شروع کار - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: شروع کار (/showthread.php?tid=10665) |
شروع کار - majid4 - 01-29-2014 05:31 PM سلام من دانشجوی رشته کامپیوتر هستم و در حال تحصیل تویه برنامه نویسی یکم تخصص دارم و در زمینه برنامه نویسی در بازار هم یه مدت کار کردم وسرمایه زیادی ندارم (فقط 500 هزار تومان) می خواستم پیشنهاد شما را برای شروع کار بدونم ممنون RE: شروع کار - Divar - 01-29-2014 06:59 PM میتونید برای اندروید برنامه بسازید؟ RE: شروع کار - مهدی 1 - 01-29-2014 08:21 PM متاسفانه باید به فکر مشاغل کاذب باشید ، یک سایت بیارید بالا و توش سی دی و دی وی دی و پاوربالانس و ازین آتاآشغالا بفروشید بالاخره ازش یک پول تو جیبی درمیاد. سعی کن علاوه بر دانشگاه مطالعاتت را ببری بالا ، یا در زمینه لینوکس و منیجمنت سرور ، یا برنامه نویسی حرفه ای تحت وب ، که حداقل بعد از پایان تحصیلات بدونی چیکاره ای موفق باشی داداش RE: شروع کار - majid4 - 01-29-2014 08:37 PM (01-29-2014 06:59 PM)Divar نوشته شده توسط: میتونید برای اندروید برنامه بسازید؟ نه متاسفانه برنامه نویسی تحت وب کار می کنم (01-29-2014 08:21 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: متاسفانه باید به فکر مشاغل کاذب باشید ، یک سایت بیارید بالا و توش سی دی و دی وی دی و پاوربالانس و ازین آتاآشغالا بفروشید دونبال پول خورد نیستم برنامه نویس وب هستم و تویه یه شرکت هم کار می کردم شاید تنها دلیلی که تویه این زمینه فعالیت نمی کنم بخاطر گرافیک ضعیفمه لینوکس هم بلدم کانفیگ کنم و اطلاعات متوسطی هم در رابطه با مدیریت سرور دارم شبکه و امنیت شبکه رو هم نه خیلی حرفه ای کار کردم RE: شروع کار - مهدی 1 - 01-30-2014 01:42 AM خوبه که دنبال پول خرد نیستید ولی با 500 سرمایه نمی شه انتظار کار پرسود داشت ، باید از تخصص های شخصیتون (بدون سرمایه ) پول بسازید ، همان کارهایی که تا حالا می کردید ، اگر احساس ضعف می کنید ، می توانید اون 500 را خرج کنید تا ضعف ها برطرف بشه تو دنبای امروز اطلاعات متوسط به درد نمی خوره ، برای کسب درامد پایدار باید در هر زمینه متخصص و خاص باشید موفق و پیروز RE: شروع کار - hasun - 01-30-2014 02:16 AM در برنامه نویسی متخصص بشید و بعد از اجرای چند سایت عالی مشتری های جدیدی پیدا میکنید . ارزش و قیمت کارشما به مرور زمان خیلی بالا میره و میتونید خوب درآمد کسب کنید . RE: شروع کار - majid4 - 01-30-2014 03:10 PM و اگه از برنامه نویسی بخوایم چشم پوشی کنیم دیگه چه کار می تونم انجام بدم ؟ |