باشگاه زیبائی افکار - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123) +--- موضوع: باشگاه زیبائی افکار (/showthread.php?tid=8970) |
RE: باشگاه زیبائی افکار - sir-mahyar - 12-14-2013 10:32 AM ![]() RE: باشگاه زیبائی افکار - jahanagahi - 12-14-2013 01:14 PM (12-14-2013 10:32 AM)sir-mahyar نوشته شده توسط: باید ثابت کنید که می شود و می توانیم. RE: باشگاه زیبائی افکار - صدفی - 12-14-2013 09:40 PM جناب قربانیان کم پیدایید استاد نگرانتون شدیم تاپیکها منتظر تجربیات و پندهای شما هستند RE: باشگاه زیبائی افکار - Fela.Want - 12-16-2013 12:54 AM سلام همباشگاهی میلیاردر و خوشتیپ و جنتلمن و با کلاسم ![]() حالت چطوره؟ روز خوبی بود درسته ؟ آرزو دارم بهترین اتفاقات رو در امروز تجربه کرده باشید من که با نشاطممم خیلی هم شاااادم تو چطور؟ اون اخمو بردار از چهرت ، می دونی آدم اخمو موفق نمیشه؟ ![]() بسه دوست من اون اخم چهرتو خیلی زشت می کنه باشگاه دوباره راه اندازی شد هووووووووووراااااااااااااااااااااااااا ![]() از دوستان خوبم "استاد قربانیان" مهیار جان ، خانم صدفی عزیز و بسیاری از دوستان عزیزم خواهشمندم انرژی هاشونو تقسیم کنند قانون شادابی چی می گه؟ می گه قبل خواب برو صورتتو بشور ![]() ![]() یه مسواک هم به دندونای خشگلت بزن ![]() یه رقص هم خیلی می چسبه وااااااااااااااااا فردا روزی بهتره امشب نوید فردایی زیباتر هست یادمون باشه امروزمون غنیمته پس شادی کن و به دست بیار هر آنچه که خواستاری شبت خوووووووووووووش همباشگااااهی خشگگلم خیلی دوستتتتتتتتتتتتتتتتت دارم هووووووووووووووووووووووووووووووووورااااااااااااااا ![]() شادیاتو نذاری برای دقیقه ای بعد! شادیتو الان بکن .... راستی استاد هوشنگ عزیزم پیرمرد خودتی RE: باشگاه زیبائی افکار - A L i - 12-22-2013 11:36 AM حقیقت رو قبول کنیم که همه ما یه جور مریضی داریم انقدر مریضیم که این همه نعمت که خدا بهمون داده رو نمی تونیم ببینیم مهار کنیم و ازش استفاده کنیم تنها مانع خوشبختیمون خودمونیم میان عاشق و معشوق هیچ حایل نیست تو خود حجاب خودی حافظ از میان برخیز مثلا خود من اگر اون چند سال پیش الفبای شراکت رو بلد بودم و یه شراکت نامه نوشته بودم حالا این همه تحت فشار نبودم اصلا به قول بزرگترمون اقای قربانیان گذشته رو بی خیال همین الان اگه من کم رو نبودم و می تونستم مثل این دست فروش های هندی که حتی زبون ادمیزاد هم نمی فهمن ولی جنساشون رو با تماس و ارتباط گنگ به فروش می رسونند باشم دیگه فاصله بین من و ثروت یک متر میشد اون یک متر هم اگه عجول نبودم و زودی ناامید نمی شدم به صفر می رسید بعله چه خوش گفت بزرگ شهرمون که تو خود حجاب خودی RE: باشگاه زیبائی افکار - asiye vahhdh - 03-14-2014 09:58 AM اصلی برای ثروتمند شدن: افکاراحساسات را می سازند ------احساسات اعمال را می سازند -------اعمال نتایج را میسازند بیایم افکارمان را سمت و جهت بدهیم وافکار ما باید با جهان افرینش موافق باشه در یک جهت حرکت کنه در جهت سازش حرکت کنیم تا موفق شویم اصلی برای ثروتمند شدن: افکاراحساسات را می سازند ------احساسات اعمال را می سازند -------اعمال نتایج را میسازند بیایم افکارمان را سمت و جهت بدهیم وافکار ما باید با جهان افرینش موافق باشه در یک جهت حرکت کنه در جهت سازش حرکت کنیم تا موفق شویم RE: باشگاه زیبائی افکار - MARYAR - 03-14-2014 12:03 PM سلام سلام به هم باشگاهی های افکار زیبا چند وقتیه از سلطان اعتماد به نفسمون آقا حمید خبری نیستتت RE: باشگاه زیبائی افکار - Elixir - 03-14-2014 09:55 PM آقا حمید نه! آقا هادی.. چقد خوب میشد دوباره تو این تاپیک دور هم جمع شیم... از اونایی که تو باشگاه ثبت نام کردن کلا خبری نیست.. RE: باشگاه زیبائی افکار - jahanagahi - 03-14-2014 10:47 PM ![]() دروازه ورود به باشگاه زیبائی افکار RE: باشگاه زیبائی افکار - MARYAR - 03-14-2014 10:48 PM سلاممممم عمووو سردمدار و مدیر باشگاه خیلی خوش اومدینننن |