اعمال، تسلیت ها و تبریکات مناسبت ها - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: سرگرمی ها، دردودل ها و سلامتی یک میلیاردر (/forumdisplay.php?fid=50) +---- انجمن: اعمال ماه ها، تشکرها، تبریکات و تسلیت های مذهبی و دوستانه (/forumdisplay.php?fid=176) +---- موضوع: اعمال، تسلیت ها و تبریکات مناسبت ها (/showthread.php?tid=8324) |
RE: فرا رسیدن تولد حضرت علی (ع)، روز پدر، روز مرد و ایام اعتکاف مبارک - توانا - 05-24-2013 01:25 AM روز پدر از راه رسيد اما خيليها ديگر دست نوازشگر پدر برسرشان كشيده نمي شود و سايه پدر بالاي سرشان نيست كه يكي از انها خودمن هستم راستش بااينكه خودم پدر هستم اما دلم خيلي براي پدرم تنگ شده است كاش همه داروندارم را مي دادم فقط يكبارديگر دستان گرم و پرمهرپدرم را دردستانم مي فشردم قدر پدرومادرتان رابدانيد كه هيچكس دردنيا نميتواند جاي آنها رابرايتان پركند دوبيت شعر كه درفراق پدرم سروده ام و برسنگ قبرايشان حك شده برايتان مينويسم تابيشتر قدر پدرانتان رابدانيد ودستشان راببوسيد عيدتان مبارك الف قامتم از داغ تو شد دال پدر آتش هجر مرا سوخت پر و بال پدر قول دادي كه رضا را نگذاري تنها عهدبشكستي ورفتي توچراحال پدر RE: فرا رسیدن تولد حضرت علی (ع)، روز پدر، روز مرد و ایام اعتکاف مبارک - sir-mahyar - 05-24-2013 02:21 AM پدر جونم دوست دارم چون منو بردی بالای قله و گفتی حالا وقتشه پرواز کن پسرم روزت مبارک پدرم RE: فرا رسیدن تولد حضرت علی (ع)، روز پدر، روز مرد و ایام اعتکاف مبارک - venus2 - 05-24-2013 01:12 PM ![]() RE: فرا رسیدن تولد حضرت علی (ع)، روز پدر، روز مرد و ایام اعتکاف مبارک - venus2 - 05-24-2013 01:22 PM روز مرد را به تمام مردان این سرزمین تبریک میگم.
RE: فرا رسیدن تولد حضرت علی (ع)، روز پدر، روز مرد و ایام اعتکاف مبارک - mjdehghani - 05-24-2013 01:23 PM تبریک خدمت تمامی عزیزان RE: فرا رسیدن تولد حضرت علی (ع)، روز پدر، روز مرد و ایام اعتکاف مبارک - jahanagahi - 05-24-2013 02:28 PM (05-23-2013 07:57 PM)MARYAR نوشته شده توسط: فرا رسیدن روز پدر را به پدر مهربانم، استاد با تجربه ام آقای قربانیان عزیز تبریککککککککککککککککککک می گم. دختر عزیزم سپاسگزارم. من هم این روز عزیز را به همه پدران انجمن و پدران عزیزان انجمن تبریک عرض میکنم. RE: فرا رسیدن تولد حضرت علی (ع)، روز پدر، روز مرد و ایام اعتکاف مبارک - صدفی - 05-24-2013 09:44 PM روز مرد و روز پدر بر همه عزیزان مبارک مبعث رسول اکرم (ص)مبارک - mohammadshamosi - 06-06-2013 11:12 PM ![]() بعثت، امید انسان به فردایی روشن است. بعثت، نشانه مهرورزی خدا با خاکیان و باران رحمت بیحد او بر زمینیان است. بعثت پیامبر اکرم(ص) مبارک باد ![]() RE: مبعث رسول اکرم (ص)مبارک - کامیار کاظمی - 06-06-2013 11:18 PM مبعث رسول اکرم (ص)، استوره مهربانی بر همه عزیزان مبارک باد RE: مبعث رسول اکرم (ص)مبارک - deh621 - 06-06-2013 11:41 PM ب[/color][/b][/i]عثت، امید انسان به فردایی روشن است. بعثت، نشانه مهرورزی خدا با خاکیان و باران رحمت بیحد او بر زمینیان است. بعثت پیامبر اکرم(ص) مبارک باد[i][b][color=#C71585] |