تجارت معماری - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کار آفرینی (/forumdisplay.php?fid=130) +---- موضوع: تجارت معماری (/showthread.php?tid=10123) صفحه ها: 1 2 |
تجارت معماری - afshinjan1 - 11-22-2013 01:22 PM دوستان عزیر سلام با توجه به رشته کاری خودم (کارشناسی ارشد معماری) و ایده هایی که تو این زمینه دارم می خوام کارهایی انجام بدم.ممنون میشم دوستان بیان و نظر بدن. RE: تجارت معماری - hamedmoez - 11-22-2013 02:06 PM چه نظری بدیم؟ ایده بدیم؟ چیکار کنیم؟ شفاف سازی کنید لطفا ![]() RE: تجارت معماری - afshinjan1 - 11-22-2013 10:46 PM ایده من اینکه در شمال کشور خونه بسازیم و به مسافرها اجاره بدیم.حالا چرا نفروشیم؟برای اینکه فروش بسیار سخته.مخصوصا الان که راکده.محدودیت ها وجود سرمایه برای ساخت هست.مزیت اینه که خودم چندتا زمین دارم اونجا.دانش رو دارم .کسانی رو دارم که نظارت بر ساخت داشته باشن.برای تامین سرمایه چیکار کنم؟(اونقدر وام گرفتم برای خرید خونه که چوب خطم پر شده) RE: تجارت معماری - karaj - 11-23-2013 01:40 PM سعی کنید در شهرک های نوساز ساختممان سازی کنید تا اونجا جا بیوفتید و شناخته شید RE: تجارت معماری - مهدی 1 - 11-23-2013 09:49 PM افشین جان شما هم دل خجسته ای داری ها دی: ویلا چند صد میلیونی بسازی ، بعد هم مبله کنی ، بدی اجاره !!!!! اونم با پول وام با سود 27 28 درصدی !!!!!! مگه در سال چند روز اجاره می کنند و روزی چقدر ، بشین یه دودوتا چهارتا کن ، اصلا جفت و جور نمی شه پ ن : ولی اگر بتونی بسازی و بفروشی کار عاقلانه تری هست RE: تجارت معماری - afshinjan1 - 11-24-2013 01:12 PM مشكل اينه كه ويلا و آپارتمان رو به قيمت خوبي نميشه فروخت.البته از روش هاي معمول به بنگاه هاي املاك محل.معمولا نميشه خوب سود كرد.اجاره دادن اونها هم اصلا به صرفه نيست ولي با توجه به اينكه تو قسمت شرق گيلان محل اجراي پروژه ها هتل كم پيدا ميشه مشتري براي اجاره روزانه كم نيست.اما مشكل اصلي من منابع مالي براي اجراي پروژه هست. RE: تجارت معماری - afshinjan1 - 11-25-2013 11:21 PM یکی از معضلات خانه سازی مخصوصا در شهرستانها نبود مشتری مناسب هست.آیا دوستان راهی بنظرشون میرسه؟ RE: تجارت معماری - hamedkhan - 11-26-2013 10:23 AM سلام با تجربه اندکی که در زمینه ساخت و ساز دارم خدمت شما عرض کنم عامل در موفقیت در زمینه ساخت و ساز داشتن سرمایه است دانش و فن رو میتونی به خدمت بگیری اما سرمایه اگر متعلق به خودتون نباشه فقط برای دیگران کار کردید RE: تجارت معماری - afshinjan1 - 11-27-2013 12:49 PM (11-26-2013 10:23 AM)hamedkhan نوشته شده توسط: سلام دقيقا ! ![]() ![]() ![]() موفق باشيد ![]() RE: تجارت معماری - afshinjan1 - 12-26-2013 10:42 PM سلام دوباره یکی از دوستام پیشنهاد داده که تو دفتری شریک بشیم.البته منظور از دفتر دوتا مغازه بهم پیوسته هست.گفته تا شش ماه هم پول اجاره نمی خواد.خودم تجربه کار توی زمینه پیمانکاری ساختمان کمه.دفتر تو کرج هست.بنظر شما چیکار میشه کرد؟ آیا امیدی هست؟ سلام دوباره یکی از دوستام پیشنهاد داده که تو دفتری شریک بشیم.البته منظور از دفتر دوتا مغازه بهم پیوسته هست.گفته تا شش ماه هم پول اجاره نمی خواد.خودم تجربه کار توی زمینه پیمانکاری ساختمان کمه.دفتر تو کرج هست.بنظر شما چیکار میشه کرد؟ آیا امیدی هست؟ |