گروه خراسان - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: گروه های استانی و کشوری اعضا (/forumdisplay.php?fid=131) +--- موضوع: گروه خراسان (/showthread.php?tid=2917) |
RE: گروه خراسان - mallarme - 05-14-2013 10:23 PM ضمن سپاس از آقای رضایی گرامی آدرس دقیق تر: بلوار فارغ التحصیلان ابتدای فارغ التحصیلان 10.... خانه معلم RE: گروه خراسان - manoto - 05-15-2013 12:23 AM با سلام من ساكن مشهدم در زمينه بازاريابي مواد غذايي4ساله فعاليت دارم در حال حاضر هم فروش قند شكر پنير(آبنبات) و تن ماهي و گوشت برزيلي را انجام ميدم خوشحال ميشم با هم بتونيم همكاري مستمري داشته باشيم با تشكر و آرزوي موفقيت براي شما دوستان عزيز نصرتي 09375378750 RE: گروه خراسان - matarodi - 05-15-2013 09:13 AM (05-15-2013 12:23 AM)manoto نوشته شده توسط: با سلام با سلام من هم علاقمندم ... می تونیم همکاری کنیم RE: گروه خراسان - ahmad rezaee - 05-15-2013 12:16 PM دوستان عزیز آقای نصرتی و آقای عطاردی عضو قدیمی می توانید با حضور در جلسه از قابلیت های بسیار خوبی که در شرف آماده شدن است استفاده کنید . نکته بسیار مهم : پیش شرطی برای انجام فعالیت های گروهی است و آن عضویت اعضا به مدت 1 ماه قبل در صندوق استانی ، واریز وجه ثبت نام به میزان 10 هزار تومان و شرکت در جلسات برای آشنایی و حسن اعتماد متقابل . در خدمت دوستان جدید هستیم RE: گروه خراسان - ahmad rezaee - 05-15-2013 10:56 PM اساسنامه گروه اقتصادی خراسان آماده شد بعد از چندین روز بررسی و پی ریزی زیر بنای فعالیت های گروه ، جهت شروع اصولی فعالیت ها و تعیین جایگاه های عوامل اجرایی ، اساسنامه ای کامل و منطبق با شرایط فعالیت گروه آماده گردیده است . دوستان عنایت فرمایند با بررسی دقیق اساسنامه و اعلام نقطه نظرات خود برای ارائه آن در جلسه روز جمعه ، به جمع بندی نهایی برسیم . برای بازدید از متن کامل اساسنامه به سایت گروه مراجعه فرمایید www.goldenline.ir کلیــــــــــــک کنـــــــــید . RE: گروه خراسان - ahmad rezaee - 05-16-2013 01:07 PM جلسه ششم سال 92 زمان : جمعه : 1392/2/27 مکان : خانه معلم ، بلوار وکیل آباد - فارغ التحصیلان - ابتدای فارغ التحصیلان 10 ساعت جلسه : 3.5 ظهر از همه دوستان که در جلسات قبلی حضور نداشته اند دعوت به حضور می شود . در این جلسه بسیار مهم نظرخواهی و تایید اساسنامه گروه صورت خواهد گرفت ، پس حضور تمامی دوستان الزامی است موفق باشید و کامیاب RE: گروه خراسان - zoofanoon - 05-16-2013 01:20 PM سلام ، جناب رضائی گل ؛ فعلا تمرینات را ادامه بدهیم ،انشاءالله در آینده نزدیک مسابقات استانی خودمون رو به صورت رفت برگشت اجرا کنیم. RE: گروه خراسان - حمید سیدی زاده - 05-16-2013 09:05 PM با درود خدمت دوستان ببنید دوستان همنطور که قبلا هم گفته شد هسته اولیه گروه انجمن مشهد تشکیل و احتمالا در آینده نزدیک بسته خواهد شد . پس دوستانی که در جلسه ها حضور پیدا میکنند لطف کنند مسیر خودشون رو انتخاب کنند . کارهای اجرایی پروژه جدید نیاز به زحمت و صرف وقت دارد ، خوب منی که توی جلسه حضور دارم و تا جلسه بعد زنگ که هیچی یک مطلب توی سایت نمی گذارم و خبری از مسیر کارهای انجام شده نمی گیرم ، چقدر میتونم در ثمره کارهای انجام شده سهم داشته باشم . یکم روک گفتم ، ولی اگه وضعیت به همین صورت باشد . دوستان فعال شناسایی شده و با همین دوستان پروژه شروع خواهد شد . لطفا جلسه فردا دوستان دیر نکنند ، هنوز جریمه جعبه شیرینی سر جاش هست. تا فردا . RE: گروه خراسان - ahmad rezaee - 05-16-2013 09:20 PM فعلاً تا زمانی که منشی جلسه گروه رسماً شروع به فعالیت نمایند ، دستور جلسه فردا را اعلام می کنم . ساعت 3.5: حضور به موقع اعضا ساعت 3.5 الی 4: پذیرایی و معارفه و آشنایی با دوستان جدید ساعت 4 الی 4.5: باز خوانی اساسنامه و اعلام نقطه نظرات دوستان و تکمیل آن ساعت 4.5الی 5: صحبت تکمیلی راجع به ایده نهایی مطرح شده و شروع بکار پروژه با تعیین نفرات اجرایی و سرمایه گذاری . ساعت 5 الی 5.5: ایده های جدید دوستان و صحبت های پایانی اعضا . RE: گروه خراسان - jahanagahi - 05-16-2013 09:23 PM موفقتر باشید. |