ایده فروش ایمیل و اکانت - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48) +---- انجمن: ایده ها (/forumdisplay.php?fid=57) +---- موضوع: ایده فروش ایمیل و اکانت (/showthread.php?tid=12076) |
ایده فروش ایمیل و اکانت - هورداد - 09-11-2014 06:48 AM با آرزوی موفقیت برای تمامی دوستان هم انجمنی این تاپیک رو آغاز میکنم ![]() یه وبسایت ایجاد کردم به آدرس ![]() http://esell..... که کاربرد اصلیش خرید و فروش اکانت جی میل و یاهو و سایتهای دیگه است... ![]() شاید بگید که این اکانت ها رو رایگان میشه ساخت، برای چی باید برای خریدش پول بدم؟ ![]() جوابش خیلی ساده است: چند تا اکانت ایمیل king@gmail.com وجود داره؟ ![]() و یا اینکه خیلی وقتها شده برای ثبت نام در بعضی از سایتها نیاز به اکانت یاهو داشتیم اما به دلیل تحریم باید چندین ساعت وقت بذاریم تا یکی بسازیم، خب حالا مثلا 2000 تومان برای یه ای دی خرج میکنیم و سریع کارمون رو انجام میدیم و بعدش دوباره میذاریم برای فروش... ![]() و یا حتی یکسری انجمن های حرفه ای یا سایتهای دانلود فیلم هستند که اکانت های اونها پولی هستش،مثلا 20 هزار تومان یک ماهه اما شما فقط یه فیلم از تویه اونها میخواهید و بعد از دانلود اون فیلم میتوانید اون اکانت رو برای فروش بگذارید... ![]() و یا اکانت سایتهایی که باید به دلار پرداخت کرد و خریدشون از تویه ایران غیر ممکن هست ![]() دوستان منتظر نظرات سازنده شما هستم... ![]() ![]() RE: ایده فروش ایمیل و اکانت - rezaya2938 - 09-11-2014 07:50 AM حداقل توی سایت یه سری اطلاعات میریختی که بشه کارکرد سایت رو دید!! ایده خوبیه. ولی نیاز به تبلیغات زیاد داره. آیا برای کسب درآمد سایت فکری شده؟ آیا برای تامین امنیت خرید و فروش فکری شده؟؟ موفق باشید RE: ایده فروش ایمیل و اکانت - هورداد - 09-11-2014 12:04 PM درآمدش برام مهم نیست... در حد یه تبلیغ گوشه سایت بسه البته میشه دسته بندی فروش های ویژه زد... تامین امنیت هم مسئله ای نیست یا پول رو میریزن به حساب سایت و بعد اکانت رو فروشنده تحویل مدیریت سایت میده و یا مستقیم معامله خواهند کرد... در مورد امنیت اطلاعات هم شماره و ایمیل فروشنده به صورت تصویر هستش تا راحت نشه کپیش کرد |