برای خرید خانه از کدوم موسسه وام قرض الحسنه بگیرم؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش خرید - فروش و سپرده گذاری (/forumdisplay.php?fid=8) +--- انجمن: سپرده گذاری در موسسات و بانک ها (/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: برای خرید خانه از کدوم موسسه وام قرض الحسنه بگیرم؟ (/showthread.php?tid=11835) صفحه ها: 1 2 |
برای خرید خانه از کدوم موسسه وام قرض الحسنه بگیرم؟ - yunespc - 07-31-2014 12:50 PM سلام دوستان برای خرید خانه بنده الان 6 میلیون پول دارم و به نطرتون توی کدوم بانک یا موسسه مالی سپره گذاری کنم تا وام قرض الحسنه بگیرم تا بتونم با مبغ وام پولم بین 20 تا 25 میلیون برسه و با رهن مستاجر که 15 تومن میشه یه خونه کوچیک بخرم حالا طی سال 93 و این ماهها به نظرتون کدوم موسسه برای وام قرض الحسنه بهتره؟ هرکسی میشناسه معرفی کنه و کارمزد و نحوه گرفتن وام و مدت سپرده گذاری و میزان دریافتی وام را توضیح بدهید ممنون در ضمن من د رتهرانم RE: برای خرید خانه از کدوم موسسه وام قرض الحسنه بگیرم؟ - alireza091111 - 07-31-2014 01:13 PM بانك هاي خصوصي مثل كوثر خيلي دارن خوب فعاليت ميكنن يه سر به سايتشون بزنيد تمام اطلاعات هست. شما محل خريد خونه رو مد نظر داريد؟ واقعا ميشه با اين مقدار سرمايه خونه خريد؟ دوستان لطفا در اين مورد و محلهاي مناسب با اين ميزان سرمايه و اينكه ميزان رشدش در چند ساله ديگه به چه شكله هم توضيحاتي ارايه بدن. ممنون RE: برای خرید خانه از کدوم موسسه وام قرض الحسنه بگیرم؟ - MohammadHashemi - 07-31-2014 05:28 PM اینطوری که من متوجه شدم شما مجموعا حدود 45 میلیون با پول مستاجر پول میتونید تهیه کنید میشه با این پول هم خونه خرید ولی رهن همچین خونه ای من فکر نمیکنم 15 میلیون باشه علاوه بر اینکه من متوجه نشدم هنوز که وقتی مستاجر خونه رو ندیده و برای شما نیست چجوری قراره 15 تومن به شما بده که شما بذاری رو پولت ؟ RE: برای خرید خانه از کدوم موسسه وام قرض الحسنه بگیرم؟ - yunespc - 08-01-2014 04:44 PM این خرید برای یه سرمایه گذاری وجلوگیری از کاهش ارزش پول من طی این چند سال بر اثر تورم است بله بین 45تا 50میلیون -چون رنج قیمت رهن در این منطقه ای که من میخوام بخرم همینه RE: برای خرید خانه از کدوم موسسه وام قرض الحسنه بگیرم؟ - jahanagahi - 08-01-2014 07:34 PM برای چنین حرکتی لطفا جواب سئوالات زیر را مرقوم فرمائید تا مبلغ رهن هم مشخص شود: 1- محل خرید؟ 2- میزان سرمایه گذاری؟مشخص شده است. 3- متراژ؟ 4- نوساز یا چند ساله؟ 5-وضعیت املاک مشابه؟ RE: برای خرید خانه از کدوم موسسه وام قرض الحسنه بگیرم؟ - yunespc - 08-02-2014 04:15 PM در منطقه ای در اسلامشهر هست متراژ42 متر هم نوساز و هم 1سال یا دو سال ساخت است کلا منطقه خوبی است و املاک دیگر هم همینطوره به نسبت متراژ قیمت بالاتر میر RE: برای خرید خانه از کدوم موسسه وام قرض الحسنه بگیرم؟ - MohammadHashemi - 08-02-2014 04:22 PM من فکر میکنم بیشتر از ده میلیون رهن اون خونه نباشه !!! اطلاعات کامل در مورد رهن منطقه دارید ؟ RE: برای خرید خانه از کدوم موسسه وام قرض الحسنه بگیرم؟ - yunespc - 08-02-2014 04:51 PM بله لطفا موسسه یا بانک برای وام معرفی کنید RE: برای خرید خانه از کدوم موسسه وام قرض الحسنه بگیرم؟ - MohammadHashemi - 08-02-2014 05:50 PM موسسه ثامن یک سوم مبلغ رو باید سپرده گذاری کنید یک ماهه وام میده تا سقف 20 میلیون . برای 20 میلیون باید 7 میلیون تقریبا یک ماه تو حساب باشه. RE: برای خرید خانه از کدوم موسسه وام قرض الحسنه بگیرم؟ - habib tousi - 08-02-2014 09:54 PM (08-02-2014 05:50 PM)MohammadHashemi نوشته شده توسط: موسسه ثامن یک سوم مبلغ رو باید سپرده گذاری کنید یک ماهه وام میده تا سقف 20 میلیون . برای 20 میلیون باید 7 میلیون تقریبا یک ماه تو حساب باشه.چند تا ضامن میخواد>سودش چند درصده؟ |