میخوام شروع کنم! راهنمایی کنید! - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کار آفرینی (/forumdisplay.php?fid=130) +---- موضوع: میخوام شروع کنم! راهنمایی کنید! (/showthread.php?tid=10231) |
میخوام شروع کنم! راهنمایی کنید! - vivan - 12-07-2013 04:26 PM سلام من میخوام یه کسب و کاری را شروع کنم! سرمایه نقدی: 200 هزار تومان(میدونم مبلغ کمی است اما خب، بیشتر ندارم) تخصص ها: بازاریابی و فروش، حسابداری، IT و ... علاقه مندی ها: تکنولوژی، فروشندگی و ... البته من یه نوجوان 17 ساله هستم! بنظرتون من چه کارهایی میتونم انجام بدم؟ لطفا راهنمایی کنید! سپاس RE: میخوام شروع کنم! راهنمایی کنید! - soshiant - 12-07-2013 05:55 PM فروشندگی و ویزیتوری چرا که تجربتون رو از بازار زیاد میکنه و بعد از یکی دو سال خودتون می تونید کسب و کار در بازار راه بیاندازید. از همین الان هم شروع کنید. RE: میخوام شروع کنم! راهنمایی کنید! - shvn - 12-07-2013 06:17 PM vivan عزیز براتون پیام خصوصی پیشنهاد همکاری ارسال کردم.مطالعه کنید. |