پرورش بلدرچین - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه كشاورزي (/forumdisplay.php?fid=117) +--- موضوع: پرورش بلدرچین (/showthread.php?tid=10035) |
پرورش بلدرچین - m38 - 11-13-2013 01:46 AM با سلام دوستان من شنیدم پرورش بلدرچین کار کم ریسکی هست و به نصبت درد سر کمی داره کسی هست که در این مورد اطلاعاتی داشته باشه ممنون میشم RE: پرورش بلدرچین - rasoul.es1989 - 11-13-2013 02:42 AM (11-13-2013 01:46 AM)m38 نوشته شده توسط: با سلام دوستان من شنیدم پرورش بلدرچین کار کم ریسکی هست و به نصبت درد سر کمی دارهتنها چيزي كه ريسك نداره سپرده گذاري بانكه ! هر كاري درد سر خاص خودشو داره همينطور ريسك هر كار مختص همون كاره بعضي ها كم ، بعضي هم ريسك زياد، ولي در كل موجود زنده ريسك بالايي داره .... تايپيك در اين مورد هست ، بهتره اول تايپيكهاي ايجاد شده رو مطالعه كنيد. RE: پرورش بلدرچین - مهدی 1 - 11-13-2013 10:21 AM نقل قول :تنها چيزي كه ريسك نداره سپرده گذاري بانكه ! کی گفته سرمایه گذاری بانک ریسک نداره !! کسایی که سال 90 و 91 سپرده گذاری کرده بودن ، سود که نکردن هیچ ارزش پولشون هم نصف شد ![]() ![]() در مورد بلدرچین هم آقا مهدی از اعضای انجمن چند ماه پیش شروع کرده ، با ایشون هم مشورت کنی خیلی خوب می توانند راهنماییتون کنند http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=5097&highlight=%D8%A8%D9%84%D8%AF%D8%B1%DA%86%DB%8C%D9%86 RE: پرورش بلدرچین - rasoul.es1989 - 11-13-2013 04:43 PM (11-13-2013 10:21 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط:اگه كسي بخواد ارزش پولش كم نشه خب بايد پولش رو يا به طلا يا به دلار تبديل كنه.... منظور از اينكه ريسك نداره اينه كه شما پولت رو ميخوابوني به حساب سر ماه ميري سودشو ميگيري بدون ريسك و استرس... همون كسايي كه سال ٩١ پولشون رو از حساب كشيدن بيرون و دلار يا سكه خريدن ريسك كردن و بردن .....دوست من زمانيكه سكه ١٣٠٠ بود ، پولش رو از بانك بيرون كشيد ، ١٠٠ تا سكه خريد ، ريسك كرد ولي خب سودي كه نكرد هيچ.... مقدار پولش هم كم شده.نقل قول :تنها چيزي كه ريسك نداره سپرده گذاري بانكه ! اينكه امسال تا الان خوب سودي كردن و تا پايان سال مشخص نيست ، بازم ريسك ميطلبه كه شما مثلاً دلار بخري .... حالا گرون بشه يا ارزون خدا ميدونه.... من خودم دلار رو فقط زماني ميخرم كه نيازه ( سفر ) ، متأسفانه همين هجوم مردم و جو روانيه كه حباب ايجاد ميكنه و بازارو دچار تشنج ميكنه .... RE: پرورش بلدرچین - iphoone - 02-03-2014 11:21 PM من 20 تا بلدرچین دارم نژادشون ژاپنی هست و تخم گذار هستند . حالا نیت شما چی هست نمیدونم ولی برای شروع این کار حتمن باید نژاد گوشتی و تخم گذارشون رو نسبت به کار خودت انتخاب کنی که میخوای از فروش گوشتش درامد کسب کنی یا اینکه فروش تخم. . . |