دلم براتون تنگ شده بود به خدا !! - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: دلم براتون تنگ شده بود به خدا !! (/showthread.php?tid=1136) صفحه ها: 1 2 |
دلم براتون تنگ شده بود به خدا !! - دلشاد حسین پور - 11-08-2011 08:01 PM سلام دوستای عزیزم . حالتون خوبه . عیدتون مبارک . چند وقتی بود از انجمن دور بودم . خدایی دلم برای همتون تنگ شده بود . سفر ما هم به عراق تموم شد و برگشتیم . سفر خوبی بود یک چیزهایی هم دستمون اومد . خواستم از این تایپیک یک سلام علیکی با دوستای خوبم کرده باشم . RE: دلم براتون تنگ شده بود به خدا !! - کامیار کاظمی - 11-08-2011 08:34 PM سلام دلشاد جان! واقعا ما هم به یادت بودیم و دلمان تنگ پست هایت بود! منتظر خبرهای خوبت هستیم! موفق باشید RE: دلم براتون تنگ شده بود به خدا !! - MARYAR - 11-08-2011 08:37 PM سلام آقاي دلشاد مسافرت خوبي داشتيد؟ خوش گذشت. جايتان در انجمن واقعا خالي بود اميدوارن موفق تر از قبل به كار خود ادامه دهيد RE: دلم براتون تنگ شده بود به خدا !! - دلشاد حسین پور - 11-08-2011 09:15 PM (11-08-2011 08:34 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: سلام دلشاد جان!ممنونم کامیار جان . حتما نتیجه سفرم رو بهتون میگیم / (11-08-2011 08:37 PM)maryam_sh نوشته شده توسط: سلام آقاي دلشاد مرسی مریم خانم . ممنونم به امید خدا RE: دلم براتون تنگ شده بود به خدا !! - pulaki - 11-08-2011 09:57 PM بنده هم چند روزي بعلت مسافرت از انجمن فاصله پيدا كردم برف و كولاك و يخبندان هم مزيد بر علت بود من هم خيلي دلتنگتون بودم و در مراسم پر فيض دعاي عرفه و نماز عيد قربان براي همتون دعا كردم سلامتي توام با ثروت كلان و هر خواسته مشروع ديگري كه خودتون ميدونيد انشاالله خدا قبول كند RE: دلم براتون تنگ شده بود به خدا !! - کامیار کاظمی - 11-08-2011 10:06 PM ممنون جناب پولکی عزیز.اتفاقا ذکر خیرتان بود! ما دلتنگ شما بودیم! RE: دلم براتون تنگ شده بود به خدا !! - jahanagahi - 11-08-2011 10:26 PM (11-08-2011 08:01 PM)دلشاد حسین پور نوشته شده توسط: سلام دوستای عزیزم . حالتون خوبه . عیدتون مبارک .ضمن خوش آمدگوئی لطفا در صورت امکان وضیعت صادرات و واردات به عراق را در انجمن مطرح فرمائید. (11-08-2011 09:57 PM)pulaki نوشته شده توسط: بنده هم چند روزي بعلت مسافرت از انجمن فاصله پيدا كردم برف و كولاك و يخبندان هم مزيد بر علت بود من هم خيلي دلتنگتون بودم و در مراسم پر فيض دعاي عرفه و نماز عيد قربان براي همتون دعا كردم سلامتي توام با ثروت كلان و هر خواسته مشروع ديگري كه خودتون ميدونيد انشاالله خدا قبول كند خیلی خوش آمدی. ممنون که دعا کردی. (بحدی سرعت نت پائینه که حوصله ام را سر برده.) RE: دلم براتون تنگ شده بود به خدا !! - pulaki - 11-08-2011 10:33 PM من كه نبودم اينجا چه خبر بود چه موضوعات جديدي اينجا مطرح شد در جلسه آنلاين جمعه شب بحث بر سر چي بود اگه لطف كنيد و كمي آپديتم كنيد ممنون ميشم راستي آقاي قربانيان عزيز قزوين چه خبر اونجام برف اومده؟ضمنا اين هواي سرد و برفي هم كه خيليا از دستش عاصي شدن همش بركت و رحمت است و اگه با ديدي متفاوت بهش نگاه كنيم فرصتهايي پيش روي ما قرار ميده براي كسب ثروت فقط بايد از زواياي گوناگون به موضوعات مختلف توجه كنيم RE: دلم براتون تنگ شده بود به خدا !! - مهدی گل محمدی - 11-08-2011 11:33 PM سلامی گرم خدمت آقا دلشاد و آقا پولکی گل امیدوارم که سفر به هردوتون خوش گذشته باشه. آقا دلشاد منتظر استفاده از تجربیات نابتون تو زمینه صادرات و واردات هستم. راسی امروز تهران چقدر زیبا شده بود.البته ماکه دانشگاه بودیم دیر رسیدیم ولی فوق العاده شده بود نمی دونید در کنار دوستای جدید و دانشگاهی زندگی چقدر حال میده. RE: دلم براتون تنگ شده بود به خدا !! - دلشاد حسین پور - 11-09-2011 04:05 PM (11-08-2011 09:57 PM)pulaki نوشته شده توسط: بنده هم چند روزي بعلت مسافرت از انجمن فاصله پيدا كردم برف و كولاك و يخبندان هم مزيد بر علت بود من هم خيلي دلتنگتون بودم و در مراسم پر فيض دعاي عرفه و نماز عيد قربان براي همتون دعا كردم سلامتي توام با ثروت كلان و هر خواسته مشروع ديگري كه خودتون ميدونيد انشاالله خدا قبول كندپولکی عزیز خوش اومدی (11-08-2011 11:33 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط: سلامی گرم خدمت آقا دلشاد و آقا پولکی گل سلام مهدی جان . ممنونم برادر من . چشم حتما مسائلی رو باهاتون در میان میزارم . |