سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
باشگاه زیبائی افکار - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123)
+--- موضوع: باشگاه زیبائی افکار (/showthread.php?tid=8970)

RE: باشگاه زیبائی افکار - abdolhossein - 09-11-2015 11:54 PM

وارن بافت می‌گوید : «اگر چیزهایی را بخرید که به آن‌ها نیاز ندارید، به زودی چیزهایی را خواهید فروخت که به آن‌ها نیاز دارید.»

RE: باشگاه زیبائی افکار - samira71 - 09-12-2015 09:55 PM

سلام .
راستش من همه تاپیک های قبلی رو نتونستم بخونم. چون واقعا زیاد بودن...ولی به نوبه ی خودم و بر حسب تجربیاتم میگم که سخنان استاد ازمندیان رو که مطمعنم بسیاری از دوستان هم ایشون رو میشناسن...بسیار مفید و ارزشمنده , روی افکار من که خیلی تاثیر گذار بوده...واقعا انرژی بخشه صحبتاشون , و البته چند جلد کتاب هم دارن , که در اینترنت موجوده.5_004

RE: باشگاه زیبائی افکار - abdolhossein - 09-18-2015 07:19 PM

یکی از قواعد و قوانین استخدام درست این است : "با تانی استخدام کنید وبا سرعت اخراج نمایید. "قبل از این که کسی را استخدام کنید برای بررسی وقت کافی در نظر بگیرید . اما اگر متوجه شدید استخدام درستی نکرده اید ، بلافاصله او را از کار برکنار کنید.
برایان تریسی

RE: باشگاه زیبائی افکار - Amiraliamirali - 09-19-2015 05:48 PM

“فقط بفهمید چه زمانی واقعا خواهان موفقیت هستید, دیگر هیچوقت تسلیم نمی شوید چون مهم نیست شرایط چقدر رو به سختی برود...

RE: باشگاه زیبائی افکار - Amiraliamirali - 09-19-2015 05:56 PM

“چیز های خوب برای افرادی که منتظرش هستند اتفاق میفتند و چیز های عالی برای افرادی که حداقل یه حرکتی برای اتفاق افتادنش کردند.“

RE: باشگاه زیبائی افکار - Amiraliamirali - 09-19-2015 05:57 PM

“راه حل صحصح موفقیت این است که اشتیاق شما به پیروزی بیشتر از ترس شما از شکست باشد.“__بیل کاسبی

RE: باشگاه زیبائی افکار - Amiraliamirali - 09-20-2015 10:02 PM

“به تمام دلایلی که موفق نمی شوید فکر نکنید…فقط به 1 دلیلی فکر کنید که موفق می شوید.“_

RE: باشگاه زیبائی افکار - Amiraliamirali - 09-21-2015 02:22 PM

“وقتی میگید سخته مترادف جمله “من به قدر کافی قوی نیستم تا براش بجنگم” بس کنید این حرف هارو!!! مثبت باشید.“

RE: باشگاه زیبائی افکار - Amiraliamirali - 09-21-2015 02:27 PM

“زندگی مانند دوربین عکاسی است، شما اگر حداقل یک عکس خام درش بگذارید تا یک عکس از چیزی که میخواهید به شما تحویل دهد.“

RE: باشگاه زیبائی افکار - Amiraliamirali - 09-22-2015 11:13 PM

“رویای خودتون رو بسازید، وگرنه کسی شما را استخدام میکند که رویای او را بسازید.“