سوال - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: میلیاردرهای ایرانی (/forumdisplay.php?fid=3) +---- انجمن: میلیاردرهای خیر (/forumdisplay.php?fid=89) +---- موضوع: سوال (/showthread.php?tid=1003) |
سوال - 3ObHaN - 10-06-2011 10:10 PM سلام خدمت دوستان میلیاردر و صد البته دلپاک و مهربون خودم . اقایون و خانوم ها . اکثرا الان ثروت کلانی نداریم . بیاین ، تجربیاتمون رو بعد از انجام هر عمل خیری بازگو کنیم . یعنی در مقابل عمل خیری که انجام دادید ، چه عکس العملی از طبیعت دریافت کردید ؟ ![]() RE: سوال - Suma - 10-06-2011 10:46 PM اها این تاپیک خیلی خوبه مرسی سبحان عزیز امروز برا کار پاسپورتم که گم شده 7-8 ساعتی این اداره اون اداره گیر بودم خستم هم بود رفتم فرودگاه مدیریت گذرنامه برا یک نامه نمیدونم چی شد که به رییس اونجا که یک سرهنگ بود لبخند زدم و روزشو بهش تبریک گفتم اصلا انچنان انرژی بهش منتقل شد که انگار من سرداری چیزی هستم انچنان احترامی گزاشت که برام غیر قابل توصیفه با اینکه از نیروی انتظامی دل خوشی نداشتم و ندارم و ..... بماند اما احساس میکنم بعضیهاشون خیلی زحمت کش هستند (برخلاف 60 درصدشون البته {دلیل دارم برا حرفهام } ) و گاهی اوقات یک تبریک ساده به وجد میاردشون پس لبخندمون رو از کسی دریغ نکنیم که ارزشمنده حتی اگر خیلی خسته کلافه و کوفته اید سعی کنید به طرف مقابل انرژی بدین من همیشه اینکارو میکنم و feedback های خوبی گرفتم این عمل خیر نبود اما حسی که شادی توی چشمهای جناب سرهنگ بهم داد هنوز باهامه و لذتش الان برام زیاده |