بهترین وام بانکی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش خرید - فروش و سپرده گذاری (/forumdisplay.php?fid=8) +--- انجمن: سپرده گذاری در موسسات و بانک ها (/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: بهترین وام بانکی (/showthread.php?tid=671) |
RE: بهترین وام بانکی - poldar - 05-05-2016 01:15 AM (05-04-2016 11:20 PM)bitumen نوشته شده توسط:(05-04-2016 04:48 PM)poldar نوشته شده توسط: سلام دوستان ديدم يكي از دوستان در رابطه با وان تايپيك جديد زده و اقاي كاظمي مدير محترم ارجاشون داده بودند به اين تايپيك اما ميبينم اخرين پاسخ اين تايپيك برميگرده به سال ٩١ حالا من يه سوالي ذاشتم از دوستان براي گرفتن وام ٢ ميلياردي يا بيشتر بايد چيكارد كرد كدوم بانك ميده اين وام رو بنده يه طرحي دارم كه نيازمند سر مايه گزاري بالاست و ميدونم به سود ميرسه يكي از دوستانم ميگفت يكي از اشنايانشون ١٢ ميليارد وام گرفته و قراره قصدشو از زمان شروع به كار پروژشون بده ميخواستم ببينم از اين نوع وام ها رو بايد از كجا گرفت به همه ميدن يا نياز به پا ر ت ي داره ممنون سلام ما قصد زدن يك مركز تفريحي داريم تويه شهر قم زمينشو از شهرداري گرفتيم فقط نياز به يه وام بزرگ داريم RE: بهترین وام بانکی - bitumen - 05-05-2016 10:29 AM (05-05-2016 01:15 AM)poldar نوشته شده توسط:طرحی اومده که وام بدون سقف و کارمزد پایین حتی بدون کارمزد میدن.... البته برای مناطق محروم و کمتر توسعه یافته است.(05-04-2016 11:20 PM)bitumen نوشته شده توسط:(05-04-2016 04:48 PM)poldar نوشته شده توسط: سلام دوستان ديدم يكي از دوستان در رابطه با وان تايپيك جديد زده و اقاي كاظمي مدير محترم ارجاشون داده بودند به اين تايپيك اما ميبينم اخرين پاسخ اين تايپيك برميگرده به سال ٩١ حالا من يه سوالي ذاشتم از دوستان براي گرفتن وام ٢ ميلياردي يا بيشتر بايد چيكارد كرد كدوم بانك ميده اين وام رو بنده يه طرحي دارم كه نيازمند سر مايه گزاري بالاست و ميدونم به سود ميرسه يكي از دوستانم ميگفت يكي از اشنايانشون ١٢ ميليارد وام گرفته و قراره قصدشو از زمان شروع به كار پروژشون بده ميخواستم ببينم از اين نوع وام ها رو بايد از كجا گرفت به همه ميدن يا نياز به پا ر ت ي داره ممنون پیگیر بشید این طرح رو ، ممکنه بتونید از این طرح بصورت غیرمشارکتی استفاده کنید |