سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
گروه استانی فارس - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: گروه های استانی و کشوری اعضا (/forumdisplay.php?fid=131)
+--- موضوع: گروه استانی فارس (/showthread.php?tid=2775)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: گروه استانی فارس - deh621 - 05-30-2013 03:53 PM

سلام،
من هم شیرازیم ولی ساکن تهرانم، در حال حاضر به خاطر " برندی " که در زمینه صنایع غذائی می خوام ثبت کنم از شیراز اقدام به گرفتن مجوز ( جواز ) بهره برداری کردم و امیدوارم بتونم برندم رو با موفقیت ثبت و در شهرهای شیراز، تهران، یزد و جزیره زیبای کیش به بهره برداری برسونم، می خواستم بدونم از کجا می تونم لیستی از گیاهان خودروی استان فارس بدست بیارم .

RE: گروه استانی فارس - بهنام ذوالفقارزاده - 05-30-2013 03:57 PM

موفق باشید.
فکر میکنم از جهاد کشاورزی استان بتوانید درخواست کنید و بهتون بدهند.

RE: گروه استانی فارس - bashla - 06-04-2013 03:50 PM

(05-30-2013 03:21 PM)Mina485 نوشته شده توسط:  [/size] سلام به همه هم استاني هاي عزيز
من فائزه هستم. ليسانس كشاورزي. ٢٤ سالمه و بسيار علاقه به كار توليدي دارم. پدرم هم حمايتم ميكنه اگر طرح خوبي داشته باشم. اما جرأت شروع كاري رو به تنهايي ندارم. تو خانواده هم كسي نيست كه كار توليدي در زمينه كشاورزي داشته باشه.
من پشتكار خوبي دارم اما تجربه ندارم. نميدونم تو بازار تجارت چطور بايد با آدما برخورد كنم.
نميدونم تو چه زمينه اي بهتره فعاليتم رو شروع كنم. تا حدي هم سرمايه اوليه دارم. كمه اما با مدركم ميتونم وام بگيرم.
به گلخونه گل بريدني فكر كردم اما زمين ندارم و پول خريد زمين هم ندارم. اگر كسي تو شيراز هست كه مايل به همكاري باشه استقبال مي كنم
به اميد موفقيت همه شيرازياي عزيز.
[/font]

سلام

خانم مهندس به امید موفقیت شما.من زمین دارم وکنارآب هستش.حاضرم باشماهمکاری کنم.درصورت تمایل باشماره 09173165097تماس بگیرید.
متشکرم

RE: گروه استانی فارس - bashla - 06-04-2013 04:16 PM

سلام به همه همشهریهای باصفای خودم.امیدوارم همان طورکه درسرزندگی وشادابی واهل شعرشاعری بودن اول هستیم درتولید ثروت هم باشیم.راستی جلسه حضوری نخواهیم داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

RE: گروه استانی فارس - ms7ir - 06-12-2013 05:31 PM

با سلام خدمت همه همشهری های عزیز من هم شیرازی هستم ، کسی هست که ایده جالبی داشته باشه که سرمایه گزاری زیادی نخواد ؟؟؟؟؟؟

RE: گروه استانی فارس - بهنام ذوالفقارزاده - 06-12-2013 07:58 PM

دوست عزیز به جمع شیرازیا خوش اومدی
من میخوام در زمینه کود آلی ورمی کمپوست فعالیت کنم. اگه علاقه مند هستی، تا با هم صحبت کنیم. من شهرستان فراشبند هستم.

RE: گروه استانی فارس - 3ObHaN - 06-20-2013 12:40 AM

سلام خدمت همه ی دوستان
اولین حرکت گروه استانی فارس امروز در حالی انجام شد که اصل گروه فارس هنوز بصورت قطعی تشکیل نشده و عضو گیری نکرده است . با همکاری جناب مقتدایی عزیز (em5871) مقداری خرما و حلوا برای گروه راهکار تهیه شد .
در ضمن با چند تن از دوستان دیگه که در این تاپیک اعلام امادگی کرده بودند به شکل پیام خصوصی صحبت شده که اعلام امادگی کردند جهت حضور در گروه فارس .
بزودی تاریخ دقیق اولین جلسه استانی اعلام میشه .
اولویت فعلی گروه شیراز در وهله ی اول همکاری با گروه راهکار و اخذ نمایندگی پخش راهکار در سرتاسر استان فارس خواهد بود .

با تشکر
سبحان

RE: گروه استانی فارس - بهنام ذوالفقارزاده - 06-20-2013 09:24 AM

خیلی هم خوبه آقا سبحان عزیز
ما در خدمتیم. در صورت امکان تاریخ جلسه رو طوری هماهنگ بفرمایید که حداکثر بچه ها بتونن شرکت کنن، من از همین الان نگرانم که نتونم شرکت کنم.
ممنون.

RE: گروه استانی فارس - sepehrr988 - 06-27-2013 06:09 PM

با درود
ایا میشه داخل انجمن شیرازیها عضو شد یا باید مثل قسمتهای دیگه انجمنها وارد شد ؟؟؟؟

RE: گروه استانی فارس - hamed.yegane - 06-28-2013 08:14 AM

عالیه اقا سبحان
منم در خدمتم