ما بالاخره شروع کردیم ..... اونم طوفانی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: ما بالاخره شروع کردیم ..... اونم طوفانی (/showthread.php?tid=3806) |
RE: ما بالاخره شروع کردیم ..... اونم طوفانی - mohamad javad - 02-06-2013 04:29 AM سلام. سلامی پر از خستگی. راحت بگم پوستمونو کندن. اونوقت می گن چرا تو مملکت کارآفرینی نیست ، کمه ، تولید نداریم ، ضعیفه. بابا ما می خوایم یه فسقلی جا تولید کنیم پدرمون درومد وای به حال اون بزرگا...... اما با همه این اتفاقا ما رومون زیاده. شک نکنید. تسهیلاتمون تصویب شده به مبلغ 1/200/000/000 تومان که البته با سود 7 درصد و 2 سال تنفس پرداخت می شه نزدیک 2 میلیارد. حالا یکی بیاد به این عزیزان بگه کسی که تخصص داره، پیش بینی تمام احتمالات و ریسک های کارو کرده، و می خواد اشتغال زایی و کارآفرینی کنه از کجا 2 میلیارد وثیقه سهل الوصول واسه بانک محترم ( بانک سپه) بیاره. اگه من 2 میلیارد وثیقه داشتم اصلا دنبال این کارا نمی رفتم. البته از بس فکر کردم تا یه جایی مشکل رو حل کردم که انشاالله تو مطالب بعدی می گم اما واقعا آدمو خسته می کنن. ما که انگیزه بالایی داریم ولی واقعا جوونای خلاق رو اینطوری تو نطفه خفه می کنن. چی بگم............... RE: ما بالاخره شروع کردیم ..... اونم طوفانی - رز سفید - 02-06-2013 12:46 PM [quote='mohamad javad' pid='35439' dateline='1343263095'] سلام دوستان . بالاخره بعد از بررسی و مشورت و با توجه به موقعیت محل زندگیمون رسیدیم به تولید و بسته بندی شیره انگور و فراورده های آن . تبریکات فراوان به شما یک سوال در کدام شهرک هستید؟ و فعالیت میکنید؟ امیدوارم موفق باشید و گره از کارهاتون گشوده بشه آخه اونی که 2 میلیارد سرمایه داره که وثیقه بگذاره برای چی باید بیادوام بگیره و انقد جون بکنه؟؟؟ RE: ما بالاخره شروع کردیم ..... اونم طوفانی - mohamad javad - 02-06-2013 01:06 PM ممنون از لطف شما. محل فعالیتمون شهرک صنعتی خمین- استان مرکزی (اراک). دفتر شرکت هم اراکه. RE: ما بالاخره شروع کردیم ..... اونم طوفانی - mohamad javad - 02-08-2013 09:46 PM سلام. " صندوق ضمات از شرکت های تعاونی" ............. جایی که ما در نا امیدی محض پیداش کردیم این صندوق شرکت های تعاونی که تسهیلاتشون تصویب شده تا سقف 70 درصد ضمانت تسهیلات رو به عهده می گیره. ما هم سریع مقدمات تبدیل شرکت رو از سهامی خاص به تعاونی انجام و در حال پیگیری هستیم. مونده 30 درصد .......... تا خدا چی بخواد. دعا کنید. RE: ما بالاخره شروع کردیم ..... اونم طوفانی - mohamad javad - 02-09-2013 11:20 AM سلام به همه دوستان عزیز. قرار شد تا به موازات انجام کارهای روتین مربوط به شرکت 2 تا کار رو تا آخر سال انجام بدیم. 1- مصوب شد تا دور تا دور زمین رو درخت بکاریم به 2 دلیل . اولا الان پول نداریم دیوار کشی کنیم و دوما تا وقتی که مجموعه راه اندازی می شه جلوه خوبی به مجموعه می ده. که در این رابطه قراردادش با منابع طبیعی منعقد شد و 350 اصله درخت کاج گلدونی واسه اسفند کارسازی شد. 2- ما تقریبا 2500 متر از زمینمون هم طبق نقشه خالی می مونه که قرار شد تا آخر سال خاکش آماده سازی بشه و نسبت به کاشت یه نوع گیاه دارویی که در حجم کم قیمت مناسب و خوبی داره اقدام کنیم. ..... این کارو در قالب تعهد فضای سبز که به محیط زیست دادیم انجام می دیم. موفق باشید . RE: ما بالاخره شروع کردیم ..... اونم طوفانی - mohamad javad - 02-09-2013 11:28 AM ضمنا یادم رفت بگم.... ممنون می شم دوستان اگه پیشنهادی واسه گونه گیاه دارویی دارن بفرمایید تا بررسی کنیم. RE: ما بالاخره شروع کردیم ..... اونم طوفانی - iran - 02-09-2013 01:21 PM سلام واقعا خوشحالم که شما اینقدر پشتکار دارید و از همه مهمتر تجربیاتتون رو به ما منتقل می کنید و اینکه افتخار می کنم توی این انجمن هستم و مخصوصا که محمد جواد عزیز همشهری هم هستیم. در مورد کاشت گیاه هم فکر میکنم گیاه استویا که ازش قند برای بیماران دیابتی گرفته می شه عالی باشه البته نمی دونم آب و هوای اینجا جواب می ده یا نه؟ موفق باشید RE: ما بالاخره شروع کردیم ..... اونم طوفانی - mohamad javad - 02-09-2013 04:14 PM (02-09-2013 01:21 PM)iran نوشته شده توسط: سلام ممنون . انشاء الله شما هم موفق باشید... بابت پیشنهادتون هم متشکر. RE: ما بالاخره شروع کردیم ..... اونم طوفانی - mohamad javad - 02-26-2013 11:58 PM سلام به عزیزان. می گم درسته که تو ایران واقعا آدم بیچاره می شه تا یه کار کنه ولی چه حالی می ده وقتی با فکر زیاد بالاخره یه راه حل پیدا می کنی و به راحت ادامه می دی.... منتظر خبرای خوب و دلچسب باشید . ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست RE: ما بالاخره شروع کردیم ..... اونم طوفانی - MARYAR - 02-27-2013 12:14 AM (02-26-2013 11:58 PM)mohamad javad نوشته شده توسط: سلام به عزیزان. می گم درسته که تو ایران واقعا آدم بیچاره می شه تا یه کار کنه ولی چه حالی می ده وقتی با فکر زیاد بالاخره یه راه حل پیدا می کنی و به راحت ادامه می دی....ماشاله همه گروه های استانی دارن طوفانی به پا می کنن در انجمن آفرین به شما ما منتظر خبرهای موفقیت بی شمار شما هستیم |