بازدید گروهی از نمایشگاه - پنجمين جلسه حضوري - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30) +--- موضوع: بازدید گروهی از نمایشگاه - پنجمين جلسه حضوري (/showthread.php?tid=1032) |
RE: بازدید گروهی از نمایشگاه - پنجمين جلسه حضوري - 3ObHaN - 10-14-2011 04:29 PM دوستان نیومدید که هنوز بیاین بگید از نمایشگاه دلمون اب شد دیگه !!!!! RE: بازدید گروهی از نمایشگاه - پنجمين جلسه حضوري - MARYAR - 10-14-2011 10:06 PM ما اومديم. ولي موضوعات جلسه رو نمي گيم دلت بيشتر آب شه نمايشگاه بد نبود يه سري ايده خوب ديديم اونجا يك غرفه اي بود كه ايده هايتان را برايش شرح مي داديم اون ثبت مي كرد و بعد از امكان سنجي گروهي بر روي اجراي آن طرح تشكيل مي شد. يك نرم افزار موفقيت هم بود كه خيلي عالي بود به اسم كوله پشتي RE: بازدید گروهی از نمایشگاه - پنجمين جلسه حضوري - مهدی گل محمدی - 10-14-2011 10:58 PM جات خالی بود آقا سبحان. نمیای که.اگر بیای انقدر بهت حال میده دوست داری هرروز جلسه بزاریم. من یکی که خیلی حال کردم. RE: بازدید گروهی از نمایشگاه - پنجمين جلسه حضوري - جوان - 10-14-2011 11:20 PM سلام خدمت عزیزان، واقعا امروز از دیدار شما دوستان گرامی مستفیض شدم، بسیار عالی بود، البته من که میونه ی خوبی با نمایشگاه ندارم ![]() ولی دیدار دوستان سبب ایجاد موجی عظیم از شور و شعف در من شد، خوش بدرخشید. RE: بازدید گروهی از نمایشگاه - پنجمين جلسه حضوري - MARYAR - 10-14-2011 11:28 PM ما هم از ديدن فرد جوان و با شور و فعال انجمن خوشحال شديم. انشاله با گرفتن غرفه براي انجمن و گذاشتن شما به عنوان يك فرد ارزشي ميانه تان با نمايشگاه خيلي عالي خواهد شد. ![]() RE: بازدید گروهی از نمایشگاه - پنجمين جلسه حضوري - 3ObHaN - 10-15-2011 12:19 AM خوش به حالتون ، قسمت نمیشه والله ... عکس عکس عکس ، نگید عکس نگرفتید که جوش میارم . RE: بازدید گروهی از نمایشگاه - پنجمين جلسه حضوري - MARYAR - 10-15-2011 12:26 AM واقعا آقا سبحان يادمون رفت ايندفعه عكس بندازيم شرمنده ديگه RE: بازدید گروهی از نمایشگاه - پنجمين جلسه حضوري - madar - 10-15-2011 10:45 AM خوش بحالتون................. RE: بازدید گروهی از نمایشگاه - پنجمين جلسه حضوري - کامیار کاظمی - 10-15-2011 10:15 PM خوشبختانه جلسه و بازدید مثل همیشه عالی بود.فقط میتوان گفت به این اعضای دوست داشتنی افتخار میکنیم! جالب بود دوستان ما چند غرفه و شرکت که انجمن را معرفی کردیم خود آنها جزء اعضای انجمن بودند و انجمن را کامل می شناختند و اتفاقا قرار شد محصولاتشان را با قیمتی مناسبتر در اختیار انجمن هم قرار دهند!! |