خرید و فروش قطعه زمین ویلایی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: خرید و فروش قطعه زمین ویلایی (/showthread.php?tid=10362) |
خرید و فروش قطعه زمین ویلایی - افسون - 12-22-2013 02:36 PM با سلام یک سال پیش من یک قطعه زمینی با کاربری کشاورزی را بنا به پیشنهاد دوستان در اطراف تبریز خریداری نمودم که کل مبلغ خرید( 18 میلیون تومان )را با برداشتن وام مضاربه پرداخت نمودم بعد از خرید قیمت به سرعت بالا رفت و اگه من 2 ماه بعد از خرید زمین را میفروختم 18 میلیون تومان سود میکردم که متاسفانه نفروختم به امید اینکه گرونتر بشه حالا بعد از گذشت 7 ماه از اون موقع خرید و فروش در آن منطقه راکد شده و با این اوضاع و احوال من باید 2 الی 3 سال صبر کنم اتفاقا در آن منطقه شروع به ویلاسازی کردند و آینده خیلی خوبی هم دارد ولی چون من به بانک مقروضم و باید یک ماه بعد کل مبلغ وام را به بانک بپردازم البته با سودش الان موندم چیکار کنم ؟؟؟؟؟ لطفا نظر بدید ممنون RE: خرید و فروش قطعه زمین ویلایی - اميرعلي - 12-22-2013 03:10 PM سلام همه جا زمین خونه اپارتمان خوابیده هیچ جا خرید فروش نمیشه حداقل یکسال میکشه تا خوب بشه اونم معلوم نیس اگر درامد دیگه ای ندارید که وام بانک بپردازید باید زمین خلی زیر قیمت بفروشید یا اینکه از جای دیگه وام بگیری یا کسی باشه که پول وام بده و با شما شریک بشه |