سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
خواندن این مطلب = موفقیت::توجه این یک تایپیک معمولی نیست - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106)
+--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37)
+--- موضوع: خواندن این مطلب = موفقیت::توجه این یک تایپیک معمولی نیست (/showthread.php?tid=11558)

خواندن این مطلب = موفقیت::توجه این یک تایپیک معمولی نیست - rohande90 - 06-11-2014 07:56 AM

میدانم آرزوی شما موفقیت در کسب کار و درآمد بیشتر است. شاید باورتان نشه با چند تکنید میتوانید به تک تک رویاهاتون برسید اما واقعا این تایپیک را جدی بگیری هیچ شوخی نیست.نوشته بنده سر گرفته از سالاها مطالعه و تحقیق.در زمینه.

هیچ تا به حال دیده اید که چهره یک فرد پولدار با چهره یک مرد فقیر و یا متوسط یکسان نیست؟؟ شاید بگید پولداره بهتریدن میوه غذا و تفریحات داره؟ولی در اصل چنین نیست.اصل در نوع فکر انسانها است.
چند راه پله موفقیت بهتون معرفی میکنم اومیدوارم.کامل انجام بدید.
1:اول از همه رویا یا ایده ای را در سر تولید کنید.
2:آن را روی یک ورق کاغذ بنویسید.
3:مدت رسیدن به آن را مشخص کنید.
4:روزانه فقط 10 دقیقه تصور کنید که واقعا به آن رسیده اید. ومالک ان هستید.
5:مهم ترین بخش باور باور باور (باور کنید که به آن میرسید )
6:جملات تاکیدی مثلا اگر تا یک سالا دیگر یک ماشین 206 میخواهید.بگید من روز به روز به 206 شم نزدیکتر و نزدیکتر میشوم
7:عکس آرزوتونو تصویر زمینه کامپیوترتون بگذارید.
8:اقدام

خب حالا شاید بگوید. اقدام خب چکار کنم برم کارگری؟؟؟؟؟؟ نه دوست عزیز منظور از اقدام یک حرکتی به سوی آرزو دیگر نگران ما بقیه نباشید چون کائنات خودشون همه چیزو درس میکنن.ایم مراحل جدی بگیر من با این مراحل زندگیم دگرگون شده.

RE: خواندن این مطلب = موفقیت::توجه این یک تایپیک معمولی نیست - MARYAR - 06-11-2014 02:34 PM

ساخت تابلو آرزوها و دفتر هدف هم خیلی همراهش مفیده
با تشکر از شما بابت تاپیکتون

RE: خواندن این مطلب = موفقیت::توجه این یک تایپیک معمولی نیست - Lady - 08-29-2014 07:33 PM

(06-11-2014 02:34 PM)MARYAR نوشته شده توسط:  ساخت تابلو آرزوها و دفتر هدف هم خیلی همراهش مفیده

عزیزم می شه در این دو موردی که نوشتید بیشتر توضیح بدید

RE: خواندن این مطلب = موفقیت::توجه این یک تایپیک معمولی نیست - jahanagahi - 08-29-2014 09:35 PM

ضمن تشکر از شما.
بارها در این مورد اشاره کرده ام ولی متاسفانه عزیزانی که این موارد را باور میکنند بسیار کم هستند.و علت اینکه تعداد افراد موفق از تعداد افراد ناموفق کمتر هستند همین بی باوری است.
من ایمان دارم نگارنده این تایپیک از عزیزانی است که نتیجه گرفته است و از شما درخواست دارد که باورتان را به این مسئله بیشتر کنید تا نتیجه نهائی را بگیرید.

RE: خواندن این مطلب = موفقیت::توجه این یک تایپیک معمولی نیست - jahanagahi - 08-29-2014 09:38 PM

(08-29-2014 07:33 PM)Lady نوشته شده توسط:  
(06-11-2014 02:34 PM)MARYAR نوشته شده توسط:  ساخت تابلو آرزوها و دفتر هدف هم خیلی همراهش مفیده

عزیزم می شه در این دو موردی که نوشتید بیشتر توضیح بدید

لطفا مورد 1 و 7 را دوباره مطالعه فرمائید. ضمن اینکه بقیه موارد هم شدیدا تاثیر گذار است.

RE: خواندن این مطلب = موفقیت::توجه این یک تایپیک معمولی نیست - abdolhossein - 08-31-2014 01:34 AM

(06-11-2014 07:56 AM)rohande90 نوشته شده توسط:  میدانم آرزوی شما موفقیت در کسب کار و درآمد بیشتر است. شاید باورتان نشه با چند تکنید میتوانید به تک تک رویاهاتون برسید اما واقعا این تایپیک را جدی بگیری هیچ شوخی نیست.نوشته بنده سر گرفته از سالاها مطالعه و تحقیق.در زمینه.

هیچ تا به حال دیده اید که چهره یک فرد پولدار با چهره یک مرد فقیر و یا متوسط یکسان نیست؟؟ شاید بگید پولداره بهتریدن میوه غذا و تفریحات داره؟ولی در اصل چنین نیست.اصل در نوع فکر انسانها است.
چند راه پله موفقیت بهتون معرفی میکنم اومیدوارم.کامل انجام بدید.
1:اول از همه رویا یا ایده ای را در سر تولید کنید.
2:آن را روی یک ورق کاغذ بنویسید.
3:مدت رسیدن به آن را مشخص کنید.
4:روزانه فقط 10 دقیقه تصور کنید که واقعا به آن رسیده اید. ومالک ان هستید.
5:مهم ترین بخش باور باور باور (باور کنید که به آن میرسید )
6:جملات تاکیدی مثلا اگر تا یک سالا دیگر یک ماشین 206 میخواهید.بگید من روز به روز به 206 شم نزدیکتر و نزدیکتر میشوم
7:عکس آرزوتونو تصویر زمینه کامپیوترتون بگذارید.
8:اقدام

خب حالا شاید بگوید. اقدام خب چکار کنم برم کارگری؟؟؟؟؟؟ نه دوست عزیز منظور از اقدام یک حرکتی به سوی آرزو دیگر نگران ما بقیه نباشید چون کائنات خودشون همه چیزو درس میکنن.ایم مراحل جدی بگیر من با این مراحل زندگیم دگرگون شده.

همه آن چه نوشتید را می توان قبول کرد غیر از بخش اقدام را !
اقدام چیزی نیست که ما آن را تعیین کنیم بلکه کاینات یا به عبارت دیگر موکلین مامور الهی هستند که تعیین می کنند از چه طریق و از چه جهتی باید رفت. اگر فرآیند جذب را به خوبی طی کرده باشیم نیازی به اقدامات معمول نداریم بلکه باید مترصد اقداماتی باشیم که از طرف کاینات جهت نیل به مقصودمان طراحی شده است!
دقت فرمایید!!!!