سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
اخبار بورس + آموزش - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: بخش آموزش سایت (/forumdisplay.php?fid=132)
+--- موضوع: اخبار بورس + آموزش (/showthread.php?tid=9358)

RE: اخبار بورس + آموزش - jahanagahi - 02-02-2014 06:28 PM

یکی از راههای کاهش ریسک سرمایه گذاران بورسی را تنوع بخشی به سبد سهام است که سرمایه گذاران سبد سهام خود را از صنایع مختلف خریداری نمایند تا اگر در صنعتی مشکلی بوجود آید سایر صنایع موجود در این سبد بتوانند ریسک را پوشش دهند.

RE: اخبار بورس + آموزش - alma - 02-02-2014 07:37 PM

دوستان یکی از سهامی که دارم و حسابی منو برده توضرر پاسا هست ظاهرا خبرهای خوبی اعم از افزایش سرمایه و تعدیل مثبت تو راهه اگه دوست داشتید بررسی کنید.
این سهم تا 2600رفت و فعلا داره حدود1920معامله میشه .

RE: اخبار بورس + آموزش - azim - 02-03-2014 12:16 AM

سلام دوستان عزیز.
متاسفانه بعد از تموم شدن امتحانات ، که خودم رو آماده کرده بودم اخبار روزانه بورس رو به طور دقیق تر ، اون هم در این روزهای مهم و حساس به اطلاع دوستان برسونم ، با خبر درگذشت پدربزرگ عزیزم مواجه شدم... Sad

فقط حالا که اومدم و این چند روز بازار رو نگاه می کنم میبینم که تو این دو سه روز گذشته فرصت خوبی بوده برای فروش و خروج کسانی که در ضرر گیر کرده بودند ( برای کسانی که مثل من اهل ریسک کمتری هستند و ترجیح میدن در یک بازار متعادل خرید و فروش کنند).
قبلا هم گفته بودم خودم در همچین بازاری فروشنده هستم و ترجیح میدم در روزهای مثبتی که پیش بینی میشد از بازار خارج بشم ، اما متاسفانه دست تقدیر درد بزرگی رو برام به جا گذاشت...
فقط خواستم با حضورم در این تاپیک کمی احساس آرامش کنم ، چون دوستان خوبی دارم در اینجا.
فعلا خداحافظ...

RE: اخبار بورس + آموزش - jahanagahi - 02-03-2014 12:25 AM

(02-03-2014 12:16 AM)azim نوشته شده توسط:  سلام دوستان عزیز.
متاسفانه بعد از تموم شدن امتحانات ، که خودم رو آماده کرده بودم اخبار روزانه بورس رو به طور دقیق تر ، اون هم در این روزهای مهم و حساس به اطلاع دوستان برسونم ، با خبر درگذشت پدربزرگ عزیزم مواجه شدم... Sad

فقط حالا که اومدم و این چند روز بازار رو نگاه می کنم میبینم که تو این دو سه روز گذشته فرصت خوبی بوده برای فروش و خروج کسانی که در ضرر گیر کرده بودند ( برای کسانی که مثل من اهل ریسک کمتری هستند و ترجیح میدن در یک بازار متعادل خرید و فروش کنند).
قبلا هم گفته بودم خودم در همچین بازاری فروشنده هستم و ترجیح میدم در روزهای مثبتی که پیش بینی میشد از بازار خارج بشم ، اما متاسفانه دست تقدیر درد بزرگی رو برام به جا گذاشت...
فقط خواستم با حضورم در این تاپیک کمی احساس آرامش کنم ، چون دوستان خوبی دارم در اینجا.
فعلا خداحافظ...

آقا عظیم عزیز تسلیت عرض میکنم.من را هم در غم خود شریک بدانید.خدا رحمتش کند.

در رابطه با فروش بخاطر هیجانات بازار شاید به صلاح نبوده.

RE: اخبار بورس + آموزش - alma - 02-03-2014 12:35 AM

روحشان شاد و غرق نور و رحمت الهی باد.

با استاد موافقم نگران نباشید .حمایتهای محکمی پیش رو داریم بعیده به راحتی بره زیر 80 هزار .

RE: اخبار بورس + آموزش - jahanagahi - 02-03-2014 12:37 AM

(02-02-2014 07:37 PM)alma نوشته شده توسط:  دوستان یکی از سهامی که دارم و حسابی منو برده توضرر پاسا هست ظاهرا خبرهای خوبی اعم از افزایش سرمایه و تعدیل مثبت تو راهه اگه دوست داشتید بررسی کنید.
این سهم تا 2600رفت و فعلا داره حدود1920معامله میشه .

معاون مالی و اقتصادی گفته به دلیل فروش فصلی محصولات "پاسا"، فروش در فصل پاییز نسبت به زمستان از میزان کمتری برخوردار می باشد. اوج فروش "پاسا" از 12 بهمن ماه تا انتهای سال می باشد در نتیجه قطعاً به مبلغ فروش پیش بینی شده در بودجه تا پایان سال خواهیم رسید. درآمد برآوردی هر سهم با توجه به کاهش قیمت مواد اولیه، تغییر در ترکیب مواد و همچنین تولید محصولات اقتصادی به احتمال قوی با تعدیل مثبت همراه خواهد بود که پس از برگزاری جشنواره فروش در ایام دهه فجر، تعدیل مثبت درآمد هر سهم اعمال خواهد شد

همچنین رفع تحریم ها تأثیر مثبتی بر افزایش تولید و انتقال تکنولوژی به "پاسا" خواهد گذاشت لازم به ذکر است که با رفع تحریم ها، امکان استفاده از منابع ارزی بانک های داخلی و خارجی را خواهیم داشت. در چنین شرایطی، استفاده از اهرم مالی در دستور برنامه شرکت ایران یاساتایر و رابر قرار خواهد گرفت.

RE: اخبار بورس + آموزش - alma - 02-03-2014 12:45 AM

استاد من موندم شما چطور به سرعت این اطلاعاتو در میارید .ماشااله ...هزار ماشااله .....دست مریزاد دارید واقعا .شب عالی بخیر

RE: اخبار بورس + آموزش - jahanagahi - 02-03-2014 12:49 AM

عزیز من , من در این سن شبانه روز 15 ساعت مطالعه میکنم. عرض کردم هر کاری را عاشقانه شروع میکنم و عاشقانه ادامه می دهم.

بارها عرض کردم خود , کار بتنهائی باعث موفقیت نمی شود بلکه پیدا کردن ترفندهای کار است که موفقیت را به ارمغان می آورد. از محبتهای شما ممنونم.

RE: اخبار بورس + آموزش - mardin-b - 02-03-2014 09:43 AM

(02-02-2014 06:28 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:   یکی از راههای کاهش ریسک سرمایه گذاران بورسی را تنوع بخشی به سبد سهام است که سرمایه گذاران سبد سهام خود را از صنایع مختلف خریداری نمایند تا اگر در صنعتی مشکلی بوجود آید سایر صنایع موجود در این سبد بتوانند ریسک را پوشش دهند.

با سلام خدمت استاد گرانقدر و تمامي دوستان پيگير
من نظرات چندين كارشناس خبره بازار بورس را از جمله وارن بافت و رابرت كيوساكي را مطالعه كرده ام.همگي تاكيد فراواني بر عدم استفاده از تنوع بخشي به سبد سهام داشته اند. استاد عزيز ميشود دليل شما را به تنوع بخشي به سبد (بجز تقسيم ضرر احتمالي بين سهم ها) بفرماييد.
وارن بافت در كتاب گلوله برفي كه گردآوري داستان زندگي و همچنين نحوه پيشرفت در بورس ايشان ميباشد به شدت اين مساله را مورد تاكيد قرار ميدهد.

RE: اخبار بورس + آموزش - سعید محمدی - 02-03-2014 10:15 AM

دوستان مطالعه این مطلب میتونه مفید باشه
http://www.boursenews.ir/fa/pages/?cid=116505