نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: آموزش بازاریابی (/forumdisplay.php?fid=51) +--- موضوع: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال (/showthread.php?tid=763) |
RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - ناصر صادقی - 10-03-2011 03:39 PM من همه جوره هستم شماره تماس من: 09125287438 RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - jahanagahi - 10-03-2011 09:46 PM (10-01-2011 07:48 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط: بله ایده جالبی است منهم دقیقا همین گونه کار می کنم.من 5 بازاریاب دارم امیدوارم. البته اطمینان دارم یک روزی برسد که 5000 نفر بازاریاب داشته باشی. RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - مهدی گل محمدی - 10-03-2011 10:30 PM ممنونم.بله من مطمئنم که یک روزی به این درجه خواهم رسید. من الان سخت ترین روزهای زندگی را می گذرانم تا به یکی از اهدافم برسم.باورتان نمیشود کلا در 4 ساعت در روز میخوابم. ولی یکچیز به من همیشه روحیه و امید می دهد که قدرتمند تر تلاش کنم.آنهم سخنان گرم و دلنشین شماست RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - jahanagahi - 10-03-2011 10:59 PM جواب مهدی عزیز به من: ممنونم.بله من مطمئنم که یک روزی به این درجه خواهم رسید. این جمله نهایت اعتماد بنفس است. RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - 3ObHaN - 10-04-2011 04:08 AM (10-03-2011 10:30 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط: ممنونم.بله من مطمئنم که یک روزی به این درجه خواهم رسید. تو عشق رو به عنوان هدف انتخاب کردی ، یعنی به اون درجه ای رسیدی که بتونی زندگیت رو درجه بندی کنی و درجه دلخواهت رو بدست بیاری . میخوام یه راه روانشاسی بهت هدیه بدم ، سخت ترین روز هات اسون بشه . این یه روانشاسی طبی هست از کره . البته با یکم تغییر 4 ساعت میخوابی ؟ قبل و بعد خواب زیر اب سرد 5 بار به مدت 1 دیقه وایسا ونفس نکش و به بهترین چیزهای زندگی فکر کردن . در اصل باید زیر ابشار وایستی و فرم تکواندو بزنی ، ولی واسه بقیه چیز ها هم امتحان کردم جواب داده . ok هست . RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - 8611670474 - 10-05-2011 10:59 AM دانشگاه پیام نور شازدهم جشن دانشجویی داره. 1100 تا خودکار + 1100 پوشه + 1100 دفترچه + 1100 Cd , label یه حساب سر انگشتی کردم دیدم نزدیکه 1.500.000 هزار تومن میشه. از اونجایی که دانشگاه پول بده نیست باید این پولو از جیب خودم میزاشتم. که نداشتم ![]() پرید!!! فکر کنم باید از کم شروع کنم! RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - مهدی گل محمدی - 10-05-2011 10:42 PM سلام خدمت دوستان عزیز عذر خواهی می کنم از اینکه یکم دیر شد تا پکیج ها آماده بشه.به این دلیل دیر شده بود که منتظر خودکارای جدید بودم تا شماهم نمونه های بیشتری داشته باشید . حالا پکیج آماده شده و خودکارا حدودا 45 تا 50 شده و بسته بندی هم شده فقط آماده ارساله. قیمتش حدودا با ارسال پستی برای دوستان شهرستانی درمیاد 14500 تومان. این شماره شماره حساب بندس:7608 3552 9911 6037 به نام مهدی گل محمدی.بانک ملی ایران لطفا تا فردا بعد از ظهر مبلغ رو برام بفرستید تا من بدونم که چند نفر میخوان و تا روز یکشنبه براتون ارسال کنم.تا 4 شنبه بدستتون برسه و کاررو شروع کنید. تا دو سه روز آینده یه متن PDF که آموزش بازاریابی هدایای تبلیغاتی که به پیشنهاد آقا ناصر بود آماده میشه و در سایت گذاشته میشه تا مشکلی برای بازاریابی نداشته باشید. پس دوستان تا فردا بعد از ظهر مبلغ رو پرداخت کنید با تشکر RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - مهدی گل محمدی - 10-06-2011 09:25 AM از دوستان عزیز خواهشمندم که در صورت پرداخت در این مکان اعلام نموده و یا با بنده تماس حاصل فرمایند. با تشکر RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - مهدی گل محمدی - 10-10-2011 12:20 AM سلام به همه ی دوستان عزیز طبق پیشنهاد خانوم صفدری که قرار بود هر کسی اگر سفارشی گرفت تو اینجا اعلام کنه.من هم وظیفه ی خودم دونستم تا اعلام کنم امروز بهترین و بزرگترین مذاکره ی خودم رو انجام دادم و موفق شدم تعداد 40000 عدد خودکار سفارش بگیرم.فردا قراره برم قرارداد ببندم. این خودکارها برای ک کاندیدای انتخابات نماینده ی مجلس هتسش + کلی کار تبلیغاتی دیگه که قراره برای ماههای بعد انجام بدم. حدود 5 درصد به هدفم نزدیک شدم. آقا هوشنگ بالاخره این سماجته کار خودشو کرد. RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - MARYAR - 10-10-2011 12:27 AM آفرين آقا مهدي مباركه داداش شيريني ما يادت نره شما كه موفقيتت از اول مشخص و روشن بود! خوشحالم براي نزديك شدن به اهداف بزرگت! |