خدا را شكر ميكنم كه ... - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: خدا را شكر ميكنم كه ... (/showthread.php?tid=3249) |
RE: خدا را شكر ميكنم كه ... - حامد - 12-28-2012 02:00 AM خدا را شکر میکنم که در اینجا با استاد هایی اشنا شده ام که راه موفقیت را بدون چشم داشتی در اختیار من گذاشته اند. دستانشان را میبوسم. RE: خدا را شكر ميكنم كه ... - فرهاد قربانی - 12-28-2012 02:19 AM خدا را شکر می کنم بابت همه چی......................................................................... RE: خدا را شكر ميكنم كه ... - mir abbas - 12-28-2012 11:27 AM خدای مهربان خواندمت پاسخم دادی .به تو تکیه کردم نجاتم دادی .به تو پناه اوردم کفایتم کردی . خدای من چگونه نا امید باشم در حالی که تو امید منی . RE: خدا را شكر ميكنم كه ... - soltan_sal - 01-03-2013 10:23 AM تمام سپاسم از آن کسی است که به نیازی نداشت اما فراموشم نکرد... کوروش بزرگ RE: خدا را شكر ميكنم كه ... - jahanagahi - 01-03-2013 10:28 AM خدایا به من سلامتی دادی . شکر خدایا بمن نیروی مقاومت دربرابر مشکلات دادی . شکر خدایا من را به همه اهدافم رساندی .شکر خدایا خانواده خوبی بمن دادی . شکر خدایا دوستان خوبی بمن معرفی کردی . شکر خدایا ......... شکر - شکر - شکر RE: خدا را شكر ميكنم كه ... - بهداد - 02-10-2013 12:41 AM خدایا هزاران بار شکرت میکنم بابت اینکه دخترم امروز از تصادف بسیار شدید کاملا سالم هستش - خدایا شکرت / خدایا شکرت /خدایا شکرت با اینکه دیروز با بررسی بیوریتمولوژی همسرم و دخترم به خانمم اخطار کرده بودم که حواست رو جمع کن اما رعایت نکرد بیوریتم هر دوی آنها منحنی همدیگر رو قطع میکردند و این یعنی رخ دادن یک حادثه از صبح اینقدر شکرگذاری کردم تا نفسم بند اومد و ساعت 17:11 زنگ زدند که دخترتون تصادف کرده - من به بیمارستان رفتم و میخندیدم . دکتر گفت چرا میخندی ؟ گفتم همه چیز روبراهه . گفت چی میگی ؟ گفتم حواسم بهش هست و دخترم سالمه . راننده فرار کرد اما شاهدین ماجرا میگویند : دخترت در تصادف به بالا پرت شد حتما شکستگی داره گفتم محاله . چون همه چیز روبراهه بعد دکتر عجیبه دخترتون سالمه / گفتم معجزه هر روز داره رخ میده مهم مترجم مغز توئه دکتر که از حوادث چی ترجمه و برداشتی داره - زندگی یعنی همین با سپاس RE: خدا را شكر ميكنم كه ... - Delta.H - 02-10-2013 12:49 AM خدا را صد هزار مرتبه شکر خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت RE: خدا را شكر ميكنم كه ... - صابری - 02-10-2013 12:57 PM سلام. من خدا را شکر میکنم که مرا به این انجمن آورد یا به قول یکی از دوستان در انجمن؛ انجمن را با من آشنا کرد.... و افتخار آشنایی با شما عزیزان را نصیب بنده نمود! خدا شکرت...... و هزاران بار شکرت! RE: خدا را شكر ميكنم كه ... - اميرعلي - 02-10-2013 01:14 PM خدا رو شكر ميكنم كه روز خوبي دارم اميدوارم تا اخر شب هم همينطور باشه RE: خدا را شكر ميكنم كه ... - habib tousi - 02-10-2013 01:37 PM خدا رو شکرت بخاطر همه چی.دوست دارم خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا |