سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
منم شروع کردم-ساخت و ساز در تهران - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125)
+--- موضوع: منم شروع کردم-ساخت و ساز در تهران (/showthread.php?tid=10893)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: منم شروع کردم-ساخت و ساز در تهران - amirhasani - 02-26-2014 12:38 PM

(02-26-2014 12:54 AM)alireza091111 نوشته شده توسط:  دوستان اگه امكانش هست يه پروژه رو از ابتدا تا انتها (طريقه نوشتن قرارداد مشاركت .شهرداري و گرفتن پروانه. گودبرداري نازك كاري و ...)براي افزايش دانش خودمون و دوستان شرح بديم
فرض كنيم يه خونه كلنگي داريم ابعاد زمين 10*20
محل پروژه تهران
اولين كاري كه بايد انجام بديم چيه؟

*اين تايپيك جنبه آموزشي دارد و به هيچكس براي شروع كار توصيه نمي شود و بايد با مطالعه و بررسي كامل خودتون وارد اين كار بشيد و تمام مسئوليت كار با خودتان است*

سلام.بنده به عنوان یه مهندسی عمران خودم تا به حال دو بار در جریان گرفتن مجوز برای ساخت خونه بودم (یکی برای خودمون و یکی هم برای یه پروژه ی دیگه).

اینو میخوام عرض کنم که پوست آدم کنده میشه تا یه مجوز ساده آدم بگیره اونم برای یه ملک کلنگی که شما فرمودین.

حالا نظام مهندسی خیلی راحت با آدم راه میاد اما شهرداری واقعا خیلی ایرادای بنی اسرائیلی هگاه میگیره ولی نگران نباشین اونم راه و چاه داره.
خدمت عزیزان عرض کنم که شما برای شروع کار میبایستی اول برین "شهرداری" منطقه ی خودتون (حالا هر کدوم از مناطقی که توش زندگی میکنین و حوزه ی استحفاظی اون شهرداریه !).بعدش با در دست داشتن سند و کپی اون (که باید ضمیمه ی فرم درخواستی بشه9 ,یه فرم درخواست برای کارشناس پر میکنین و یه پولی هم در حد 30-40 هزار تومن به حساب شهرداری واریز میکنین تا یه کارشناس بیاد ملکتونو ببینه.(توی نوبتی که مشخص میشه براتون.)

کارشناس شهرداری میاد ملکو میبینه و یه نقشه ی کلی (کروکی) از ساختمون میکشه و با متراژ قید شده در داخل خود سند اونو مطابقت میکنه و پس از تایید صحت اون ,فرم شما را امضا میکنه و تایید میکنه.

بعد از اون شما دیگه با شهرداری کاری ندارید و باید برید به نظام مهندسی شهر خودتون (که حالا اگه شهر کرمانشاه باشید آدرس نظام مهندسی ساختمان میشه خیابان مصوری روبروی آموزشگاه موسیقی صبا و بخش مربوط به نقشه های اجرایی که آقای معنوی کارمند رسیدگی به اوناست).
شما در نظام مهندسی شهرتون درخواست تهیه ی نقشه میکنین که اونام ازتون تایید شهرداری را میخوان مبنی بر 1.مالکیت ساختمان 2.متراژ و نقشه ی کلی (کروکی) ساختمان.
شما با ارائه دادن اون مدارک و واریز پول به حساب نظام مهندسی (جهت حق نظارت ناظر عمران ومعماری و مهندس مکانیک برای تاسیسات و مهندس برق برای نظارت بر برق کشی ساختمان که کلا توی شهر کرمانشاه با تعرفه های اون کمتر از 30 میلیون تومن در میاد) , بعد از مدتی خیلی کوتاه (در حد 2 هفته) صاحب نقشه و ناظر و غیره میشین.

حالا بعد از طراحی نقشه ها , باید یک کپی از اونو (توی ورق A2) ببرین شهرداری تا براتون تایید کنن نفشه ای را که مهندس طراح کشیده و بعد از تایید شهرداری دیگه با امید خدا کلنگ احداث کارو میزنین.

سوال دیگه ای هم باشه در خدمتم.

RE: منم شروع کردم-ساخت و ساز در تهران - mohamad021 - 02-26-2014 02:03 PM

(02-26-2014 12:38 PM)amirhasani نوشته شده توسط:  
(02-26-2014 12:54 AM)alireza091111 نوشته شده توسط:  دوستان اگه امكانش هست يه پروژه رو از ابتدا تا انتها (طريقه نوشتن قرارداد مشاركت .شهرداري و گرفتن پروانه. گودبرداري نازك كاري و ...)براي افزايش دانش خودمون و دوستان شرح بديم
فرض كنيم يه خونه كلنگي داريم ابعاد زمين 10*20
محل پروژه تهران
اولين كاري كه بايد انجام بديم چيه؟

*اين تايپيك جنبه آموزشي دارد و به هيچكس براي شروع كار توصيه نمي شود و بايد با مطالعه و بررسي كامل خودتون وارد اين كار بشيد و تمام مسئوليت كار با خودتان است*

سلام.بنده به عنوان یه مهندسی عمران خودم تا به حال دو بار در جریان گرفتن مجوز برای ساخت خونه بودم (یکی برای خودمون و یکی هم برای یه پروژه ی دیگه).

اینو میخوام عرض کنم که پوست آدم کنده میشه تا یه مجوز ساده آدم بگیره اونم برای یه ملک کلنگی که شما فرمودین.

حالا نظام مهندسی خیلی راحت با آدم راه میاد اما شهرداری واقعا خیلی ایرادای بنی اسرائیلی هگاه میگیره ولی نگران نباشین اونم راه و چاه داره.
خدمت عزیزان عرض کنم که شما برای شروع کار میبایستی اول برین "شهرداری" منطقه ی خودتون (حالا هر کدوم از مناطقی که توش زندگی میکنین و حوزه ی استحفاظی اون شهرداریه !).بعدش با در دست داشتن سند و کپی اون (که باید ضمیمه ی فرم درخواستی بشه9 ,یه فرم درخواست برای کارشناس پر میکنین و یه پولی هم در حد 30-40 هزار تومن به حساب شهرداری واریز میکنین تا یه کارشناس بیاد ملکتونو ببینه.(توی نوبتی که مشخص میشه براتون.)

کارشناس شهرداری میاد ملکو میبینه و یه نقشه ی کلی (کروکی) از ساختمون میکشه و با متراژ قید شده در داخل خود سند اونو مطابقت میکنه و پس از تایید صحت اون ,فرم شما را امضا میکنه و تایید میکنه.

بعد از اون شما دیگه با شهرداری کاری ندارید و باید برید به نظام مهندسی شهر خودتون (که حالا اگه شهر کرمانشاه باشید آدرس نظام مهندسی ساختمان میشه خیابان مصوری روبروی آموزشگاه موسیقی صبا و بخش مربوط به نقشه های اجرایی که آقای معنوی کارمند رسیدگی به اوناست).
شما در نظام مهندسی شهرتون درخواست تهیه ی نقشه میکنین که اونام ازتون تایید شهرداری را میخوان مبنی بر 1.مالکیت ساختمان 2.متراژ و نقشه ی کلی (کروکی) ساختمان.
شما با ارائه دادن اون مدارک و واریز پول به حساب نظام مهندسی (جهت حق نظارت ناظر عمران ومعماری و مهندس مکانیک برای تاسیسات و مهندس برق برای نظارت بر برق کشی ساختمان که کلا توی شهر کرمانشاه با تعرفه های اون کمتر از 30 میلیون تومن در میاد) , بعد از مدتی خیلی کوتاه (در حد 2 هفته) صاحب نقشه و ناظر و غیره میشین.

حالا بعد از طراحی نقشه ها , باید یک کپی از اونو (توی ورق A2) ببرین شهرداری تا براتون تایید کنن نفشه ای را که مهندس طراح کشیده و بعد از تایید شهرداری دیگه با امید خدا کلنگ احداث کارو میزنین.

سوال دیگه ای هم باشه در خدمتم.
توس تهزان مرحله اول درسته اما بعد شنا بجای نظام مهندسی باید برین دفاتر خدمات الکترونیک شهر
پروسه صدور فیش 2-3ماه بعد تایید نهایی نقشه طول میکشه وقتی هم فیش رو واریز کردین 25-35روز طول میکشه که جواز تخریب و نوسازی صادر بشه
حالا اگه نقشه ها تایید نشن این پروسه طولانی تر میشه
نقشه هارم دفاتر فنی بدین بکشن بهتره

چرا من برای نوشته ها گزینه ویرایش ندارم؟؟؟
شنا=شما !!!!!!!!!

RE: منم شروع کردم-ساخت و ساز در تهران - mohamad021 - 02-26-2014 02:29 PM

اگه کار مشارکت باشه یه قرارداد تو بنگاه مینویسین
بعد یه وکالت کاری از مالک میگیرین
در ضمن سه دانگ از ملک کلنگی هم باید به نام شما بشه

RE: منم شروع کردم-ساخت و ساز در تهران - alireza091111 - 02-26-2014 07:42 PM

مراحل اخذ پروانه ساختماني

1.ثبت درخواست .تشكيل پرونده بازديد

2.اعلام نظر طرح تفصيلي

3.
الف-خلاف دارد
بررسي خلاف .اخذ واجراي راي

ب-خلاف ندارد

4.قسمت كنترل نقشه. صدور دستور نقشه

5.اخذ نقشه و مدارك لازم

6.كنترل نقشه و تصويب و اعلام عوارض

7. وصول عوارض و مدارك ديگر

8.تاييد مسئولين

در نهايت صدور پروانه

بر اساس ضوابط شهرداري تهران

RE: منم شروع کردم-ساخت و ساز در تهران - mohamad021 - 02-26-2014 08:15 PM

(02-26-2014 02:00 AM)mortezaon نوشته شده توسط:  سلام alireza091111 عزیز به شما خسته نباشید میگم
امید وارم با قدرت به کارت ادامه بدی
تاپیک ازهدفش خارج شده
بذارید آقای alireza091111 به کارش ادامه بدن

چشمConfused

RE: منم شروع کردم-ساخت و ساز در تهران - mohamad021 - 02-26-2014 08:27 PM

http://uplod.ir/eiqc00wjmu82/chart.pdf.htm

RE: منم شروع کردم-ساخت و ساز در تهران - sharpy - 02-27-2014 01:50 PM

(02-26-2014 12:38 PM)amirhasani نوشته شده توسط:  [quote='alireza091111' pid='125793' dateline='1393359884']

من شنیدم مهندسی اجرا هم به اینا اضافه شده .کارش چی هست این مهندس اجرا ؟!

RE: منم شروع کردم-ساخت و ساز در تهران - amirhasani - 02-27-2014 04:13 PM

(02-27-2014 01:50 PM)sharpy نوشته شده توسط:  
(02-26-2014 12:38 PM)amirhasani نوشته شده توسط:  [quote='alireza091111' pid='125793' dateline='1393359884']

کلا برای هر پروژه ی ساختمانی شما نیاز به یک شرکت مجری داری که هزینشم حدودا 10 هزار تومن برای هر متر مربع هستش (البته برای شهر کرمانشاه هستش این عدد و برای جاهای دیگه نمیدونم چنده) و شما میتونی برای کات کردن این هزینه , اصلا خود اون شرکت مجری را به عنوان مشارکت کننده انتخاب کنی.

شما اگر میخوای مشارکت انجام بدی ,کلا نگران هزینه های ساخت نباید باشی چون شما قرار نیست یک ریال هم خرج کنی.

RE: منم شروع کردم-ساخت و ساز در تهران - alireza091111 - 02-27-2014 05:40 PM

(02-27-2014 01:50 PM)sharpy نوشته شده توسط:  

تمام كارهاي اجرايي پروژه بر عهده ايشونه.
و بايد هميشه و بيشتر اوقات بالا سر پروژه حضور داشته باشه.
و نحوه درست انجام شدن كارها رو زير نظر داشته باشه.

اجرا زمينه اش خيلي گسترده و شيرينه واقعا.هر روز يه چيز جديد ياد ميگيري.( تجربه شخصي خودم )

يك مثال ميزنم كه در عين سادگي خيلي مهمه
مثلا سراميك كار داره براتون سراميك ميزنه.شما نميدونيد چه جوري اشكالات اون رو بگيريد.
واقعا چه چيزايي رو بايد رعايت كنه؟؟

1.بندهاي سراميك بايد به صورت كاملا صليبي باشه.(بسته به درجه سراميك اين كيفيت ميتونه متفاوت باشه).
2.شلنگ تراز كاملا رعايت بشه و در تمام قسمت ها رعايت بشه.
3.ارتفاع سراميك با ارتفاع چهارچوب متناسب باشه.(همين موضوع در صورت رعايت نشدن كلي خسارت ميزنه كه فقط يه شخص با تخصص به اينا توجه ميكنه.)
4.سراميك در اصطلاح ناخنك نده.
با ضربه زدن به سراميك و نوع صداي اون از پر بودن كامل زير اسراميك توسط ملات اطمينان حاصل بشه.(در صورتي كه ملات به خوبي زير سراميك نباشه پس از مدتي در اثر فشارهاي وارده و انبساط و انقباض ترك ميخوره)

اين ساده ترين قسمت كارهاي يه مهندس اجرا بود .
همين طور كه گفتم خيلي بحث گسترده اي و پيچيده اي داره و به اين چيزاي ساده ختم نميشه.

RE: منم شروع کردم-ساخت و ساز در تهران - alma - 02-27-2014 05:50 PM

روزی که به اندازه ی کافی سرمایه داشتم حتما قسمتی رو به ساخت و ساز اختصاص میدم .من عاشق این فعالیتم.
اساتید و مهندسین عزیز یه راهنمایی لطفا ....قراره طبقه بالای خونه رو پدر گرامی سرامیک کنن چون خونه قدیمیه و استفاده از سیمان و ملات باعث سنگین تر شدن سقف میشه بهشون پیشنهاد چسبوندن سرامیک ها رو دادن هر چند چسب تهیه شده اما کمی نسبت به استحکام اون مردد هستن.
ممکنه شما با استفاده از تجربیاتتون بفرمایید چسب کار سیمان رو میکنه ؟؟؟و بهترین نوع چسب چیه؟؟؟ضمنا مقاومتش در مقابل اب چقدره؟؟؟
ممنون از همگی