سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: آموزش بازاریابی (/forumdisplay.php?fid=51)
+--- موضوع: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال (/showthread.php?tid=763)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - کامیار کاظمی - 10-10-2011 12:29 AM

آفرین مهدی جان.تبریک میگویم.همیشه موفق باشید.

RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - مهدی گل محمدی - 10-10-2011 12:38 AM

ولی از دوستان گله مندم که در این تاپیک برای پکیج خودکارها اعلام آمادگی کردند ولی هیچکدام اقدامی نکردند.
من پکیج ها را آماده کرده ام ولی....

ممنون از شما به خاطر دلگرمیتون من موفقیت هامو همه رو مدیون بچه های گل این انجمن هستم.

RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - مهتاب - 10-10-2011 12:47 AM

مهدی جان تبریک میگم.
موفق هستید موفقتر باشید

RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - YashaR1989 - 10-10-2011 12:59 AM

تبریک میگم

به خدا من منتظر جواب پی امت هستم
قیمت چندتا چیز دیگه هم خواستم ازت

RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - arash67 - 10-10-2011 01:37 AM

سلام آقای محمدی
می خواستم اگه می شه یه توضیح بدین که معمولا کدوم کالاها برای چه شرکتهایی مناسبه
یه سوال داخل پرانتز (( کنکور چی شد ))

RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - مهدی گل محمدی - 10-10-2011 09:53 PM

(10-10-2011 01:37 AM)arash67 نوشته شده توسط:  سلام آقای محمدی
می خواستم اگه می شه یه توضیح بدین که معمولا کدوم کالاها برای چه شرکتهایی مناسبه
یه سوال داخل پرانتز (( کنکور چی شد ))

دوست عزیز آقا آرش گل

من تو یه سیدی به طور کامل توضیح دادم که چه چیزی بدرد کدوم شرکت می خوره.اگر بسته رو تهیه کنید آموزش کامل رو توش قرار دادم.

دانشگاه ایوانکی(غیر انتفاعی)قبول شدم خداروشکر راضیم از دانشگاه.

دوستان عزیز بازم میگم فرصت رو از دست ندید بهترین سود رو می تونید امسال از این طریق ببرید.

راستی اون 5 بسته +7 بسته دیگه هم فروخته شد.

اگر شما هم دوست دارید سود خوبی ببرید بسم الله....

RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - arash67 - 10-11-2011 01:53 AM

مهدی جان تبریک به خاطر قبول شدن دانشگاه
امیدوارم همیشه موفق باشی

RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - jahanagahi - 10-11-2011 08:23 PM

دانشگاه ایوانکی(غیر انتفاعی)قبول شدم خداروشکر راضیم از دانشگاه.

مبارکه انشالله.

RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - مهدی گل محمدی - 10-12-2011 01:43 AM

ممنونم آقا هوشنگ و آقا آرش گل.

ان شاالله روزی(نه چندان دور)شیرینی ماشینم(جنسیس کوپه آلبالویی) رو به شما خواهم داد.

همگی مهمون من تو یه معجون سرای معروف تو آزادی(بعضی از دوستان تجربه کرده اند معجون های آنجارا)

RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - arash67 - 10-15-2011 01:32 AM

سلام مهدی جان
اگه ممکنه به این سوالم جواب بده
قیمت خودکارا از چند تومن شروع میشه و تو هر خودکار چقدر سود می کنیم ( هنوز از اون پکیجها داری ) خودت تا حالا چقدر فروختی