معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27) +--- موضوع: معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا (/showthread.php?tid=2849) |
RE: معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا - a-rafiee - 07-02-2013 08:18 PM خدایا با سلام من فعلا کارمند بیمارستان هستم می توانم برای عزیزان عضو مشاوره درمان بهداشت و هزینهدرمان در خدمت عزیزان هستم یاخدا[/size] RE: معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا - somayeee - 07-02-2013 08:36 PM من از امروز همکار راهکار شدم ![]() RE: معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا - mir abbas - 07-02-2013 08:47 PM (07-02-2013 08:36 PM)somayeee نوشته شده توسط: من از امروز همکار راهکار شدمخیر مقدم میگم و خیلی از اینکه به گروه راهکار پیوستید خوشحالم. ![]() ![]() RE: معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا - amirsoltani - 07-02-2013 08:47 PM دانشجو بیکار و دنبال شغل آزاد با در آمد خوب ولی نمیدونم از کجا شروع کنم RE: معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا - somayeee - 07-02-2013 10:58 PM (07-02-2013 08:47 PM)mir abbas نوشته شده توسط:(07-02-2013 08:36 PM)somayeee نوشته شده توسط: من از امروز همکار راهکار شدمخیر مقدم میگم و خیلی از اینکه به گروه راهکار پیوستید خوشحالم. خیلیییییییییییی ممنونم ![]() راستی دوستان برام دعا کنید آخرای مرداد آزمون کاردانی به کارشناسی دارم میخوام جزو نفرات اول تا دهم باشم ![]() RE: معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا - maral 777 - 07-02-2013 11:08 PM منم که انقدر همه جا گفتم همه فکر کنم بدونن ![]() ۴ ساله که تو خونه کار ترجمه انجام می دم با چند تا دارالترجمه همکاری می کنم. البته از راه های دیگه هم ترجمه می گیرم. ۲ روز تو هفته تو یک کلینیک خصوصی کار می کنم تو زمینه رشته تحصیلیم یعنی کاردرمانی. عاشق رشته ام هستم و عاشق کارمم. تولیدی لباس هم به تازگی راه انداختیم که به آینده اش خیلی امیدوارم. فعلا فقط همین! ![]() RE: معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا - maryambanoo - 07-03-2013 11:31 AM من مدیر اجرایی صنف کتابفروشا و پارچه فروشا هستم. دنبال شغل دومم ![]() RE: معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا - yas451 - 07-03-2013 02:21 PM من بیکار هستم ![]() RE: معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا - davaran - 07-03-2013 03:28 PM من دوازدده سال کارمند بودم .. کنارش کارهایی نظیر فروش و پخش خشکبار خصوصا پسته از رفسنجان در تهران .. بعدش توزیع مغز پسته به ابمیوه و بستنی های غرب تهران .. انواع بازاریابی .. طراحی سایت . انجام کارهای تبلیغاتی و تحقیق بر روی برنامه های مدیریت ارتباط با مشتری کار کردم .. از چند سال پیش با چهار تا از دوستان روی پروژه تولید رنگ کاشی و سرامیک کار کردیم کارمندی رو رها کردیم و کارخانه ای حداث کردیم و الان یک سال و نیمه که به تولید رسیدم .. الان تمام وقت درگیر کار خیلی کم فرصت میکنم بیام تو سایت .. شکست های زیادی خوردم ولی از رو نرفتم و ازشون درس گرفتم ... مطالعه روزانه را برای خودم اجبار کردم تا از تغییرات عقب نمونم ... .. RE: معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا - golder - 07-03-2013 10:57 PM کدوم کارخونه مشخصات میدی شاید تونستیم با هم کار کنیم؟ |