سفر گیلان ( انزلی-چمخاله) تابستان 92 - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30) +--- موضوع: سفر گیلان ( انزلی-چمخاله) تابستان 92 (/showthread.php?tid=9419) |
RE: سفر به بندر انزلی - jahanagahi - 08-25-2013 10:38 PM (08-25-2013 10:31 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: اون سری که تشریف آوردین اصفهان که تو قهر صغری بودم اصلا نفهمیدم کی اومدید کی رفتید دی: انشالله سری بعد انجام وظیفه کنیم . خلاصه خیلی دوست دارم از نزدیک بیام ببینمتون. قدمت بر روی چشمان زاغ ![]() عزیزان شمالی مشغول تدارکات هستند . انشالله تا فردا شب مشخص می شود. ناظم ارشد منم: ![]() ![]() ![]() RE: سفر به بندر انزلی - کامیار کاظمی - 08-26-2013 07:58 AM دوستان ان شااله بزودی یک سفر فوق عالی دیگر خواهیم داشت ان شااله مثل همیشه نتایج سفر پربار باشد تشکر از عزیزان شمالی که برای هماهنگی ها زحمت میکشند. RE: سفر به بندر انزلی - raghs e 1 oghab - 08-26-2013 10:37 AM سلام ممنون از توجهی که دوستان دارن همونطوری که محبوب جان گفتن این مبلغ واریزی ماله همراهه منه و قبلا با استادبزرگ صحبت شده در بارشون، چشم 4 شماره آخر کارتشونم میدم خدمتتون،و فقط یه سوال دارم از ماریار جان عزیز یا آقای کاظمی یکی از دوستان من که خیلی پیگیر مطالب موفقیته و قبلا هم عضو سایتتون بوده میخواد بیاد انزلی به نام لیلای میلیاردر که الان وارد نمیشه نام کاربریشون، میتونن بیان اگه امروز مبلغشونو واریز کنن؟اگه ممکنه زودتر بفرمایین تا مهلت هست اطلاع بدم بهشون یــــــــــــــــــــــــــــک دنیـــــــــــــــــــــــــا ممنون RE: سفر به بندر انزلی - zoofanoon - 08-26-2013 11:04 AM (08-26-2013 07:58 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: دوستان ان شااله بزودی یک سفر فوق عالی دیگر خواهیم داشت بی صبرانه منتظر دیدار تان هستیم. RE: سفر به بندر انزلی - ahmad rezaee - 08-26-2013 11:15 AM متاسفانه امکان آمدن من نیست ، گرچه بسیار حال و هوای دیدن دوستان را دارم ، زمان کم و طول مسیر و درگیری کاری چنین فرصتی را از من و خانواده ام گرفته ، انشاءالله در سفر آتی حتماً خدمت دوستان خواهم بود . سفر بینهایت وبی داشته باشید و هر جا رفتید از طرف من عکس تکی بگیرید ................... RE: سفر به بندر انزلی - نرگس فیاض - 08-26-2013 12:03 PM درود به همه دوستان خوبم وهمسفرای محترم اصفهانم خیلی خیلی دلم واسه همتون تنگ شده بخصوص مریم خانم گل (هم اتاقی مهربونم) متاسفانه من هم نمیتونم بیام ،کاری پیش اومد این هفته مشهد بودم دیگه امکان مرخصی نیست برای من وهمسرم ،با رامان هم سخت میشه برای دو روز چون راه هم طولانی هست از اینجا، امیدوارم به همتون خوشششششش بگذره به امید دیدار در سفرهای بعدی. ![]() ![]() ![]() RE: سفر به بندر انزلی - MARYAR - 08-26-2013 12:26 PM (08-26-2013 10:37 AM)raghs e 1 oghab نوشته شده توسط: سلام از همراهی بانوانی چنین پیگیر و مشتاق بسیار ذوق زده شدم. بله ایشون هم می تونن واریز را داشته باشن و شما اینجا اعلام کنید تا من نام کاربری ایشون را فعال کنم و برای شما در پیغام خصوصی نام کاربری و رمزشون را بفرستم تا به ایشون اطلاع بدهید RE: سفر به بندر انزلی - MARYAR - 08-26-2013 12:28 PM (08-26-2013 11:15 AM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: متاسفانه امکان آمدن من نیست ، گرچه بسیار حال و هوای دیدن دوستان را دارم ، زمان کم و طول مسیر و درگیری کاری چنین فرصتی را از من و خانواده ام گرفته ، انشاءالله در سفر آتی حتماً خدمت دوستان خواهم بود . ما هم بسیار دلمون برای شما و همسر مهربان و دختر نازنین و خوش زبونتون تنگ شده بود خیلی دوست داشتیم باز ملاقاتتون کنیم. انشاله در سفرهای بعدی شما را به عنوان همسفر داشته باشیم. ![]() RE: سفر به بندر انزلی - barane50 - 08-26-2013 01:44 PM سلام به همه دوستان من حدوداً یک ماهی میشه با این محیط صمیمی و پربار آشنا شدم .خواستم ببینم ما تازه وارد ها رو هم تو جمع تون راه می دید. RE: سفر به بندر انزلی - rad86 - 08-26-2013 02:24 PM با سلام لطفا شماره کارت جهت واریز و همچنین آخرین مهلت واریز رو برایم ارسال کنید. ممنونم از لطفتون |