کمک برای واردات جنس از آمریکا - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48) +---- انجمن: سرمایه گذاری (/forumdisplay.php?fid=58) +---- موضوع: کمک برای واردات جنس از آمریکا (/showthread.php?tid=10102) |
کمک برای واردات جنس از آمریکا - kiana64 - 11-19-2013 08:13 PM سلام راستش من خیلی تحقیق و سرچ کردم.اما هم گیج شدم و هم دقیق نفهمیدم باید چه کار کنم! من می خوایم یک سری وسائل بچه مخصوصا تزئینات جشن تولد از آمریکا بخرم و وارد کنم. اونجا کسی رو دارم که برام بخره, اما نمی دونم چه طوری باید بفرسته که ارزون در بیاد. چون با پست خیلی گرون میشه. راهی به جز پست کردن هست؟ این شیپینگ که می گن چه طوریه؟ و این که اگه نخوام اون فرد برام بخره و خودم مستقیم بخرم, چه طوری باید پولش پرداخت بشه؟ ممنون RE: کمک برای واردات جنس از آمریکا - tondar12 - 11-19-2013 09:20 PM اگه جنست رو می تونی اینترنتی و از سایتهای معتبر بخری من میتونم برات بیارم! RE: کمک برای واردات جنس از آمریکا - مهدی 1 - 11-19-2013 09:36 PM برای حجم کم ، راهی به جز ارسال از طریق پست به ایران وجود نداره اگر حجم بار بره بالا (یعنی حداقل 50 کیلو باشه ) می تونی کارگو کنی ، یعنی از طریق خطوط هواپیما بیاری ، که از کیلویی 10 دلار شروع می شه ، هزینه های جانبی هم داره ضمنا از آمریکا هم چون به ایران پرواز مستقیم نیست ، واسطه هم نیاز داری که هزینه تقریبا دوبرابر می شه راه سوم یا همون شیپینگ از طریق دریا هست ، که حجم بار یا یک کانتینر ، یا حداقل یک فوت مکعب باشه ، که هزینه کشتی خیلی پایین درمیاد ولی هزینه های جانبی خیلی زیاد داره ، برای همین هست که بیشتر کانتینر دربست می گیرن ، بار میاد دبی ، عمان ، یا هر کشور ثانویه دیگه ، بعد از اونجا قانونی یا قاچاق میارین ایران اگر بخوای خودت بخری ، باید هویتی غیر ایرانی و سه چهار تا کشور دیگه ای که تحریم هستند داشته باشی ، بعد هم دارای حساب بین المللی ، ویزا ، مستر ، پی پال و امثالهم باشی ، تا بتونی آنلاین یا آفلاین پرداخت کنی در کل بیخیال آمریکا ، برو سراغ چین ، همه هزینه ها یک سوم می شه ، مردم هم ارزش کالای آمریکایی را نمی دونند RE: کمک برای واردات جنس از آمریکا - ehsanaa110 - 11-23-2014 05:38 AM سلام از آمریکا بیخیال شو اگه از چین میخوای بیاری من در خدمتم در هر تناژ و تعداد 09136450647 چراغی |