كار تيمي - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=33) +--- موضوع: كار تيمي (/showthread.php?tid=1130) |
كار تيمي - MARYAR - 11-06-2011 12:42 AM خود را عضوي از يك تيم بدانيد. شما ميتوانيد خود را عضوي از يك تيم بدانيد و با ديگران تشريك مساعي داشته باشيد. براي اين منظور بايد هفت اصل مهم را در فعاليتهاي روزانهي خود در نظر داشته باشيد. - گوش شنواي ديگران باشيد. سعي كنيد احساسات، نظرات و تجربيات ديگران را درك كنيد. عقايد و نظرات ديگران را جويا شويد. - به فكر ديگران و خواستههايشان باشيد. به دنبال استعدادها و تواناييهاي بينظير همكاران خود باشيد و آنها را از يافتهها و تمجيدهاي خود بينصيب نگذاريد. - صداقت و يكرنگي را به حد كمال برسانيد. با رفتار خود چنان به ديگران القا كنيد كه ميتوانند بيهيچ شك و شبههاي به صدق گفتار شما ايمان داشته باشند. - از بدگويي، سخنچيني و دامن زدن به شايعات پرهيز كنيد. سعي كنيد فرهنگ و آداب ارتباط صريح، بيآلايش و با صداقت را پرورش دهيد. - به ارزشها و معيارهاي ديگران احترام بگذاريد. اگر اعتقادات و باورهاي ديگران را درك كنيد و براي آنها ارزش و احترام قايل شويد، در ايجادا ارتباطي عاري از تزوير سربلند خواهيد بود. افرادي كه فكرشان بسته است، بندرت ميتوانند رابطهاي پاك و بيغل و غش با ديگران برقرار كنند. - به ديگران توجه كنيد. ديگران را در دستيابي به اهدافشان ياري دهيد و اعتماد به نفس آنها را تقويت كنيد. - حصارها و پرچينهاي شكسته را تعمير كنيد. به اشتباهات و خطاهاي خود اعتراف كنيد. عذرخواهي كنيد. هرجا مشاجره و منازعه، محيط را ناآرام كرده است درصدد برقراري آرامش باشيد. منبع كتاب 12 رمز موفقيت در كار RE: كار تيمي - jahanagahi - 11-06-2011 02:08 AM ممنون مطلب بسیار با ارزشی است. RE: كار تيمي - jahanagahi - 11-06-2011 09:42 AM - به ديگران توجه كنيد. ديگران را در دستيابي به اهدافشان ياري دهيد و اعتماد به نفس آنها را تقويت كنيد. RE: كار تيمي - mjdehghani - 11-06-2011 11:08 AM یک دست صدا ندارد. کار گروهی اسباب موفقیت رو خیلی بیشتر از حرکت تکی فراهم می کنه . ولی بعضیا می خوان از یه تیم استفاده کنن و اعضای تیم رو نردبان برا پیشرفت خودشون کنن و از اونا سواستفاده کنن . RE: كار تيمي - مهدی گل محمدی - 11-07-2011 12:07 PM وااااااااااااای آبجی مریم فوق العاده بود من الان دارم یه کار تیمی شروع می کنم نیازمند یه سری اطلاعات بودم .واقعا اینا اطلاعات خیلی کمکم کرد. |