سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
درآمد ماهیانه بچه ها - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مباحث داغ (چالش ها) (/forumdisplay.php?fid=142)
+--- موضوع: درآمد ماهیانه بچه ها (/showthread.php?tid=9713)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: درآمد ماهیانه بچه ها - satar - 08-03-2014 11:50 AM

سلام به همه اعضای انجمن و مدیران
اول از همه عذر می خوام اگر صحبتام غیر مرتبط با تاپیک هست. اگر همینطوره ادمین(های) عزیز لطفا به تاپیک دیگری منتقل کنن تا من همه از راهنمایی و علم اعضای انجمن بی بهره نمونم.
بمن لیسانس عمران دارم. سال 87 فارغ التحصیل شدم. بعد از سربازی و با احتساب معطلی های بعدش که در مجموع من رو 3 سال معطل کرد حدود 2 سال در این رشته فعالیت می کردم. با یه شرکت پیمانکار که البته چون باید مدام شهرستان می بودم(به عنوان سرپرست کارگاه پروژه های فشرده و خاص 2 ماهه) و از خانه دور (بدون اضافه حقوق و با همان حقوق تهران و خالص یک میلیون تومان)همین یک ماه پیش دیگه استعفا دادم و اومدم بیرون.متاسفانه از نرم افزارهای عمران غیر از اوتوکد (که بیشتر برای معماری هم هست- اونم آشنایی نسبی) چیزی رو بلد نیستم Sad البته تو این یک ماه انصافا خیلی جاها رزومه فرستادم اما خب نتیجه نداد. زبان انگلیسیم خوبه(ببخشید اگه تعریف از خوده)و در حال حاضر یه کلاس تافل رو دارم آموزش میدم که البته با این یه کلاس و کلا 4 جلسه در هفته حتی کفاف یه هفته خرج زندگی متاهلی(اون هم با کمترین انتظار)در نمیاد. ببخشید پرحرفی منو. میخواستم از عزیزان خواهش کنم راهنماییم کنن. شدیدا دچار نا امیدی شدم و از خودم بدم میاد که نمیتونم کاری پیدا کنم و توی خونه سرافکنده نباشم Sad ممنون از همه و بخشید که طولانی شد.

RE: درآمد ماهیانه بچه ها - abdolhossein - 08-03-2014 01:43 PM

(08-03-2014 11:50 AM)satar نوشته شده توسط:  سلام به همه اعضای انجمن و مدیران
اول از همه عذر می خوام اگر صحبتام غیر مرتبط با تاپیک هست. اگر همینطوره ادمین(های) عزیز لطفا به تاپیک دیگری منتقل کنن تا من همه از راهنمایی و علم اعضای انجمن بی بهره نمونم.
بمن لیسانس عمران دارم. سال 87 فارغ التحصیل شدم. بعد از سربازی و با احتساب معطلی های بعدش که در مجموع من رو 3 سال معطل کرد حدود 2 سال در این رشته فعالیت می کردم. با یه شرکت پیمانکار که البته چون باید مدام شهرستان می بودم(به عنوان سرپرست کارگاه پروژه های فشرده و خاص 2 ماهه) و از خانه دور (بدون اضافه حقوق و با همان حقوق تهران و خالص یک میلیون تومان)همین یک ماه پیش دیگه استعفا دادم و اومدم بیرون.متاسفانه از نرم افزارهای عمران غیر از اوتوکد (که بیشتر برای معماری هم هست- اونم آشنایی نسبی) چیزی رو بلد نیستم Sad البته تو این یک ماه انصافا خیلی جاها رزومه فرستادم اما خب نتیجه نداد. زبان انگلیسیم خوبه(ببخشید اگه تعریف از خوده)و در حال حاضر یه کلاس تافل رو دارم آموزش میدم که البته با این یه کلاس و کلا 4 جلسه در هفته حتی کفاف یه هفته خرج زندگی متاهلی(اون هم با کمترین انتظار)در نمیاد. ببخشید پرحرفی منو. میخواستم از عزیزان خواهش کنم راهنماییم کنن. شدیدا دچار نا امیدی شدم و از خودم بدم میاد که نمیتونم کاری پیدا کنم و توی خونه سرافکنده نباشم Sad ممنون از همه و بخشید که طولانی شد.
سلام دوست عزیز
با توجه به این که این اولین ارسال شما است ورودتان را به این سایت تبریک می گویم. امیدوارم لحظات خوشی داشته باشید. هر چند که خودم هنوز مهمان هستم و از پذیرایی صاحبان سایت همواره بهره مند بوده ام.
غالب پست های این سابت در واقع پاسخی به سوال شماست و بهتر است نگاهی اجمالی به موضوعات مطرح شده داشته باشید تا ان شاء الله به مقصود دست یابید. به عنوان مثال پست های جناب قربانیان با نام مستعار جهان آگاهی (jahanagahi) و مدیر سایت آقای کامیار کاظمی و سایرین بسیار خوب است و همین طور سایر عزیزان که اگر بخواهم اسم بیاورم ممکن است تعدادی از قلم بیافتند. شاید پست های بنده در خصوص نگرش هم بتواند برایتان مفید باشد . البته به شرطی که با دقت مطالعه شود.

RE: درآمد ماهیانه بچه ها - kinger - 09-21-2014 07:35 AM

آقای payamlover عزیز پست خیلی خوبی بود جملات آموزنده اما دلیل پرسیدن درآمد بچه ها مقایسه نیست ما اینجا می خواهیم انگیزه ها برای تلاش بیشتر بالا برود برای رسیدن به درآمد بیشتر هر کس در کار و تخصص خودش

RE: درآمد ماهیانه بچه ها - omid.movafaghiat - 11-19-2014 06:09 PM

RE: درآمد ماهیانه بچه ها - omid.movafaghiat - 11-19-2014 06:18 PM

دردرآمد روزانه من 2000000 میلیون تومان در روز است!!!
بخاطر اینکه من 40 میلیون تومان تو بورس گذاشتم و هر روز که 4% به ره روش میشه تقریبا 16000000 میلیون تومان. بعضی موقع ها هم بورس 8 % هم میره!

RE: درآمد ماهیانه بچه ها - arezu - 11-19-2014 07:59 PM

سلام درآمد ماهیانه من حدود 1 ملیونه من حسابدار یه رستورانم و روزانه 8 ساعت کار میکنم البته به زودی کار خودم رو شروع میکنم و درآمدم رو بالا میبرم

RE: درآمد ماهیانه بچه ها - ali79 - 11-19-2014 09:13 PM

(11-19-2014 06:18 PM)omid.movafaghiat نوشته شده توسط:  ***************
بخاطر اینکه من 40 میلیون تومان تو بورس گذاشتم و هر روز که 4% به ره روش میشه تقریبا 16000000 میلیون تومان. بعضی موقع ها هم بورس 8 % هم میره!
ببخشید شما هر روز 4% میگیری؟؟؟؟؟ 35

RE: درآمد ماهیانه بچه ها - habib tousi - 11-19-2014 09:37 PM

سلام.خیلی از دوستان در بورس شروع ب سرمایه گذاری کردن.ما جدیدا گروهی رو تشکیل دادیم و شما میتونید ب عنوان ی راهنما و استاد ب گروه ما اضافه بشید
4% روزانه بسیار خوب هستش

RE: درآمد ماهیانه بچه ها - smsyaran - 11-20-2014 12:28 PM

سلام . درود به همه برو بچه هاي پولدار و ثروتمند!!!
كار من راحته و هميشه در دسترسم هست . حتي تو خونه . حتي توي تخت خوابم . و حتي تو اتوبوس و سر كلاس !!!

من كار نميكنم ! بلكه پولم و سرمايم داره برام كار ميكنه !! و مشتريان عزيزم هم دارند هر روز بهم سود بيشتري ميرسونند در عوض من بهشون خدماتي ميدم كه اونهام به سود برسند.

درآمدم خدا را صد هزار مرتبه شكر خوبه ميتونم اقساطم را كه ماهيانه 950.تومان هست رابدم . / البته برج 11 تمام ميشه قسط وامم /

اينم هديه من به دوستام يك ساخه گل زيبا
10_00410_004

RE: درآمد ماهیانه بچه ها - cold_fear - 11-20-2014 06:27 PM

سلام دوست عزیز
منم یکی دو ساله دارم تو بورس کار میکنم
8 سال هم تو بورس بین المللی ارز و طلا کار کردم و کلی دوره های تحلیلی رو گذروندم
ولی آخه یه چیزی بگید که ادم باورش بشه ،همینجوری رو هوا یه چیزی نگو
بورس بانک نیست که روزی سود بده
اونم با این وضع بورس ایران که یا رکوده یا سقوط!