یک فرصت فوق العاده مرتبط با شکم - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کار آفرینی (/forumdisplay.php?fid=130) +---- موضوع: یک فرصت فوق العاده مرتبط با شکم (/showthread.php?tid=9764) |
RE: یک فرصت فوق العاده مرتبط با شکم - مهدی 1 - 10-30-2013 10:15 PM با درود داداش از عکسی که گذاشتی مشخصه که دانشگاه تقریبا نوساز هست و کماکان پای مهندسین ناظر و .. اونجا بازه پس با این حساب سازه خاصی نمی شه پیاده سازی کرد ، چون نیاز به انواع مجوزهای ساخت و ساز و طراحی داره اما کاری که به نظرم کم هزینه ترین و زیباترین هست ، و بعدها هم خیلی راحت می تونی جمع کنی ، اینه که دقیقا وسط مکانی که در نظر داری را یک کفی 40 سانتی با فونداسیون 90 در 90 کار می کنی ، روی اون یک لوله 15 یا 20 سه متر و ده بیست سانتی جوش می شه همین یک پایه برای کل کار کافیه ، حالا روی اون لوله سازه آلاچیق نصب می شه و روش هم پرچین طرح سفال می زاری ، دیواره ها هم ساندویچ پانل کار می کنی براورد من حدود 4 5 میلیون می شه ، با فضایی تقریبا دو برابر کانکس، و چندین برابر زیباتر ، بنابراین جا برای نشستن هم هست اگه نگرفتی تا عکس نمونه شبیهش هم برات بزارم RE: یک فرصت فوق العاده مرتبط با شکم - مسعود شکرانی - 11-03-2013 06:21 PM (10-30-2013 10:15 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: با درود ممنون مهدی جون اگه بگم کاملا گرفتم راست نگفتم. اگه لطف کنی عکس بذاری یا هماهنگ کنی حضوری ببینمنت ممنون می شم. از خجالت درمیام ایشالله RE: یک فرصت فوق العاده مرتبط با شکم - مهدی70 - 12-24-2013 10:38 PM سلام من تازه واردم داشتم پی اماتونو میخوندم گفتم شاید کمکی از دستم بربیاد ببخشیدمیشه بپرسم شما دقیقا چقدر یخواین هزینه کنید؟ کی میخوای راش بندازی؟ اون محوطه ای که انتخاب کردی امکاات داره"برق که هست ابو گازشو به هزینه امورمالی میکشن؟ فکرخواب یاکم بودنود پولتونو تو 3ماه تابستان کردین؟ یه پیشنهاد دارم شما که میخوایدبه امیدخدا هزینه کندپس یه محیط مناسب ترکیب کنید که همیشه قابل استفاده باشه" موفق باشی ازقدیم گفتن ازتوحرکت ازخدا برکت حتماموفق میشی |