دانلود کسب درآمد حرفه ای با گوگل ادسنس - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های کسب درآمد در دنیا (/forumdisplay.php?fid=5) +--- موضوع: دانلود کسب درآمد حرفه ای با گوگل ادسنس (/showthread.php?tid=130) |
RE: دانلود کسب درآمد حرفه ای با گوگل ادسنس - aref74 - 07-03-2015 04:51 PM (03-28-2011 11:26 PM)mohamad2011 نوشته شده توسط: مجموعه آموزشی کسب درآمد حرفه ای با گوگل ادسنس تصویری این فایل ویدیویی و کتاب رو من از کجا باید دانلود کنم؟ RE: دانلود کسب درآمد حرفه ای با گوگل ادسنس - tiam230 - 07-23-2015 08:46 PM سلام.....من تقریبا 2سال با گوگل ادسنس و تمام شرکت های خارجی کار کردم..همه چی رو با سختی فراوان و هزاران اشتباه یاد گرفتم.....هر چند که بارها به دلیل ایرانی بودن حساب هام بسته شدند-تصمیم گرفته بودم دور این گوگل ادسنس و .. نرم....ولی الان به نظرم با این توافق هسته ای و از بین رفتن تحریم ها و واسطه های مالی میشه وارد دنیای ای تی شد..البته کار سخت است..ولی با برداشته شدن تحریم های بانکی و تبادل پول دلار با بانک های ایران کار را 40درصد اسان میکنه. *دنبال یک نفر هستم که از seoواقعی چیزهایی بدونه....منظورم seoای هست که بشه روزانه به سایت حداقل 5000تا بازدید(منظورم 5000تا باز شدن صفخه هست) داد.....یعنی کسی رو میخوام مغز seo باشه..وگرنه * بک لینک و تبادل لینک و نحوه نوشتن مطلب و چطور گذاشتن مطلب و... رو شکر خدا بلدم. *اگه تو انجمن یکی پیدا بشه که یه seo کار حرفه ای باشه و خودشم ادم مشتی باشه. من شروع به اموزش کسب درامد در همینجا میکنم..بدون هیچ توقعی به افراد علاقمند اموزش میدم.. *روانشناسی تبلیغ در سایت های خارجی خودش یه علمی هست که اصلا تو ایران مطرح نیست..البته قوانین و .....بماند. *این کار تخصص بالایی میخواد....عمر 2سالم رو این کار هدر شده....در کارهای اینترنتی و کار با شرکت های خارجی باید گروهی و حرفه ای عمل کرد.چون اگه بخواهیم نحوه کار با گوگل ادسنس و شبکه های تبلیغاتی ایران رو مقایسه کنیم...مثل مقایسه یه روستای خشک با شهر نیورک امریکا هست! *اگه seoکار حرفه ای با سابقه و بامرام پیدا شد خبرم کنه-کس دیگه فعلا پیام نده!.......................aminrezaei8911@yahoo.com RE: دانلود کسب درآمد حرفه ای با گوگل ادسنس - reza.rs - 07-23-2015 09:48 PM تبادل لینک و خرید لینک الان برای سئو دیگه نتیجه عکس میده RE: دانلود کسب درآمد حرفه ای با گوگل ادسنس - irandac - 07-24-2015 01:42 AM (08-21-2011 03:18 AM)mehdi098 نوشته شده توسط: متاسفانه امکان استفاده و کسب درآمد از گوگل ادسنس برای ایرانیها وجود نداره پس اینجور آموزشها هم به درد نمیخوره نمیگم که بریم خارج از ایران سلام دوست عزیز خیلی هم خوب امکان کسب درآمد وجود داره لطفا در صورتی که در مورد مبحثی اطلاعات تکمیلی رو ندارید اطلاعات غلط به دوستان ندید ، همین الان سایتهای بزرگی در ایران داریم با گوگل ادسنس کار می کنند و درآمد دلاری دارند کافیه در بازدید از سایتها کمی دقت بیشتری داشته باشید تا تبلیغات گوگل ادسنس رو ببینید . RE: دانلود کسب درآمد حرفه ای با گوگل ادسنس - amirgh3209 - 08-20-2015 12:41 PM (08-23-2011 10:27 AM)مصطفي نوشته شده توسط: سلام شما می توانید از بانک مجازی لیبرتی ریزرو استفاده کنید و برای تبدیل دلار به ریال از صرافی استفاده کنید RE: دانلود کسب درآمد حرفه ای با گوگل ادسنس - ahmad1363 - 09-08-2015 07:26 PM (08-20-2015 12:41 PM)amirgh3209 نوشته شده توسط:(08-23-2011 10:27 AM)مصطفي نوشته شده توسط: سلام دوست من دوساله که لایبرتی تعطیل شده. RE: دانلود کسب درآمد حرفه ای با گوگل ادسنس - landsat - 10-16-2015 12:20 AM سلام دوستان الان بازار کار خرابه و بیکاری بیداد میکنه و خیلی ها که شکست خورده و عمر سوخته یک کار هستند مخصوصا اینترنتی (کارهاییی مثل بازار معاملات ارزی جهانی، تبلیغات کلیکی، بیت کوین و ...) در آخر کار یک سایت طراحی می کنند و آموزش اون کار رو میفروشند خواهشمندم اطلاع رسانی کنید علی الخصوص در دنیای مجازی، ما در دنیای واقعی خیری نمیبنیم و آخرش میشه کلاهبرداری دنیای مجازی که اسمش رو خودشه پاینده باشید |