کمک به یک دانشجو - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: کمک به یک دانشجو (/showthread.php?tid=12189) |
کمک به یک دانشجو - Peyman AL - 10-08-2014 02:46 PM دوستان و اساتید من دانشجو هستم شنبه تا سه شنبه ظهر کلاسم و بقیه هفته و عصرا رو بیکارم دنباله یه کار و منبع درآمد هستم یه دریافتی حقوقه 200 تومن هم دارم میخوام بدونم که چه کاری میتونم انجام بدم که درآمد خوبی هم داشته باشه و اینکه یه وام کوچیکم تا چند ماهه دیگه به دستم میرسه پیشنهاد دوستان و اساتید چیه واسه من ؟؟ ممنون RE: کمک به یک دانشجو - بهنام ذوالفقارزاده - 10-08-2014 08:05 PM سلام برادر خوبم شما میتونی بری یه سری اجناس بگیری و شبا بری بازار شبانه راه بندازی. بستگی به خودت داره که چقد هرشب وقت بذاری و خودتو جا بندازی و مشتریات رو جذب کنی RE: کمک به یک دانشجو - Peyman AL - 10-09-2014 10:10 PM (10-08-2014 08:05 PM)بهنام ذوالفقارزاده نوشته شده توسط: سلام اینی که میگید خوبه اما خوب دانشگاهی که من توش مشغوله تحصیلم بورسیه داره و اینکه نمیتونم شب از یه تایمی به بعد بیرون باشم اتفاقا بازار شبانه هم هست اما باید تا دیر وقت بیرون باشم که با قوانین دانشگاه مغایرت داره و هم اینکه شاید اینکارم یکم باعث بشه که تو دانشگاه واسم مشکل پیش بیاد بازم ممنون دوسته عزیز RE: کمک به یک دانشجو - Donya Dide - 10-10-2014 02:16 PM (10-08-2014 02:46 PM)Peyman AL نوشته شده توسط: دوستان و اساتید با سلام.از فامیل و دوست و اشنا کسی تولیدی یا کارخونه نداره؟اگه دارن براشون بازاریابی اینترنتی کن.اینقد پول دسدت میاد ک دیگه درس نمیخونی ![]() ![]() من خودم یه فوق شیمی دارم.یه کارشناسی کشاورزی هم مبخونم.(بخاطر شغلم.)ولی فقط شعل ازاد...نون تو واسطه گری و دلالیه.اگه بیوفتی تو صادرات واردات که میترکونه. RE: کمک به یک دانشجو - Peyman AL - 10-10-2014 10:26 PM (10-10-2014 02:16 PM)Donya Dide نوشته شده توسط:(10-08-2014 02:46 PM)Peyman AL نوشته شده توسط: دوستان و اساتید والا فامیلای نزدیک که نه فامیل های دور رو چیزی به ذهنم نمیرسه مگر اینکه خیلی پرس و جو کنم آخه شهری که من توش ساکنم شهره بزرگی نیست ولی تو زمننه کشاورزیباز بیشتر از تولیدین خودمون هم یه دستی بر آتش داریم RE: کمک به یک دانشجو - Donya Dide - 10-10-2014 11:40 PM والا فامیلای نزدیک که نه فامیل های دور رو چیزی به ذهنم نمیرسه مگر اینکه خیلی پرس و جو کنم آخه شهری که من توش ساکنم شهره بزرگی نیست ولی تو زمننه کشاورزیباز بیشتر از تولیدین خودمون هم یه دستی بر آتش داریم [/quote] علاقه به بازاریابی داری؟ RE: کمک به یک دانشجو - Peyman AL - 10-14-2014 11:05 PM (10-10-2014 11:40 PM)Donya Dide نوشته شده توسط: والا فامیلای نزدیک که نه فامیل های دور رو چیزی به ذهنم نمیرسه مگر اینکه خیلی پرس و جو کنمعلاقه به بازاریابی داری؟ [/quote] بازاریابی چه محصولی ؟؟ تا حالا کار نکردم بازاریابی |