انجمن ما در روزنامه آسیا - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: راهنمای سایت (طرز استفاده و اهداف) (/forumdisplay.php?fid=109) +---- انجمن: خبرهای سایت در روزنامه ها،خبرگزاری ها (/forumdisplay.php?fid=110) +---- موضوع: انجمن ما در روزنامه آسیا (/showthread.php?tid=1225) |
انجمن ما در روزنامه آسیا - کامیار کاظمی - 11-26-2011 10:16 AM خبر یکسالگی انجمن امروز در روزنامه آسیا به چاپ رسید.به امید موفقیت های بزرگتر! ![]() و تشکر از آقای ارزنگ که در جلسه یکسالگی انجمن نیز حاضر بودند. RE: انجمن ما در روزنامه آسیا - مهدی گل محمدی - 11-26-2011 11:09 AM تبریک میگم.خوشحالم که اینقدر انجمن ما داره معروف میشه RE: انجمن ما در روزنامه آسیا - 3ObHaN - 11-26-2011 11:31 AM خيلي خوشحالم ![]() ![]() ![]() ![]() خوشحالم واسه اينكه انجمنمون تو يه سالگي داره تبديل ميشه با هيولا . خوشحالم كه به كمك اين انجمن هر روز دارم به يك ميليارد تومن اولم نزديك ميشم . خوشحالم كه شما ها رو شناختم ، شايد هميشه ازتون دور بودم و هميشه پست هاي شبه اسپم از من ميديد تا همين دو هفته پيش واقعا نمي دونستم پول در اوردن چقدر سخته ! نميدونستم بي پول موندن چقدر سخت تره ! الان من سبحان هستم ، تاجر زنده ي انجمن ، 17 سالمه ، دارم درس ميخونم ، دارم كار ميكنم ، براي اولين ماشينم يه شكل قسطي ثبت نام كردم ، كرايه خونم و اقساط ماشين رو خودم ميدم ، خرج مدرسه و زندگيم رو خودم در ميارم . همش هم مديون يه برگ چك هستم كه 7-8 ماه پيش ناگهاني گوگل بهم نشون داد ! مديون پست هاي كاظمي ها و قربانيان ها و گل محمدي ها هستم . به جان مادرم الان كه دارم اين پست رو مينويسم دارم گريه ميكنم چون زندگي جديدم رو به شما مديونم ، به تك تكتون . گرچه هيچوقت نديدمتون ولي همتون رو اندازه ي اعضاي خونوادم دوست دارم و ارزوي موفقيت تك تكتون رو دارم . دكتر سبحان ![]() RE: انجمن ما در روزنامه آسیا - shahram......32 - 11-26-2011 11:47 AM انشالله روزي بشه كه موفقيت هاي اعضاي انجمن در تمامي روزنامه ها و خبرگزاري ها بعنوان برترين كار افرينان ايران درج بشه RE: انجمن ما در روزنامه آسیا - jahanagahi - 11-26-2011 02:31 PM ادمبن عزیز فقط می توانم بگویم آفرین . هزازان آفرین. RE: انجمن ما در روزنامه آسیا - mosafer bedar - 11-26-2011 03:28 PM بنده به شما عزیزان گرامی بخصوص دوست محترم آقا کاظمی تبریک وتهنیت میگویم به قول استاد گرامی موفق هستی موفق تر باشید دوستدارهمگی شما عزیزان انجمن RE: انجمن ما در روزنامه آسیا - jahanagahi - 11-26-2011 03:44 PM (11-26-2011 11:31 AM)3ObHaN نوشته شده توسط: خيلي خوشحالم سبحان جان آرزوی موفقیت هر چه بیشترت را داریم. RE: انجمن ما در روزنامه آسیا - dara - 11-26-2011 04:43 PM باز هم موفقیتی دیگر و تبریکی دیگر ، همانطور که می دانید موفقیت رسیدن به یک نقطه نیست . موفقیت رفتن یک مسیر و راه درست به سوی هدفی درست است که این انجمن در حال طی کردن آن مسیر است . افراد موفق انجمن تبریک مرا بپذیرید . RE: انجمن ما در روزنامه آسیا - MARYAR - 11-26-2011 05:26 PM دوستان و همراهان هميشگي انجمن اين خبرهاي يك هفته اخير تحقق يكي از آرزوهاي كوچك مديران و پاداشي بر تلاش شما اعضاي فعال مي باشد. بر همگي شما احسنت و تبريك RE: انجمن ما در روزنامه آسیا - shahram......32 - 11-26-2011 11:50 PM امروز روزنامه ي اسيارو خريدم.واقعا به خوذم و ساير اعضاي انجمن افتخار كردم |