سرمایه چند میلیاردی. - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: سرمایه چند میلیاردی. (/showthread.php?tid=10371) صفحه ها: 1 2 |
سرمایه چند میلیاردی. - محمد پارسا - 12-23-2013 04:58 PM سلام شرکت ما به تازگی سرمایه گذاری 11 میلیاردی در پروژه های خود به دست آورده است. پیشنهاد شما برای سرمایه گذاری در زمینه مواذ غذایی با این سرمایه چیست؟ چه طرح هایی پیشنهاد می کنید؟ RE: سرمایه چند میلیاردی. - soshiant - 12-23-2013 05:58 PM من نظرم اینه که تو بحث لبنیات و رب و روغن و سس و ماکارونی و نوشیدنی ها بیاد و خط تولید بزرگی اجرا کنه RE: سرمایه چند میلیاردی. - karafarin - 12-23-2013 06:23 PM رستوران زنجیره ای ایجاد کنین RE: سرمایه چند میلیاردی. - حمید سیدی زاده - 12-23-2013 07:21 PM شرکت شما 11 میلیارد از چه پروژه ای به دست آورده ؟ وکار شرکت شما دقیقا چیه ؟ و اگه شرکت شما در یک پروژه این چنین سود به دست آورده چه لزومی داره به کاره دیگه فکر بشه ؟ جواب سوال رو بدین تا بتونم کمکتون کنم . RE: سرمایه چند میلیاردی. - محمد پارسا - 12-23-2013 08:42 PM (12-23-2013 07:21 PM)حمید سیدی زاده نوشته شده توسط: شرکت شما 11 میلیارد از چه پروژه ای به دست آورده ؟ وکار شرکت شما دقیقا چیه ؟ و اگه شرکت شما در یک پروژه این چنین سود به دست آورده چه لزومی داره به کاره دیگه فکر بشه ؟ جواب سوال رو بدین تا بتونم کمکتون کنم . سرمایه گذار جذب کرده که سرمایه از نیاز کنونی ما بیشتره RE: سرمایه چند میلیاردی. - A L i - 12-23-2013 08:44 PM با یازده میلیارد دست شما باز برای انجام خیلی از کارهاست ولی به نظر من نماینده انحصاری یک برند را بگیرید و در پخش ان در کل ایران و دریافت نماینده کوشا باشید RE: سرمایه چند میلیاردی. - rasoul.es1989 - 12-24-2013 03:31 AM مواد غذايي چون برند زياد داره وارد شدن به اين صنعت رو سخت ميكنه ، ولي بحث روغن نباتي چون تعداد كارخونه ها كم و مصرف بالاست و هميتطور نياز به سرمايه بالايي داره اگر كسي پولشو داشته باشه ميشه وارد اين صنعت بشه،بازده خيلي بالايي داره و همچنين سود اوري بالا، هميشه ميگن صنعت روغن ، صنعت پولدارهاست ! البته مبلغي كه شما گفتيد كمه ، ولي با اين مقدار ميشه وام گرفت و پروژه رو به اتمام رسوند ، فقط دستگاه تصفيه روغن كه قلب تپنده كارخونه به حساب مياد تقريباً ٣ ميليون دلار قيمت داره ! تحقيق كنيد كار بسيار خوبيه . RE: سرمایه چند میلیاردی. - ebrahim.ev - 12-24-2013 04:07 PM من بودم تو زمینه اسانس گیری فعالیت میکردم RE: سرمایه چند میلیاردی. - tondar12 - 12-25-2013 12:30 AM به کشت و صنعت هم می تونید فکر کنید! از صفر تا صد رو خودتون انجام بدید! کاشت داشت و صنایع تبدیلی! سودش سر به فلک میزنه !البته نیاز به کار علمی داره تا بتونید متوسط برداشت رو بالا ببرید برای این کار باید کاملا مکانیزه عمل کنید! مثلا گوجه بکارید بعد صنعتی برداشت کنید و در کارخانه خودتون رب تولید کنید! یا گندم رو آرد کنید و بعد کیک کلوچه و بقیه محصولات آردی تولید کنید و امثال اینا! یا میوه جات و آبمیوه و اینا!! RE: سرمایه چند میلیاردی. - saeedhashemi1371 - 12-25-2013 08:27 PM به نظر من میتونی به صورت مستقیم با این پول محصولات رو نقدی بخری از کشاورزا و عمده توزیع کنی یه چند تا مثال بزنم خوبه: یکی از همسایه هامون از شمال پرتقال آورد حدود 10 تن که میشه 6میلیون اونم به طور مستقیم از باغ های شمال تو یه 3 هفته فروخت 5 میلیون سود کرد...........تقریبا سود 100 میشه یه نمونه دیگه پسته هستش تو فصل برداشت تو رفسنجان و بقیه جاها حدود 15 تا 20 تومن پسته درجه یک گیر میاری البته الانم اگه نقدی بخری تخفیف خوبی میگری حالا اگه یه شرکت بزنی و بتونی دستگاه های بسته بندی پسته به صورت شیک و تر تمیز رو گیر بیاری خیلی راحت کشور های حاشیه خلیج فارس این محصولات رو میخرن اونم با قیمت دلار هر چند با این پول خیلی کارا میشه کرد........... از تولید تا واسطه گری و واردات و صادرات و ............ فک نکنم کار سختی داشته باشی خدا یکم هم به ما بده.............!!!!!!!!! |