سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
بهترین وام بانکی - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش خرید - فروش و سپرده گذاری (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- انجمن: سپرده گذاری در موسسات و بانک ها (/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: بهترین وام بانکی (/showthread.php?tid=671)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6

RE: بهترین وام بانکی - poldar - 05-05-2016 01:15 AM

(05-04-2016 11:20 PM)bitumen نوشته شده توسط:  
(05-04-2016 04:48 PM)poldar نوشته شده توسط:  سلام دوستان ديدم يكي از دوستان در رابطه با وان تايپيك جديد زده و اقاي كاظمي مدير محترم ارجاشون داده بودند به اين تايپيك اما ميبينم اخرين پاسخ اين تايپيك برميگرده به سال ٩١ حالا من يه سوالي ذاشتم از دوستان براي گرفتن وام ٢ ميلياردي يا بيشتر بايد چيكارد كرد كدوم بانك ميده اين وام رو بنده يه طرحي دارم كه نيازمند سر مايه گزاري بالاست و ميدونم به سود ميرسه يكي از دوستانم ميگفت يكي از اشنايانشون ١٢ ميليارد وام گرفته و قراره قصدشو از زمان شروع به كار پروژشون بده ميخواستم ببينم از اين نوع وام ها رو بايد از كجا گرفت به همه ميدن يا نياز به پا ر ت ي داره ممنون

سلام
طرحتون چیه و کجا قراره راه بندازین؟

سلام ما قصد زدن يك مركز تفريحي داريم تويه شهر قم زمينشو از شهرداري گرفتيم فقط نياز به يه وام بزرگ داريم

RE: بهترین وام بانکی - bitumen - 05-05-2016 10:29 AM

(05-05-2016 01:15 AM)poldar نوشته شده توسط:  
(05-04-2016 11:20 PM)bitumen نوشته شده توسط:  
(05-04-2016 04:48 PM)poldar نوشته شده توسط:  سلام دوستان ديدم يكي از دوستان در رابطه با وان تايپيك جديد زده و اقاي كاظمي مدير محترم ارجاشون داده بودند به اين تايپيك اما ميبينم اخرين پاسخ اين تايپيك برميگرده به سال ٩١ حالا من يه سوالي ذاشتم از دوستان براي گرفتن وام ٢ ميلياردي يا بيشتر بايد چيكارد كرد كدوم بانك ميده اين وام رو بنده يه طرحي دارم كه نيازمند سر مايه گزاري بالاست و ميدونم به سود ميرسه يكي از دوستانم ميگفت يكي از اشنايانشون ١٢ ميليارد وام گرفته و قراره قصدشو از زمان شروع به كار پروژشون بده ميخواستم ببينم از اين نوع وام ها رو بايد از كجا گرفت به همه ميدن يا نياز به پا ر ت ي داره ممنون

سلام
طرحتون چیه و کجا قراره راه بندازین؟

سلام ما قصد زدن يك مركز تفريحي داريم تويه شهر قم زمينشو از شهرداري گرفتيم فقط نياز به يه وام بزرگ داريم
طرحی اومده که وام بدون سقف و کارمزد پایین حتی بدون کارمزد میدن.... البته برای مناطق محروم و کمتر توسعه یافته است.
پیگیر بشید این طرح رو ، ممکنه بتونید از این طرح بصورت غیرمشارکتی استفاده کنید