سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
چگونه میتوانم ماهانه 500 هزار درامد داشته باشم - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2)
+--- موضوع: چگونه میتوانم ماهانه 500 هزار درامد داشته باشم (/showthread.php?tid=11985)

صفحه ها: 1 2

چگونه میتوانم ماهانه 500 هزار درامد داشته باشم - mr.seo - 08-24-2014 07:27 AM

در حال حاضر درآمد ملیونی برای من مهم نیست . 15 سالمه و رزومه و تخصصم در پایین هست برای من الان 500 هزار کافیه
تخصص :

سئو و بهینه سازی = مشتری درست پیدا نمیشه هر سه ماه یک بار یک مشتری 150 هزاری به تورمون میخوره 12_002 ولی خیلی از کار راضی میشه .
نویسنده گی رزومه = میهن دانلود ، دانلودها از این راه پول خوبی بدست میاوردم ولی راضی نبودم برای هر پست نرم افزار 1500 میدادن و آموزش 3500 کلی در ماه زحمت میکشیدیم 200 هزار میرسید
آشنایی کامل با WHM
آشنایی کامل با وب سرور
آشنایی کامل با ریزنکات برنامه نویسی SQL,PHP
آشنایی کامل با سرور منیجر
گاهی هم منحرف میشم و از تبلیغات کلیکی استفاده میکنیم ولی متاسفانه ماهی 5 و 6 هزار بیشتر بدست نمیاریم.
متخصص سیستم وردپرس
متخصص دیتالایف انجین
فروشنده هاست و دامین درامد خالص ماهی 20 هزار Huh
اگر پیشنهادی داره خواهش میکنم بگید الان من بیکارم Sad
اگر میشه روش هایی معرفی کنید که بشه حداقل ازش 500 رو دراورد

RE: چگونه میتوانم ماهانه 500 هزار درامد داشته باشم - mr.seo - 08-24-2014 07:31 AM

و همچنین بوجه اولیه 100 هزار تومن هست

RE: چگونه میتوانم ماهانه 500 هزار درامد داشته باشم - abdolhossein - 08-24-2014 08:34 AM

معذرت می خواهم دوست عزیز!
با توجه به این که تازه عضو سایت شده اید توصیه می کنم مروری بر مطالب آن داشته باشید.
طرح این گونه پرسش ها توسط تازه واردین سایت طبیعی است.
اما از من داشته باشید: تا زمانی که همتتان این قدر پایین است که به پانصد هزار تومان در ماه راضی هستید به هیچ جا نمی رسید. نوجوانان همسن و سال شما بعضا میلیونها دلار در ماه درآمد دارند!!!

RE: چگونه میتوانم ماهانه 500 هزار درامد داشته باشم - davaran - 08-24-2014 10:06 AM

سلام از اندروید چیزی می دانید؟

RE: چگونه میتوانم ماهانه 500 هزار درامد داشته باشم - mr.seo - 08-24-2014 02:32 PM

(08-24-2014 10:06 AM)davaran نوشته شده توسط:  سلام از اندروید چیزی می دانید؟

برنامه نویسی آندروید کار نمی کنم.

RE: چگونه میتوانم ماهانه 500 هزار درامد داشته باشم - mr.seo - 08-24-2014 02:46 PM

(08-24-2014 08:34 AM)abdolhossein نوشته شده توسط:  معذرت می خواهم دوست عزیز!
با توجه به این که تازه عضو سایت شده اید توصیه می کنم مروری بر مطالب آن داشته باشید.
اما از من داشته باشید: تا زمانی که همتتان این قدر پایین است که به پانصد هزار تومان در ماه راضی هستید به هیچ جا نمی رسید. نوجوانان همسن و سال شما بعضا میلیونها دلار در ماه درآمد دارند!!!
فعلا 500 هزار تومان برای ما کافی هست ، برای شروع بست هست هدف من درامد ماهانه 10 ملیون تومن هست ولی برای افزایش بوجه ماهی 500 تومن فعلا کافیه

RE: چگونه میتوانم ماهانه 500 هزار درامد داشته باشم - ali.abasi - 08-24-2014 04:32 PM

(08-24-2014 08:34 AM)abdolhossein نوشته شده توسط:  معذرت می خواهم دوست عزیز!

نمیدونم این چه اخلاق و روشی هست که هر کسی که نیاز به کمک داره میاد پست میزاره یه نفر در اولین اضهار نظر میاد این جمله کلیشه ای را تکرار میکنه
بعدش دوست عزیز شما مگه الان ملیون ها دلار درامد دارید که میفرمایید همتش پایینه
اتفاقا این پسر خیلی هم همتش بالاست که توی این سن دنبال درامده
گاهی نیاز نیست در همه چیز اضهار نظر کنیم سکوت بهترین چیز است.

RE: چگونه میتوانم ماهانه 500 هزار درامد داشته باشم - tan-graphic - 08-24-2014 04:40 PM

منم پیشنهاد میدم اول وقت بزار و همه ی مطالب و پیشنهادهارو بخون

RE: چگونه میتوانم ماهانه 500 هزار درامد داشته باشم - لوبا - 08-26-2014 01:55 AM

سلام
دوست عزیز شما با سن نسبتا کمتون به اندازه چند نفر با تحصیلات بالا از نظر داشتن تجربه کاری و سواد کاری جلوتر هستید.
شما که اینهمه کار جهت اجام و ارائه دارید چرا تمام اینها را یک جا متمرکز نمیکنید و در یک مکان ارائه نمائید.
برای مثال سایتی طراحی کنید که هم بتوانید هاست و سرور مجازی و دامین ارائه کنید و هم اینکه کارهای سئو و طراحی سایت ولی یک روش جالب بکار ببرید. و آن هم این که شما بنر های همکاری در فروش ارائه نمائید تا کاربران در سایت شما ثبت نام نمایند و با قرار دادن بنر سایت شما در وبلاگ یا سایتشان علاوه بر اینکه خوشان پورسانت از معرفی مشتری میگیرند برای شما هم یک نوع تبلیغ گشترده و هدفمند خواهد بود.
بنظر من الان دنیا به طرف دیجیتالی شدن سوق پیدا میکنه طرف حتی اگه مغازه دار هم باشه باز برای خودش یک سایت طراحی میکنه و سعی میکنه کسب و کارش رو سوق بده به طرف فضای مجازی
فقط صبور باشید و قاطع در کار و هدفتون

RE: چگونه میتوانم ماهانه 500 هزار درامد داشته باشم - mr.seo - 08-26-2014 10:57 AM

(08-26-2014 01:55 AM)لوبا نوشته شده توسط:  سلام
دوست عزیز شما با سن نسبتا کمتون به اندازه چند نفر با تحصیلات بالا از نظر داشتن تجربه کاری و سواد کاری جلوتر هستید.
شما که اینهمه کار جهت اجام و ارائه دارید چرا تمام اینها را یک جا متمرکز نمیکنید و در یک مکان ارائه نمائید.
برای مثال سایتی طراحی کنید که هم بتوانید هاست و سرور مجازی و دامین ارائه کنید و هم اینکه کارهای سئو و طراحی سایت ولی یک روش جالب بکار ببرید. و آن هم این که شما بنر های همکاری در فروش ارائه نمائید تا کاربران در سایت شما ثبت نام نمایند و با قرار دادن بنر سایت شما در وبلاگ یا سایتشان علاوه بر اینکه خوشان پورسانت از معرفی مشتری میگیرند برای شما هم یک نوع تبلیغ گشترده و هدفمند خواهد بود.
بنظر من الان دنیا به طرف دیجیتالی شدن سوق پیدا میکنه طرف حتی اگه مغازه دار هم باشه باز برای خودش یک سایت طراحی میکنه و سعی میکنه کسب و کارش رو سوق بده به طرف فضای مجازی
فقط صبور باشید و قاطع در کار و هدفتون
متاسفانه یا خوشبختانه همینطوره