راه اندازی کارگاه بدون مجوز - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه صنعت (/forumdisplay.php?fid=116) +--- موضوع: راه اندازی کارگاه بدون مجوز (/showthread.php?tid=10711) |
راه اندازی کارگاه بدون مجوز - theboy - 02-04-2014 05:40 AM دورد بنده قصد دارم یک کارگاه تولیدی راه اندازی کنم و از اونجایی که سرمایه ام کمه نمیتونم سوله و زمین در شهرک صنعتی بخرم و مجوز بگیرم و ... کار من با اسید و مواد شیمیایی هست و اگر بفهمن که من بدون مجوز دارم کار میکنم احتمالا بیچاره ام می کنن ![]() خودم دو تا راهکار به ذهنم رسیده اول این که میشه تولیدی رو انبار جا بزنم و بگم اینجا انباره دومین راه اینه که مثلا به جای اجاره یک کارگاه 200 متری دو تا کارگاه 100 متری اجاره کنم و یکیش رو تولیدی بزنم که کسی از آدرسش خبری نداره و دومی رو انبار فروش که مشتری ها میان اونجا خب به نظرتون کدوم راه بهتره و آیا بازم مشکلی به وجود میاد ؟ راه دیگه ای به نظرتون میرسه ؟ به نظر شما داخل شهر اجاره کنم بهتره و احتمال سرک کشیدن مامورین کمتره یا داخل شهرک های صنعتی ؟ ![]() RE: راه اندازی کارگاه بدون مجوز - aria898210 - 02-04-2014 09:09 AM با سلام به داداش عزیزم خودت میگی [کار من با اسید و مواد شیمیایی هست و اگر بفهمن که من بدون مجوز دارم کار میکنم احتمالا بیچاره ام می کنن Confused] بله درسته میفرمایید. چون مجوز ندارید شاید بگن دارین مواد مخدر صنعتی تولید میکنید یا داروهای مضر و .... من میگم هرگز این کار رو انجام نده مگر اینکه مجوز داشته باشی. چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی!!! و پشیمانی نیز سودی ندارد و عمرت بیهوده تلف میشه با ارادت و سپاس RE: راه اندازی کارگاه بدون مجوز - هومان هرمزدی محمد آبادی - 02-04-2014 09:37 AM یه سرچ بزن شاید بتونی یه مهندس مجوز دار ولی بی دست و پا پیدا کنی و به عنوان شریک وارد عملش کنی. RE: راه اندازی کارگاه بدون مجوز - مهدی 1 - 02-04-2014 08:03 PM تو بازار کار از چیزی نترس ، قوانین مقررات و مجوزها برای اینه که خلاف نکنیم و حقوق دیگران را رعایت کنیم شما تو کارت خلاف نکن ، به حقوق سایرین هم احترام بگذار ، مشکلی برات پیش نمی یاد ، خدای ناکرده هم پیش اومد قابل حل هست فکر کنم شما اصفهان بودی ، اگر آره ، توی اصفهان اینقدر کارگاه حای پرت هست که خودت باشی خودت ، نگران این صحبت ها نباش استارت کارت را بزن به سوددهی که افتاد ، خرد خرد بیفت دنبال مجوزها برای یک محل جدید اینجوری به اصل کارت خللی وارد نمی شه و پروسه اخذ مجوزها طولانی شد هم مشکلی ندارید بعد هم لازم نیست کسی بدونه شما چیکار می کنید یا اصلا مجوز دارید یا نه نه داخل شهر و نه شهرک های صنعتی ، میری مناطق کارگاهی اطراف شهر که 90 درصد افراد شاغل در این مناطق بدون مجوز دارن کار می کنند RE: راه اندازی کارگاه بدون مجوز - jahanagahi - 02-04-2014 08:52 PM البته بستگی به نوع کار دارد. RE: راه اندازی کارگاه بدون مجوز - goldokhtar - 02-05-2014 01:01 AM (02-04-2014 08:03 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: تو بازار کار از چیزی نترس ، قوانین مقررات و مجوزها برای اینه که خلاف نکنیم و حقوق دیگران را رعایت کنیمسلام ممنون از شما .من همیشه تو همه تاپیکها پاسخهای شما را میخونم و کاملا مشخصه که تو همه زمینه ها تخصص دارید و واقعا به شما افتخار می کنیم یه سوال دارم. شما فرمودید راه حلش هست من شنیدم اگه بفهمن بدون مجوز کار میکنی جریمه های سنگین و ... داره به نظرتون راه حلش چیه؟ RE: راه اندازی کارگاه بدون مجوز - مهندس روح الله زاهد - 02-06-2014 02:30 PM سلام دوست عزیز امیدوارم با نشاط و پر انرژی باشی ببین دوست عزیز من خودم یه مدتی هست که کار چاپ سیلک زدم و مجوز و از این حرفها رو هم ندارم البته مجوز گرفتن بستگی به نوع کار داره ولی الان میخاسته باشی بری دنبال مجوز اولا خیلی اذیت مکینن و دوما خیلی هزینه سنگینی برای شروع داره . پس به قول مهدی آقا شما کارتو صاف و صادق به امید خدا شروع کن و کم کم که کارت راه افتاد برو دنبال مجوز ولی مواظب آدمهای حسود وزیرآب زن باش و زیاد به اطرافیانت قضیه رو نگو چون خود بنده از این مورد ضربه خوردم RE: راه اندازی کارگاه بدون مجوز - مهدی 1 - 02-06-2014 02:46 PM (02-05-2014 01:01 AM)goldokhtar نوشته شده توسط:(02-04-2014 08:03 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: تو بازار کار از چیزی نترس ، قوانین مقررات و مجوزها برای اینه که خلاف نکنیم و حقوق دیگران را رعایت کنیمسلام شما لطف داری نه اگر کار علاف قانونی (به جز خود مجوز ) انجام نداده باشید ، بهتون اخطار داده می شه ، بستگی داره زیر نظر کجا باشید ، اماکن اخطار بند الف و ب می ده ، اتحادیه نامه می ده ، صنایع معادن دعوت نامه و .... به شرطی که کلیات کار مشکلی نداشته باشه ، مثلا کارگاه تولید زولبیا و بامیه بدون مجوز رفتم از ده تا کارگاه مجوزدار هم شرایط بهداشتی و ... را بهتر رعایت می کردند ، و بعد از اخطار بدون مشکل بهشون مجوز دادن ، ولی همین کارگاه اگر با شرایط افتضاح بود جریمه که می شدند هیچ درب هم پلمپ و باید برن دادگاه ![]() |