سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
هيچ فكر كرده ايد ميلياردرهاي سه سال آينده ايران چه كساني هستند؟و به چه شغلي مشغولند؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107)
+--- انجمن: یادگیری یک مهارت برای میلیاردر شدن (/forumdisplay.php?fid=39)
+--- موضوع: هيچ فكر كرده ايد ميلياردرهاي سه سال آينده ايران چه كساني هستند؟و به چه شغلي مشغولند؟ (/showthread.php?tid=629)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: هيچ فكر كرده ايد ميلياردرهاي سه سال آينده ايران چه كساني هستند؟و به چه شغلي مشغولند؟ - 3ObHaN - 09-11-2011 10:15 PM

(09-11-2011 10:11 PM)maryam_sh نوشته شده توسط:  وايسيد آقا جايزه را من بردم
خودم اول از همه حدس زدم.

(09-11-2011 10:11 PM)maryam_sh نوشته شده توسط:  وايسيد آقا جايزه را من بردم
خودم اول از همه حدس زدم.

تا حرف 1 میلیون دلار شد ....
مگه چقدره 1 میلیون دلاره ؟؟؟؟؟
شما گزینه دادید ، من مدرک نشون دادم TongueTongueTongue
حالا ناراحت نشید ، نصفشو میدم به شما و اقا هوشنگ و بقیه بچه ها .
مهتاب جان چک ما چی شد ؟

RE: هيچ فكر كرده ايد ميلياردرهاي سه سال آينده ايران چه كساني هستند؟و به چه شغلي مشغولند؟ - مهتاب - 09-11-2011 10:22 PM

بعضی از عکس های خانوادگی مثل عکس سپهر رو کلا کیف می کنم همه ببینن. Wink
جایزه همه دوستان محفوظ:مریم خانوم ، آقای قربانیان و سبحان جان به عنوان هدیه این مسابقه به هر کدوم یک سهم از سهام شرکت فضاسازان شهر آسا رو میدم. خوبه؟ و البته آقا مهدی هم بودم یادم نره.

RE: هيچ فكر كرده ايد ميلياردرهاي سه سال آينده ايران چه كساني هستند؟و به چه شغلي مشغولند؟ - مهدی گل محمدی - 09-11-2011 10:22 PM

فقط یه 100 هزار تاشم به من بدید بابت جـ.......

RE: هيچ فكر كرده ايد ميلياردرهاي سه سال آينده ايران چه كساني هستند؟و به چه شغلي مشغولند؟ - jahanagahi - 09-11-2011 10:24 PM

سبحان جان این هم حساب ارزی من , لطفا سهم من را به این حساب بریز:
4515دو سیخ کباب1443یک سیخ گوجه/hoshang
ممنونم.
(09-11-2011 10:22 PM)arshad نوشته شده توسط:  بعضی از عکس های خانوادگی مثل عکس سپهر رو کلا کیف می کنم همه ببینن. Wink
جایزه همه دوستان محفوظ:مریم خانوم ، آقای قربانیان و سبحان جان به عنوان هدیه این مسابقه به هر کدوم یک سهم از سهام شرکت فضاسازان شهر آسا رو میدم. خوبه؟ و البته آقا مهدی هم بودم یادم نره.

دختر عزیز و خوبم , ممنون . شیرینی من همینکه عزیزی را در اوج میبینم کافی است.

RE: هيچ فكر كرده ايد ميلياردرهاي سه سال آينده ايران چه كساني هستند؟و به چه شغلي مشغولند؟ - مهتاب - 09-11-2011 10:27 PM

(09-11-2011 10:22 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط:  فقط یه 100 هزار تاشم به من بدید بابت جـ.......

شرمنده آقا مهدی چون ارزش ای سهام در آینده خیلی بالا میره فقط یکدونه می تونم بهتون بدم .تازه اونم چون شمایید بچه های انجمنBig Grin
(09-11-2011 10:24 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  سبحان جان این هم حساب ارزی من , لطفا سهم من را به این حساب بریز:
ممنونم.
(09-11-2011 10:22 PM)arshad نوشته شده توسط:  بعضی از عکس های خانوادگی مثل عکس سپهر رو کلا کیف می کنم همه ببینن. Wink

دختر عزیز و خوبم , ممنون . شیرینی من همینکه عزیزی را در اوج میبینم کافی است.

ممنون از لطف شما. اینکه شما سهام دار شرکت من باشید باعث افتخاره منه.

RE: هيچ فكر كرده ايد ميلياردرهاي سه سال آينده ايران چه كساني هستند؟و به چه شغلي مشغولند؟ - 3ObHaN - 09-11-2011 10:34 PM

مهتاب جان منم بیشتر این بالایی رو دوست دارم Big Grin
اقا هوشنگ تا الان حساب ما شده یه بستنی میوه ای ، دو سیخ کوبیده با یه سیخ گوجه و دوغ . درسته ! یاداشت کنم یادم نره .

دستتون درد نکنه ، منم در اینده ای نه چندان دور ، 100 سهم شرکت عمرانی سبحان راه پارسیان ، که ماله پدرمه رو به صندوق میدم تا بین بچه ها پخش شه ! وایستید به سن قانونی برسم Big Grin
ولی سوالتون راحت بود ، تو how went to a millioner یه بار که تونستم برم فینال ازم پرسید برنده ی جایزه ی نوبل فیزیک سال 1978 کی بود ؟ هنگ کردم Big Grin

RE: هيچ فكر كرده ايد ميلياردرهاي سه سال آينده ايران چه كساني هستند؟و به چه شغلي مشغولند؟ - MARYAR - 09-11-2011 10:35 PM

من هم سهمم را تقديم مي كنم به صندوق انجمن!
ممنون مهتاب جان

RE: هيچ فكر كرده ايد ميلياردرهاي سه سال آينده ايران چه كساني هستند؟و به چه شغلي مشغولند؟ - کامیار کاظمی - 09-12-2011 02:43 AM

چه بریز و بپاشی بودا!
انگار دیر رسیدم!
(خب داشتم لباس جدید تن انجمن میکردم!)

RE: هيچ فكر كرده ايد ميلياردرهاي سه سال آينده ايران چه كساني هستند؟و به چه شغلي مشغولند؟ - ناصر صادقی - 09-15-2011 01:33 AM

منم نقش بيمه رو در اين زمينه موثر ميدونم و مطمئنم صنعت بيمه يكي از نياز هاي اساسي جامعه ما در آينده هست منم ميخوام تو اين صنعت وارد بشم و يكي از ميليادر هاي آينده باشم به اميد خدا و به كمك همديگه تو اين سايت.

RE: هيچ فكر كرده ايد ميلياردرهاي سه سال آينده ايران چه كساني هستند؟و به چه شغلي مشغولند؟ - jahanagahi - 09-15-2011 02:41 PM

آقا ناصر عزیز اگر ممکنه بیشتر توضیح دهید.