آموزش واردات و بایدها و نبایدهای این شغل - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: آموزش واردات و بایدها و نبایدهای این شغل (/showthread.php?tid=2505) |
RE: آموزش واردات و بایدها و نبایدهای این شغل - rad86 - 02-18-2013 01:19 PM (02-18-2013 02:36 AM)sedaybaran نوشته شده توسط: سلام با سلام دوست گرامی یکی از شرکای شرکت از 7 اسفند الی 24 اسفند به چین خواهد رفت جهت خرید آهن آلات. اگر جنستان آهن آلات باشد هم میتوانیم با بار خودمان حملش کنیم و هم می توانیم برایتان LC باز کنیم. اما اگر جنستان به جز آهن آلات باشد ، میتوانم به مسئول خریدمان لیستتان را بدهم تا در مدت اقامتش در آنجا کارهای گرفتن قیمت و خرید و ارسال را برایتان انجام دهد و شرکت ما در اینجا طرف حسابتان شود تا خیالتان هم راحت باشد. موفق باشید درضمن از ایجاد کننده تاپیک هم عذر خواهی و پوزش فراوان دارم که این پاسخ بنده حالت تبلیغاتی پیدا کرده. RE: آموزش واردات و بایدها و نبایدهای این شغل - majid KG - 08-29-2014 04:08 PM محمد رضای عزیز. درود بر شما. مشکل اصلی من در تجارت امر صادراته. ما تولید کننده گل شاخه بریده هستیم که به دلیل ماه های محرم و رمضان در ایران در فصلهایی بازارمان خراب می شود و تنها راه صادرات است. اما با صادرات که آنهم مثل واردات هزاران هزار مشکل و ترفند دارد آشنا نیستم. اگر در این زمینه هم فعالیت داری لطفا راهنمایی کن.همینطور رفقای دیگه ی انجمن. RE: آموزش واردات و بایدها و نبایدهای این شغل - samiar afshari - 12-31-2014 07:25 PM درود 1- خدا قوت و ممنون از پاسخهای کاملتون. 2- منتظر پکیج صادرات و واردات شما هستیم، پکیجی پر از تجربه. 3- در مورد صادرات هم کمی توضیح بفرمایید. اگر کالایی رو داشته باشیم، از چه طریقی میتونیم صادرش کنیم؟ مجوزات، مراجعات و... 4- برای صادرات اول باید بازاریابی کنیم و مشتری را پیدا کنیم، درسته؟ یا باید به دلال بفروشیم. موفق تر باشید و پولدارتر RE: آموزش واردات و بایدها و نبایدهای این شغل - abteen661 - 02-28-2015 06:58 AM تک تک پست های این تاپیک رو خوندم. خیلی خیلی ممنونم از استارتر محترم این تاپیک. راستی خبری از این پکیج نشد ؟ RE: آموزش واردات و بایدها و نبایدهای این شغل - rezaeee - 02-28-2015 11:38 AM هرچه مطالب رو دنبال کردم خبری از صادرات نبود! حیف که اغلب ایرانی ها دنبال ساده ترین راهها برای پولدار شدن هستن حتی اگر به ضرر ملت و بقیه هموطنانشون بشه! RE: آموزش واردات و بایدها و نبایدهای این شغل - dadashbaba - 04-25-2015 04:42 PM سلام سعید هستم از تبریز با یه نفر صادرات کننده کالا ارتباط دارم دوس دارم بهش کمک کنم. به نظرتون چیکار کنم؟ تشکر 09365889792 |