سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: آموزش بازاریابی (/forumdisplay.php?fid=51)
+--- موضوع: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال (/showthread.php?tid=763)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - madar - 10-15-2011 11:04 AM

ممنون آقا مهدی بسته رو با پیک میتونی بفرستی برام
دستت درد نکنه اگه زحمتی نباشه

RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - fantastic - 10-19-2011 05:47 PM

سلام به همگی
من چند روزیه توی این انجمن عضو شدم و گشتی زدم بد نبود،
بنده هم این موضوع رو دنبال کردم و میدونم نتیجه میده.
من مشهد هستم و اینرو هم میدونم که اینجا خیلی ها هستند که این کار رو میکنند و پول در میارند.
فقط کسی پیروز هست که بتونه جنس رو با قیمت مناسب تهیه کنه،
حالا اگر من خواسته باشم اینکار رو در مشهد استارت بزنم چطوره؟
میشه از لحاظ قیمتی روی شما حساب باز کرد؟
با تشکر
mohammad.arabghaeni@yahoo.com

RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - مهدی گل محمدی - 10-19-2011 10:33 PM

سلام دوست عزیز
همونطور که خدمت دوستان گفتم من دوستم وارد کنندس و هیچ واسطی این وسط نیست.
چندتا از بچه ها مثل آقا یاشار و آقا ناصر این بسته رو تحویل گرفتن قیمتاروهم دیدن خیلی پایینه.الان اگر شما بخواید کار کنید باید با واسطه کار کنید.

بنظر من این طرح رو اگر بتونید خوب روش کار کنید راحت میتونید تو مشهد سفارش بگیرید.الان بهترین فرصت برای این کاره که از مدارس کار بگیرید.
بعدشم گفتم که کار من فقط خودکار نیست کارای دیگه مث ساعت ، جاسوئیچی ، لیوان ، دفترچه یادداشت ، ست های چرمی ،تقویم های دیواری(حصیری و کاغذی)،سررسید ، تقویم های رومیزی، ساعت دیواری و .... هم کار میکنم که میتونید برای ایناهم بازاریابی کنید.

در کل میتونم بگم که در هر کجای ایران که باشید میتونید کار بگیرید چون همه ی شرکت های ایران و جهان نیاز به تبلیغات دارند.

RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - YashaR1989 - 10-25-2011 09:44 PM

...................

RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - vahid61 - 10-26-2011 05:50 PM

سلام .من میخواستم در کرمانشاه بازاریابی کنم .خودم دفتر چاپ وتکثیر دارم ولی تازه وارد این کار شدم وتجربه چندانی ندارم .میخواستم راهنمایی کنید.من چندسوال در این مورد دارم:1-کودم کلاها برای چه شرکتهایی مناسبه 2- قیمت خودکارها ومقدار سودآنها3-متن pdfبازاریابی که گفته بودید آماده شده؟میشه ایمیل کنید؟MH.omidvar@yahoo.com ببخشید سوالاتم زیاد بود

RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - NavidAtabaki - 11-16-2011 10:50 PM

سلام
آقا مهدی من هم آماده ی همکاری هستم
بازار خوبی هم سراغ دارم و فکر می کنیم سود خوبی بکنیم
من خودم مراغه هستم و استان آذربایجان شرقی و مخصوصا جنوب آذربایجان رو میتونم بازارش روبدست بیارم انشالله

RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - مهدی گل محمدی - 11-17-2011 12:08 AM

با عرض شرمندگی از دوستانی که پیام خصوصی دادند و من نتونستم پاسخ بدم.
من تو این انفجار ملارد یکی از بهترین دوستامو از دست دادم و امروز مراسم تشیع جنازش بود و منهم درگیر مراسمش بودم.

اگر سوالی هست من درخدمتم.

(به رویاهای میلیاردری تون فکر کنید)

RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - sstar - 08-22-2012 12:09 PM

سلام
پروژه انجام شد یا نه؟
برای امسال برنامه ای ندارید؟
اگر بود خبرم کنید من هم هستم

RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - مهدی گل محمدی - 08-22-2012 01:55 PM

پارسال تا حدودی پیش رفتیم.و امسال هم ان شالله برنامه مون از آبان ماه شروع میشه.
حتما دوباره تاپیک رو بروز میکنم.