کاربرد گیلسونایت در حفاری چاه های نفت - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: کاربرد گیلسونایت در حفاری چاه های نفت (/showthread.php?tid=10717) |
کاربرد گیلسونایت در حفاری چاه های نفت - bitumen - 02-05-2014 11:22 AM سلام لطفا اگر کسی در مورد نحوه استفاده گیلسونایت در حفاری چاه های نفت میدونه به اشتراک بزاره. ممنون RE: کاربرد گیلسونایت در حفاری چاه های نفت - hamid.h - 02-05-2014 02:07 PM (02-05-2014 11:22 AM)bitumen نوشته شده توسط: سلام سلام دوست عزیز ببخشید اصلا " گیلسونایت " چی هست ؟ از چی ساخته میشه ؟ در چه جاهایی کاربرد داره ؟!!!! و ..... ممنون میشم حداقل یه توضیحات مختصری بدید ![]() RE: کاربرد گیلسونایت در حفاری چاه های نفت - bitumen - 02-06-2014 01:47 AM پست من چرا حذف شد؟ این دوستمون سوال کردند گیلسونایت چیه منم جوابشون رو دادم. !! RE: کاربرد گیلسونایت در حفاری چاه های نفت - انضباط - 02-06-2014 01:59 AM (02-06-2014 01:47 AM)bitumen نوشته شده توسط: پست من چرا حذف شد؟ دارید جواب سوال میدید یا سایت دلالی قیر تبلیغ میکنید ؟ دوستان عزیز هم فکر کنم قریب به اکثریت اشنایی کامل با گوگل داشته باشند و بهتر است اقدام به پرسیدن سوالات کلیشه ای ننمایند . طبق بند 10 و 14 قوانین سایت هرگونه تبلیغ کالا و خدمات و قراردادن لینک سایت در انجمن ممنوع است . همچنین طبق بند 19 و 22 قوانین انجمن ، کاربران حق اعتراض علنی به فعالیت مدیران و ناظم های انجمن به واسطه ی ارسال پست یا تاپیک را ندارند بلکه میتوانند با دادن پیام خصوصی به مدیر سایت و یا یکی از ناظمین ارشد ، موضوع را پیگیری کنند . لطفا قوانین سایت را مطالعه و رعایت نمایید . عدم اجابت این قوانین ممکن است به تعلیق حساب کاربری شما و یا ممنوعیت دائم از دسترسی شما به این انجمن بیانجامد |