باشگاه زیبائی افکار - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123) +--- موضوع: باشگاه زیبائی افکار (/showthread.php?tid=8970) |
RE: باشگاه زیبائی افکار - صدفی - 03-14-2014 11:03 PM میخوام قدرتمند تر از قبل شروع کنم RE: باشگاه زیبائی افکار - صدفی - 03-15-2014 01:28 AM پروردگارا! از اینکه تو را می نگارم، سپاس گزارم. پروردگارا! از اینکه، فرصتی برای نفس کشیدن دارم، سپاس گزارم. پروردگارا! به خاطر اینکه، میتوانم زیبایی ِ سحرگاهانت را ببینم، سپاس گزارم. پروردگارا! به خاطر ِ بدرقه ی ِ همیشگی ات برای کسب روزی، سپاس گزارم. پروردگارا! به خاطر ِ نشانه هایت برای راه ِ راست، سپاس گزارم. پروردگارا! سنگینی ِ بار ِ گناه ، قدم های کج، ناسپاسی ها، بی حوصلگی ها، نا باوری ها، فراموشی هایم را می بینی، اما بازهم آغوش ِ مهربانت باز است، سپاس گزارم. پروردگارا! برای امیدهایت، سپاس گزارم. پروردگارا! به خاطر ِ تبسم ات در چهره عزیزانم ، سپاس گزارم. پروردگارا! به خاطر ِ درک ِ شادی ها، دردها، رنج ها، سختی ها، سادگی ها، سپاس گزارم. پروردگارا! از اینکه در قلبم حضور داری، سپاس گزارم. RE: باشگاه زیبائی افکار - Fela.Want - 03-15-2014 09:21 PM با درود فراوان به همباشگاهی های گرامی و دوست داشتنی خودم آرزومند این هستم که حال تمام دوستان من عاااااااااااااالی باشه آبجی نبینم حسرت بخوریاا! همه چی خوب پیش میره و تمام همباشگاهی ها خوب و شاد و باحالن مسئله ای که برای من این روزا پر رنگ تر هست مسئله ی نداشتن خطوط ارتباطی هست به خودم می نگرم ببینم کی هستم و به کجاها باید برم به امید خداوند به زودی برخواهم گشت و تلافی این روزها رو در میارم از دوستانی که یادی از حمید=هادی کردند هم سپاس ویژه دارم همتونو دوست دارم پیرمرد جوووونمونوووو بیشتر ![]() "عمو هوشنگ توی آخرین تماسی که باهات داشتم گفتم به همه چی میرسم!!! مطمئن باش با دست پر بر می گردم" RE: باشگاه زیبائی افکار - jahanagahi - 03-16-2014 01:29 AM ممنونم. همه عزیزانی که در این انجمن هستند و خصوصا حاضرین در این تایپیک شاهد موفقیتی خواهند بود که از راه شگفت خدا به آنها ارزانی می شود. ایمان به موفقیت هرچه بیشتر شما را دارم. موفقتر باشید. RE: باشگاه زیبائی افکار - MARYAR - 03-16-2014 02:05 AM ما هم ممنونیم از شما که با همه زحمت ها و مشکلات همیشه پیش ما موندین و مشوق ما بودینننن. از راه شگفت خدا شما همیشه پیش ما هستیدددد. و هر روز مث قرل فعالیت و انرژیتون بیشتر و بیشتر میشه و تاپیکای بیشتری را دوباره شروع میکنیدددد عمو جون دوستون داریم شما عمو میلیاردرزاده ماییددد RE: باشگاه زیبائی افکار - Elixir - 03-16-2014 01:56 PM برای داداش هادی آرزوی موفقیت روز افزون دارم و امیدوارم از آسمان برایش طلا ببارد..
من هم از پدر عزیزمون استاد قربانیان ![]() RE: باشگاه زیبائی افکار - jahanagahi - 03-16-2014 06:46 PM از تک تک شما عزیزانم سپاسگزارم. من در تعجبم که وقتی اهداف مشخص می شود چند تائی را خود به نتیجه می رسانید و برای بعضی از اهداف هم وسیله هائی فراهم می شود که شما را به آن برساند . این باعث شگفت زدگی بیشتر شما می شود. این عمل چیزی نیست جز کار شگفت خدا. لطفا چند بار متن بالا را مطالعه فرمائید. RE: باشگاه زیبائی افکار - jahanagahi - 03-16-2014 08:57 PM در هر کاری حکمتی وجود دارد و در هر حکمتی دنیائی از خیر. بارها و بارها به این مسئله رسیده ام و این باعث شده به باور برسم. پس اگر در حرکتی به مشکل خوردیم باید بدانیم حتما بخیر و صلاح ما بوده و حرکت دیگری برای موفقیت جایگزین آن می شود .این از رازهای شگفت خدا است. به این مسئله باید ایمان داشته و با تمام وجود باور کنیم. RE: باشگاه زیبائی افکار - MARYAR - 03-18-2014 10:35 PM هم باشگاهیای عزیزممممم همتونو دوست دارممممم چهارشنبه سوزیتون مبارکککک. افکار منفی نابودددد باید گردد و افکار مثبت این تاپیک جایگرین شود RE: باشگاه زیبائی افکار - jahanagahi - 03-18-2014 10:41 PM جمله ای زیبا از معاونت محترم در رابطه با چهارشنبه سوری در باشگاه زیبائی افکار؟ امشب مراسم چهارشنبه سوری را با سوزوندن و از بین بردن افکار منفی و دیوارهای ذهنیمون شروع میکنیم
|