فرم قرارداد راه اندازی کارگاه شراکتی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: فرم قرارداد راه اندازی کارگاه شراکتی (/showthread.php?tid=12154) |
فرم قرارداد راه اندازی کارگاه شراکتی - majid0261 - 09-28-2014 06:18 PM سلام قصد داریم با چند نفر از همکاران پولهامون را یک کاسه کنیم و یک کارگاه کوچیک راه اندازی کنبم قصد داریم جنگ اخر رو همین اول کار کنیم یعنی چی , یعنی میخوایم یک قرارداد همکاری باهم بنویسیم . نیاز به مشورت دوستان با تجربه دارم که چه چیزهایی را همین اول با هم مشخص کنیم که بعدا به مشکل برنخوریم و همین اول کار دعواهامونو کرده باشیم و همدیکه رو راضی کنیم . ما هر سه شاغل هستیم (کارمند دولت) یکی از ما سه نفر در صورت راه اندازی کارگاه خودشو بازخرید میکنه و قرار هست 24 ساعته کارگاه باشه , من هم بعد از سود دهی مطئمن اینکار رو میکنم .و نفره سوم دبیر هست و سه روز در هفته وقت ش ازاد هست . به نظره شما چه چیزهایی داخل بند قرار اضافه بشه حقوق نفری که در کارگاه هست را در نظر بگیرید و حالا مفاد قرار باشما عزیزان با تجربه هرکسی یکی دو بند بگه اوکی هست ![]() ممنون ![]() RE: فرم قرارداد راه اندازی کارگاه شراکتی - arash1367 - 09-30-2014 01:43 PM یک وکیل با گرفتن فکر کنم 100 هزار تومان یه نمونه براتون تنظیم میکنه و میروید روش به توافق میرسید و بعد از امضای همگی شما یه فرم رسمی دارید . به همین سادگی به همین خوش مزگی . RE: فرم قرارداد راه اندازی کارگاه شراکتی - majid0261 - 09-30-2014 04:04 PM راه حل شما منطقی بود و درست ولی خیلی نمیخوایم سخت بگیرم , دوست های صمیمی هستیم و هدف جنگل خودمونی هست نه چیزهای دیگه . اگر اطلاعاتی دارید که ممکن هست کمک کنه , دراختیارم قرار بدین با تشکر RE: فرم قرارداد راه اندازی کارگاه شراکتی - MARYAR - 10-01-2014 05:27 PM دوست عزیز ابتدا شما باید یک طرح کامل بنویسید که توی اون تمام هزینه ها که شامل اجازه و خرید دستگاه و نگهداری و حتی حقوق کسی که قراره اونجا را اداره کنه توش بیاد سپس بر اساس هزینه ها و آورده های هر شخص میزان سهم و سود را از شراکت مشخص کنید مقلا اگر قراره به مدیریت کارگاه 2 میلیون حقوق داده بشه یا می تونید حقوق را به شخص شریک بدهید یا اینکه بر طبق درصد کل هزینه بهش درصد سهام و سود بیشتر تعلق بگیره خلاصه اینکه شخصی که علاوه بر هزینه و ایده وقتش را هم تمام و کمال قراره بذاره باید به ازای وقتش که طلاست سود بیشتر ی دریافت کنه |