مشاوره جهت راه اندازي شركت و كارآفريني - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کار آفرینی (/forumdisplay.php?fid=130) +---- موضوع: مشاوره جهت راه اندازي شركت و كارآفريني (/showthread.php?tid=2214) |
RE: مشاوره جهت راه اندازي شركت و كارآفريني - mohsenspring - 05-18-2012 12:19 PM درود بر شما استاد گرامی سوالی داشتم که در قسمت های دیگر پرسیده بودم ولی پاسخی نگرفتم. بنده در صدد راه اندازی یک کارگاه تولید و بسته بندی میوه خشک و حبوبات در اطراف تهران هستم. با توجه به اینکه چند باغ سیب و گردو دارم چند سوال دارم: 1- این کار در چه صورت سود آوری خواهد داشت؟ 2- برای ثبت شرکت اقدام کرده ایم، آیا این کار لزومی دارد؟(یکی از کارشناسان اداره ثبت گفتند که از طریق مشاغل خانگی اقدام کنید و سپس به دنبال مجوز بهداشت بروید و نیازی به ثبت شرکت نمی باشد) 3- آیا برای ثبت برند نیاز به ثبت شرکت می باشد؟ ببخشید که طولانی شد با سپاس RE: مشاوره جهت راه اندازي شركت و كارآفريني - R i c h M a n - 05-18-2012 07:58 PM سلام به استاد، من چند وقتی هست که با سایتهای خرید گروهی آشنا شده ام و علاقه مند به کار در این حوزه.و تجربه کوتاهی هم با یکی از این شرکتهای ایرانی دارم.البته تاپیکی تحت عنوان ایده ای نو در دنیای وب و تجارت الکترونیک در این انجمن گذاشتم و دوستان نظراتی دادند ولی دیگر کسی پیگیری نکرد،به هرحال از این ایده خوشم میاد به چند دلیل و مهمترینش این هست که همه در این تجارت برنده هستند و سود میکنن،فروشنده،خریدار یا مردم و ما به عنوان بازاریاب یا هر عنوانی. قبلا هم در این تاپیک گفتم باز این کار خوشم میاد ولی باید تغییراتی در اون داد،و ایده هایی هم در این زمینه دارم و بدنبال تیم کاری و سرمایه گذار هستم. می خواستم اگر نظر یا پیشنهادی در این زمینه دارین من را از اون محروم نکنید و اینکه راهنمایی شما برای شروع کار چیه؟؟؟ منتظر پاسخ شما هستم،با تشکر... RE: مشاوره جهت راه اندازي شركت و كارآفريني - hajir - 05-20-2012 12:50 AM (05-18-2012 12:19 PM)mohsenspring نوشته شده توسط: درود بر شما استاد گرامیسلام توصيه بسيار خوبي شده است. براي ثبت برند نياز به شركت نيست رجوع به http://www.iranbc.ir/ براي سود دهي طرح حتما از يك مشاور جهت تهيه طرح تجاري و كمك به انجام ايده كمك بگيريد. RE: مشاوره جهت راه اندازي شركت و كارآفريني - R i c h M a n - 05-25-2012 08:44 PM سلام استاد،من همچنان منتظر پاسخ شما هستم... RE: مشاوره جهت راه اندازي شركت و كارآفريني - hajir - 05-26-2012 10:50 PM (05-18-2012 07:58 PM)R i c h M a n نوشته شده توسط: سلام به استاد،ُسلام ايده جالبيه و به نوعي الان هم وجود داره توصيه ميكنم در دوره كارآموزي امسال من كه در دانشگاه خواجه نصير برگزار ميشه و مدتش 60 ساعت هست و با شرايط خاص براي برخي(دانشجوها با شرط 200 ساعت كار بعد دوره و افراد عادي 300 ساعت كار بعد دوره ) هزينه هم ندارد شركت كنيد تا مفصل تر بتونيم با هم صحبت كنيم (05-18-2012 12:19 PM)mohsenspring نوشته شده توسط: درود بر شما استاد گرامیُسلام كار بسيار خوبيه توصيه مي كنم اول در دوره 60 ساعته كسب و كار من كه در دانشگاه خواجه نصير برگزار ميشه شركت كنيد اين دوره با شرايط خاص رايگان است و جواب بسياري از پرسشها را در اين دوره مي گيريد RE: مشاوره جهت راه اندازي شركت و كارآفريني - mohsenspring - 05-27-2012 06:27 PM با تشکر از شما استاد گرامی چطور می توان در این دوره ها شرکت کرد. اگر ثبت نام اینترنتی است لطفا سایت آن را اعلام فرمایید. با سپاس RE: مشاوره جهت راه اندازي شركت و كارآفريني - Maraton - 05-28-2012 12:00 AM (05-18-2012 07:58 PM)R i c h M a n نوشته شده توسط: سلام به استاد، سلام من به تازگی با سایت آشنا شدم،این تاپیک یعنی ایده ای نو در دنیای وب و تجارت الکترونیک را خوندم که در مورد سایتهای خرید گروهی هستش.من زیاد اطلاعاتی ندارم ولی از ایده خوشم اومده.من هم مایل و علاقه مند به این کار هستم، لطفا دوستان بیان و نظراتشون را در این مورد بیان کند... با تشکر RE: مشاوره جهت راه اندازي شركت و كارآفريني - hajir - 05-28-2012 10:13 PM (05-27-2012 06:27 PM)mohsenspring نوشته شده توسط: با تشکر از شما استاد گرامی سلام جهت هماهنگي با آقاي جواد حسني تماس بگيريد09381681725 RE: مشاوره جهت راه اندازي شركت و كارآفريني - niloo - 05-30-2012 04:18 PM با سلام و خسته نباشید ازفعالیت و حسن توجه شما سپاسگزارم،به نظر من سخت ترین قسمت فعالیت اقتصادی،بازاریابی و فروش است.امکان راهنمایی در این موضوع هست؟ با سلام و خسته نباشید ازفعالیت و حسن توجه شما سپاسگزارم،به نظر من سخت ترین قسمت فعالیت اقتصادی،بازاریابی و فروش است.امکان راهنمایی در این موضوع هست؟ RE: مشاوره جهت راه اندازي شركت و كارآفريني - baharman - 06-01-2012 01:55 AM (03-08-2012 11:10 AM)pulaki نوشته شده توسط: ممنون آقا کامیار که ازاساتید برجسته رشته های مختلف جهت آموزش وراهنمایی و انتقال تجربیات به اعضا محترم دعوت بعمل میاورید اگر از محضراساتید فن در زمینه آموزش سرمایه گذاری دربورس اوراق بهادار و بازار معاملات ارزی جهانی و همچنین بزرگان ادبیات منظوم و منثور و نویسندگی حرفه ای هم مستفیض بشویم خیلی مفید فایده خواهد بود میلیاردر شدن در بورس و کتابخانه را فراموش نکنیمبا عرض سلام خدمت شما دوست عزیز احتراما به استحضار میرسانم جهت آموزش بورس میتونید از این سایت استفاده کنید http://www.boursamooz.com/home/ |