سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
گروه خراسان - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: گروه های استانی و کشوری اعضا (/forumdisplay.php?fid=131)
+--- موضوع: گروه خراسان (/showthread.php?tid=2917)

RE: گروه مشهد - sam.in - 08-22-2012 10:36 PM

(08-15-2012 03:00 PM)matarodi نوشته شده توسط:  دوستان چطوری به انجمن مشهدی ها تحرک بدیم
همه مشارکت کنن
باید فعال بود
داریم عقب می مونیم ها
بیشتر صنایع رو در مشهد داریم به فکر باشید

ای کاش نظرات یا ایده های خودتونم میگفتین دوست عزیز10_004

RE: گروه مشهد - matarodi - 08-25-2012 10:30 AM

(08-22-2012 10:36 PM)sam.in نوشته شده توسط:  
(08-15-2012 03:00 PM)matarodi نوشته شده توسط:  دوستان چطوری به انجمن مشهدی ها تحرک بدیم
همه مشارکت کنن
باید فعال بود
داریم عقب می مونیم ها
بیشتر صنایع رو در مشهد داریم به فکر باشید

ای کاش نظرات یا ایده های خودتونم میگفتین دوست عزیز10_004

من توی انجمن تا حالا چندین ایده دادم
یه سرچی بکنید بر اساس نام کاربری

RE: گروه مشهد - mostef - 09-11-2012 10:58 AM

سلام دوستان
من میخام یه مغازه توی مشهد بخرم کسی سراغ داره ندا بده خصوصا اگه برای ساندویچی مناسب باشه
ودیگه اینکه نظرتون در باره بازار حافظ و قیمت مغازه هاش چیه بنظرتون جای خوبیه یا نه

RE: گروه مشهد - peymanmoh - 09-20-2012 05:08 PM

سلام به همهی دوستای گلم در سطح خراسان بزرگ
من پیمان هستم مدیر عامل شرکت همراه ارتباطات آتی البته در استان خراسان شمالی
کار اصلی ما اجرای پروژه های مخابراتی و فنی مهندسی هستش و فعالیت فرعی ما بازرگانی و فعالیت در هر حوزه که توجیه اقتصادی داشته باشه، از نظر مالی و نیروی فنی کاملا در سطح استان و استانهای همجوار رو می تونیم پوشش بدیم در آینده رزومه شرکت رو ضمیمه میکنم ...آخه من تازه امروز با سایت آشنا شدم..!!
****دوستان من پروژه نگهداری دستگاه های پوز فروشگاهی استان خراسان شمالی رو با بانک کشاورزی و مسکن قرارداد دارم و به شدت نیاز به نیرو های بومی در سطح استان خراسان شمالی مثل شهر های شیروان فاروج آشخانه گرمه و جاجرم و اسفراین دارم ....از دوستانی که بومی این شهریتانهای هستم و یا می تونن تو این حوزه به ما کمک کنن در خواست میشه در اسرع وقت با موبایل من تماس بگیرن...09365474741...با تشکر از همه دوستان ...موفق باشید

RE: گروه مشهد - jahanagahi - 09-20-2012 06:17 PM

ضمن تبریک به مشهدی های عزیز , لطفا توجه فرمائید:
هر حرکتی نیاز به اعتماد داشتن دارد و برای اعتماد سازی نیاز به معرفی نام و نام خانوادگی و در صورت لزوم قراردادن عکس خود در آواتار هست پس لطفا این پیشنهاد را بپذیرید.برای افراد این انجمن صدا زدن با نام کاربری f24 - hassan17,....(البته این اسامی مثال بود).
مسئله مهمتر تشکیل سریع جلسه استانی و انتخاب نماینده با انتخاب اعضای آن استان.
برای پیشرفت حرکت مسافرت یک روزه در استان فکر نکنم مشکلی ایجاد کند.ما برای برنامه ریزی کارهای عملی نیاز شدید به انجام این دو مورد داریم. موفقتر باشید.

RE: گروه مشهد - M3HDI - 09-28-2012 10:01 PM

دوستان و همشهریان گرامی سلام

ضمن تایید صحبتهای جناب قربانیان ، پیشنهاد میکنم در صورتی که دوستان مایل باشن یک برنامه ملاقات جهت آشنایی حضوری و بررسی قابلیت های کاری موجود داشته باشیم

فراموش نکنیم که هدفمان از عضویت در این انجمن صرفا گذراندن وقت نیست

با تشکر از تمامی دوستانی که اعلام آمادگی می نمایند

یا علی

RE: گروه مشهد - jahanagahi - 09-28-2012 10:10 PM

ما امروز در رشت جلسه استانی را برگزار کردیم. نتیجه قابل قبولی از جلسه گرفتیم که فرمولی شد برای فعالیت کاری بقیه استانها.با توضیح کامل آن در تایپیک عزیزان گیلانی با راهنمائی از طریق پست و یا در نهایت شرکت حضوری حرکت عزیزان مشهدی را هم شروع خواهیم کرد.یا علی.

RE: گروه مشهد - ahmad rezaee - 09-29-2012 02:06 AM

انشاءالله بزودی اقای قربانیان عزیز در خدمت شما و دیگر دوستان خواهیم بود .
بنده اعلام امادگی می کنم . بزودی تاریخ همایش اعلام می گردد .

RE: گروه مشهد - matarodi - 09-29-2012 10:21 AM

خوبه مشکلی نیست
ما شرکت می کنیم

RE: گروه مشهد - goldmen - 09-29-2012 11:04 AM

منم مشكلي ندارم ولي سعي شود قرار ملاقات رو يكم زودتر خبربدين بتونم برنامه كاري رو هماهنگ گنم وشركت كنم درجلسه