سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
امروز فهمیدم - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106)
+--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37)
+---- انجمن: سخنان و عبارات (/forumdisplay.php?fid=175)
+---- موضوع: امروز فهمیدم (/showthread.php?tid=4601)

RE: امروز فهمیدم که.... - mir abbas - 01-05-2013 04:08 PM

امروز فهمیدم که تعطیلات زمانی خوبه که هوا الوده نباشه و بتونی از خونه بری بیرون...

RE: امروز فهمیدم که.... - MARYAR - 01-05-2013 04:44 PM

ولی من امروز فهمیدم چه تعطیل باشه چه تعطیل نباشه واسه من که فرقی نداره و از صبح زود تا نصف شب کارها و پروژه ها منو صدا می کنننننننننن Sad

RE: امروز فهمیدم که.... - yu3f - 01-05-2013 04:49 PM

امروز فهمیدم ک ما فقط مونده جمعه ها هم بیایم شرکت! درسته جمعه ها هم کار می کنیم اما همین شرکت اومدن رو می گم والا!
فکر کنم قیامت بشه مدیریت میگه برید نوبت بزنید تا نوبتتون بشه حساب کتاب بشه شما بیاید شرکت کاری ب گدازه و آتشفشان و زلزله نداشته باشید. کار لنگه =))) Yosef.gif

RE: امروز فهمیدم که.... - Delta.H - 01-05-2013 08:06 PM

امروز فهمیدم که انسانها هرچقدر هم دوست داشتنی باشند زمانی که دچار غرور میشوند، دیگر برایمان جذابیتی ندارند!

RE: امروز فهمیدم که.... - بهداد - 01-05-2013 09:45 PM

امروز فهمیدم نباید در جمع زیاد حرفی بزنم زیرا دنیای ما که متفاوت از دنیای بیرون است جز تمسخر دیگران چیزی دیگر به همراه ندارد

RE: امروز فهمیدم که.... - بهداد - 01-06-2013 10:45 AM

امروز معنی این جمله رو فهمیدم :
یکی از بزرگترین بیماری ها این است که برای هیچ کس ، کسی نباشی.

RE: امروز فهمیدم که.... - M3HDI - 01-06-2013 09:08 PM

امشب فهمیدم

که وقتی با چشم چپم به مانیتور نگاه میکنم ، صفحه رو به صورت کمی تاریک می بینم طوری که نوشته ها و تصاویر به وضوح دیده میشن ( با دو چشم هم همینطور میبینم )

اما وقتی باچشم راست نگاه میکنم ،صفحه مانیتور نورانی تر میبینم طوری که نوشته ها رو مات میبینم

نمیدونم چون سردردم اینطوریه یا همیشه این طور بوده ؟!

RE: امروز فهمیدم که.... - کامیار کاظمی - 01-06-2013 10:46 PM

امروز فهمیدم برادرها و خواهرهایم را در خانواده میلیاردرها بیشتر از همیشه دوست دارم.
امروز فهمیدم معجزه چیز عجیبی نیست اگر به آن به دید معجزه نگاه نکنیم. ان شاالله خبرهای خوبی برای انجمن در راه است...

RE: امروز فهمیدم که.... - mir abbas - 01-06-2013 11:05 PM

امروز فهمیدم که دنیا واقعا کوچیکه ،با یکی از دوستان از تهران با ماشین میومدیم کرج دیدیم یک نفر تو ترافیک شیشه ماشین رو داد پایین و خواست ادرس بپرسه ییهو تو چهره اش نگاه کردم دیدم بنده خدا یکی از دوستان قدیمی هست که 5 سالی ندیده بودمش......

RE: امروز فهمیدم که.... - کامیار کاظمی - 01-06-2013 11:12 PM

راستی امروز متوجه شدم که یک عمر که با غذاهای موجود در یخچال، لقمه درست می کردم و می خوردم، در حال خوردن غذای مکزیکی (تاکو،بوریتو) بودم اما فقط بجای هر لقمه پانزده هزارتومان ناقابل پرداخت نمی کردم!!! Big Grin