گیاه داروئی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: گیاه داروئی (/showthread.php?tid=11369) |
گیاه داروئی - taghani - 05-17-2014 09:40 PM بسلام خدمت اعضای انجمن سوالی خدمتون داشتم منطقه ما گل وگیاه داروئی زیاد و الان زمان رویش آن است کسی می دونه که در داروخانه ها و محلی که احتیاج به این گیاهان دارند چه نوع گیاهی را احتیاج دارندکه به قیمتش می یرزه که روانه کوه و بیابان شد؟ سوال دیکه پوشال کولر چه طوری تولید میشه چه وسایلی احتیاج داره در منطقه من مزرعه گندم زیاد از حالا فکر باشم ممنون از کمک تون RE: گیاه داروئی - taghani - 05-17-2014 10:16 PM جالبش اینه در محل زندگی کسانی که این گل و گیاه را می خرند چون رویش این گیاهان کم کسی اطلاع نداره ما که در این محلها هستیم به غیر دو تا عطاری که این را خرید و فروش می کنه کسی ازش نمی خره در مورد خرید داروخانه و یا محلی که خریدار هم باشه فقط عمده فروش و طرف خودشون را می شناسه و یه غریب مثل من را در بینشان راه نمی دهند/ جالبش اینه در محل زندگی کسانی که این گل و گیاه را می خرند چون رویش این گیاهان کم کسی اطلاع نداره ما که در این محلها هستیم به غیر دو تا عطاری که این را خرید و فروش می کنه کسی ازش نمی خره در مورد خرید داروخانه و یا محلی که خریدار هم باشه فقط عمده فروش و طرف خودشون را می شناسه و یه غریب مثل من را در بینشان راه نمی دهند/ |