دعوت از بازیگران و هنرمندان چه طوری? - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123) +--- موضوع: دعوت از بازیگران و هنرمندان چه طوری? (/showthread.php?tid=11891) |
دعوت از بازیگران و هنرمندان چه طوری? - yunespc - 08-09-2014 09:37 PM سلام دوستان گرامی شب خوش باز هم مزاحم شدم تا از شما راهنمایی بگیرم جریان از ابن قرارها که برادر من سرپرست فروش و مدیر تدارکات یک شرکت مواد غذایی است و قراره طی یک ماه اینده جشن اضافه کردن شعب استانی برای شرکت تدارک ببینه اما سوالی که دارم اینه که طی دستور مدیر شرکت باید از یک بازیگر زن و یک بازیگر مرد و یک مجری برای جذابیت و رسمی بودن جشن و افزایش وجهه شرکت در جشن حضور داشته باشند اما دلیلی که باعث شد به نیابت از برادرم این سوال رو بپرسم اینه که چطوری میشه شماره تلفن هنرمندان و بازیگران و مجریان رو بدست آورد و با آنها مذاکره کرد و ان ها را دعوت کرد ? برای گزینه بازیگران مورد خاصی در نظر دارم ولی با آنها چگونه ارتباط برقرار کنم? سپاس RE: دعوت از بازیگران و هنرمندان چه طوری? - MARYAR - 08-10-2014 12:55 PM این شرکت در جریان هست که هر کدوم از این مجری ها و بازی گران برای اینکه تشریف بیارند چه مبالغی دریافت می کنن؟؟؟ ما اسفند پارسال یه مراسمی برای خیریه گرفته بودیم به چند مجری زنگ زدیم قیمتا از این قرار بود: قناد: 10م عموپورنگ: 15م بقیه دقیق در خاطرم نیست. اما گیر آوردن تلفناشون کار سختی نیست ولی ابدا ببینید اون شرکت حاضره برای یه جشن این مبالغ را پرداخت کنه؟؟ RE: دعوت از بازیگران و هنرمندان چه طوری? - moele - 08-10-2014 01:12 PM اگر خواستید من میام به جا 15میلیون 500تومن می گیرم دوستام به من میگند مهران غفوریان فقط یک مقدار گریم نیاز دارم ![]() ![]() ![]() ![]() RE: دعوت از بازیگران و هنرمندان چه طوری? - MARYAR - 08-10-2014 01:19 PM تازه اونقدر ادعاشون میشه ما انقدر اصرارشون کردیم برای تخفیف دادن بخاطر اینکه جشن برای کودکان بیمار و یتیم بود!!!! RE: دعوت از بازیگران و هنرمندان چه طوری? - bayani - 08-10-2014 10:00 PM با سلام برای هماهنگی و اینکه بخواید شماره هاشون رو بدست بیارید، از قسمت روابط عمومی شرکتی که میخواید مهمان دعوت کنید به طور کاملا رسمی با تماس تلفنی با سازمان صدا و سیما یا یکی از مراکز فیلمسازی و سینمایی که میتونید این کار رو انجام بدید در ضمن شماره هارو از اینترنت و یا خود سازمان دریافت کنید، بعد هم برای جلوگیری از عواقبی مثل : پاپارازی یا خبرنگارها و یا موانع قانونی،یک نامه برای سازمان صدا و سیما و یا یکی از مراکز سینمایی و فیلمسازی از طریق همون شرکت ارسال کنید و درخواست رو مکتوب بهشون بدید،بعد هم دیگه همه چیز با هزینه ای هرچند ناقابل (به قول جناب معاون انجمن) قابل حل هست. یا حق |