسمت اولشو نگرفتم که خیلی خیلی مهمتره اینکه چرا مارو بوجود آورده ؟ RE: تاحالا این سوال گذری از ذهنتون رد شده؟ - jahanagahi - 10-31-2014 09:27 PM لطفا مطالعه فرمائید : کلیک کنید:
RE: تاحالا این سوال گذری از ذهنتون رد شده؟ - moreez - 11-01-2014 12:08 AM (10-31-2014 09:27 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: لطفا مطالعه فرمائید : ممنونم استاد دارم مطالعه میکنم ولی تا اونجایی که خوندم فقط صحبت از اینه که ما به این خاطر به این دنیا اومذیم که فقط خالقمونو عبادت کنیم که اصلا بازم با عقل کم من جوردر نمیاد که هدف از شکل دادن ما فقط و فقط عبادت خدا باشه درصورتی که خدا به هیچ چیز ما نیازی نداشته نداره و نخواهد داشت |